Anant National University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Anant National University , beläget på ett grönskande campus i Ahmedabad, är Indiens första designuniversitet. Det är engagerat i att vårda Solutionaries, människor som är revolutionerande i sitt tänkande, men lösningsorienterade i sitt tillvägagångssätt.

I Indien och över hela världen står vi inför komplexa problem som vattenbrist, kvinnors säkerhet och förorening av bland annat mark och vatten, som kräver ett samarbete, tvärvetenskapligt och innovativt sätt att lösa. Anant National University (AnantU) tror passionerat att designers kan arbeta över olika sektorer och tillämpa sina designtänkande färdigheter för att hitta praktiska lösningar på några av dagens mest kritiska problem. Universitetet har åtagit sig att ändra diskursen inom designutbildning genom att göra den tvärvetenskaplig, branschrelevant och med fokus på hållbarhet och designtänkande.

Genom sin unika pedagogik uppmuntras varje student vid Anant National att bli en lösnings - revolutionär tänkare med en lösningsorienterad inställning - och uppmuntras att chartra sin egen personliga inlärningsväg.

Platser

Ahmedabad

Address
382115 Ahmedabad, Gujarat, Indien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium