The Hong Kong Polytechnic University Department of English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Inom Engelska avdelningen är vårt främsta uppdrag att tillhandahålla tillämpade engelskspråkiga studier för yrkena och vi strävar efter att erkännas internationellt som en ledande leverantör av grundutbildning och forskarutbildning med inriktning på professionell kommunikation. Tillämpade engelskspråkiga studier omfattar inte bara förvärv av den mycket höga engelska färdigheter som krävs för att lyckas professionellt utan också en grundlig och kritisk förståelse för det engelska språket och en utvecklad medvetenhet om engelsk kommunikation i multikulturella professionella sammanhang.

Det finns ett tydligt behov i Hongkong för akademiker med hög utvecklad kunskap om språk och kommunikation, tillsammans med kritiska tänkande färdigheter, som kan bidra till en rad professionella och affärsmässiga sammanhang. Oavsett om det är på grundnivå eller på forskarnivå, är Engelska avdelningen en av Hongkongs viktigaste leverantörer av akademiker med den typ av engelsk kommunikation och språkkunskaper och kunskaper som är så högt värderade av yrkena.

Våra program har innovativa funktioner som gör dem väldigt populära hos elever, deras föräldrar och elever som är eventuella arbetsgivare, och hjälper våra elever att utveckla de allsidiga färdigheter och attribut som prisas av PolyU och samhället som helhet.

Platser

Hong Kong

Address
Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon
Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium