Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

128995_THEi_0002.jpg

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) är Hong Kongs högskoleinstitution med en skillnad. THEi grundades 2012 och är medlem i rådet för yrkesutbildning. Med betydande branschinsatser erbjuder vi utbildningsprogram som är yrkesmässigt och professionellt inriktade. Med tonvikt på "Arbetsintegrerat lärande" syftar vi till att utveckla studenter till yrkesfärdiga proffs med de färdigheter och kunskaper som de kan tillämpa den verkliga världen.

139496_batch_THEi_0012.jpg

Våra program har starka branschförbindelser. Studenter har gott om möjligheter att gå med på praktikprogram hos lokala eller internationella företag. Den verkliga arbetsupplevelsen ger studenterna de senaste branschtrenderna och gör det möjligt för dem att vara ett steg före andra examen. I arbetskraften har THEi akademikerna fått mycket beröm av arbetsgivarna för deras verkliga praktiska egenskaper. Följaktligen hade THEi kandidaterna en sysselsättningsgrad på 93% 2017.

THEi har också etablerat ett antal partnerskap med ett antal globalt kända universitet från hela världen. Vi tror att dessa relationer ytterligare gagnar våra studenter genom utbyten, studieresor och projektbaserat lärande. Vi är engagerade i att ge studenterna olika möjligheter till lärande.

128008_THEi_0011.jpg

Vi erbjuder över 20 kandidatexamen för gymnasieexaminerade. Dessa program utvecklas med ett nära branschsamarbete, med många inom nischområden: design och miljö, ledning och gästfrihet och vetenskap och teknologi. Gymnasieexaminaer är varmt välkomna att utforska sina möjligheter till lärande och utveckling med THEi och att vara annorlunda.

Platser

Hong Kong

Address
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, Hongkong

Hong Kong

Address
THEi Kowloon Tong Campus
20A Tsing Yi Road,
Tsing Yi Island, New Territories
Hong Kong

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium