The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Industriell och systemteknik (ISE) är en professionell disciplin som fokuserar på att utveckla och genomföra optimala lösningar från ett systemnivåperspektiv.

Detta innebär att människor, teknik, kvalitet, ekonomi, information och miljöfrågor. Huvuduppgiften för en industriell Systems Engineer är att organisera och arbeta i harmoni med andra för att effektivisera arbetsrutiner, förbättra produktiviteten och den totala systemprestandan. Det slutliga målet är att öka effektiviteten, minska driftskostnaderna och öka kundnöjdheten.

ISE skiljer sig från andra traditionella ingenjörsdiscipliner där kunskaper och färdigheter tillämpas på specifika områden. Till exempel, traditionella tillverkningstekniker arbetar oftast i en produktionsmiljö. Däremot ISE ger dig möjlighet att arbeta i en mängd olika organisationer, inklusive både industriella och kommersiella sektorer. I detta sammanhang, Industri och systemingenjörer har en mycket mer flexibel karriärväg. ISE akademiker är anställda i organisationer som befinner sig i utveckling av nya produkter, transport, nöjesparker, logistiktjänster, banker, allmännyttiga företag, affärsutveckling konsult företag, myndigheter, etc. Det yttersta målet för ISE disciplin är att ge ledningen i utformningen av integrerade industriella och kommersiella system för avancemang och välbefinnande i samhället.

Anläggningarna vid institutionen för ISE är enastående i Hong Kong och regionen. Dessa inkluderar:

PolyU Microsoft Enterprise Systems Centre Den Knowledge Management och Innovation Research Centre Mikrosystemteknik Centre Digital Factory Partner staten Key Laboratoriet för ultraprecisionsbearbetning Technology Advanced Manufacturing Technology Research Centre

Dessa anläggningar varierar från state-of-the-art hårdvara och mjukvara för avancerad teknologi, logistik simulering, system utvecklingsverktyg för e-handel, datorstödd design, virtuell produktutveckling.

Avdelningen är också aktivt engagerade i samarbete med industrin via gemensamma forskningsprojekt, konsulter och undervisning företagets system.

Denna starka samarbete med både lokala och regionala industrier, tillsammans med sina utmärkta faciliteter och personalens kompetens, ger studenterna möjlighet att vara nedsänkt i denna samverkansmiljö som kommer att vara till stor nytta för dem när de tar ut examen.

Platser

Hong Kong

The Hong Kong Polytechnic University - General Office of Department of Industrial and Systems Engineering

Address
General Office of Department of Industrial and Systems Engineering
Room EF625, 6/F, Core F
The Hong Kong Polytechnic University
11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,
Hong Kong

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium