Universidad Galileo de Guatemala

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Galileo University är en överlägsen utbildningsinstitution, en produkt av 40 års arbete och en ständig insats av en utvald grupp professionella ledda av doktor Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., grundare och rektor, som lyckats utforma ett pedagogiskt förslag som är helt annorlunda än den traditionella och som drivs av ett mycket tydligt motto: "Att utbilda är att ändra visioner och förändra liv."

Det godkändes av rådet för privat högre utbildning i Guatemala, det styrande organet för landets privata universitet i oktober 2000, vilket gör det till det första universitetet i Guatemala med ett tekniskt fokus.

"Vi vill att du ska driva din passion, för att ge dig möjlighet att upptäcka, skapa, förändra, möjliggöra det omöjliga och att du kan gå bortom vad många inte har."

Dr Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

Grundare och rektor vid Galileo universitetet

Institutionell filosofi

Galileo University bygger sin verksamhet på individen som en människa; erkänner behovet av att stödja utvecklingen av Guatemalan i allmänhet och är fullt medveten om att utbildning är det viktigaste verktyget för människors tillväxt.

Tror i att undervisa om etiska, juridiska och ekonomiska principer för ett samhälle av fria och ansvarsfulla människor, i den fredliga samexistensen mellan människor utan betydelse av religiös övertygelse, ras eller politik.

Anser lärare som den viktigaste faktorn för förändring i vårt samhälle och uppfattar det akuta behovet av att erbjuda pedagogiska möjligheter att acceptera och delta i processer för reengineering av utbildning samt i effektiv träning av nya generationer.

Europaparlamentet anser att det är ett brådskande behov av att göra tillgängligt för det pedagogiska landet i landet, de tekniska verktyg som behövs för bättre utbildning.

Anser att det brådskande behovet av att förbättra förutsättningarna för vår miljö, att skapa en lämplig ekologisk miljö för kommande generationer, får oss att tänka på projekt av nationell betydelse i denna disciplin. Han anser också att de ekologiska förhållandena i vårt land och vårt geografiska läge uppmanar oss att ta ledarskap i Latinamerika.book, read, studentgeralt / Pixabay

mission

Utbildningen av yrkesverksamma med världsklass akademisk excellens, en hög rättvisa och mänskliga och etiska värderingar, till tjänst för vårt samhälle, med inbyggnad av modern vetenskap och teknik.

Vi är engagerade i vårt land för att ge dig möjlighet att få tillgång till universitetsstudier för alla människor utan åtskillnad mellan ras, social status eller geografisk plats.

utsikt

Vi främjar utvecklingen av mänskligt tänkande, revolutionerar högre utbildning.

mål

Bildandet av sanna deltagare i lösningen av sociala utvecklingsproblem i Guatemala-samhället. Vi är en utbildningsenhet som främjar användningen av vetenskap och teknik för lösning av nationella problem.

Platser

Guatemala City

Address
4A Calle,7a. Avenida
01010 Guatemala City, Guatemala-avdelningen, Guatemala

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium