MBS College of Crete

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

College of Crete MBS grundades 1979 och har under de mellanliggande åren upplevt förändringar, förbättringar och kontinuerlig tillväxt. 34 år senare är vi stolta över vårt samarbete med både industrin och andra utbildningsinstitutioner, vår mångfaldiga portfölj av grundutbildningar och av våra kontinuerliga investeringar i att utveckla uppdaterade undervisnings- och lärande faciliteter.Students learning together Alexis Brown / Unsplash

vår filosofi

College of Crete MBS erbjuder strukturer och viktiga samarbeten, med internationellt erkännande, för att ge samtida universitetsutbildning. På grund av kraven på specialkunskap och förmågor som ställs av de internationella marknaderna, måste nuvarande studenter vara mycket utrustade för att säkerställa en framgångsrik karriär på den konkurrenskraftiga sysselsättningsmarknaden.

Vår vision

MBS: s vision är att bli en ledande privat högskoleinstitution i regionen Medelhavet.

För att uppnå denna vision syftar MBS till en fortsatt tillhandahållande av högkvalitativ utbildning, utvidgning av verksamheten och attraktion för potentiella studenter runt Medelhavet.

Vår strategi

MBS: s huvudsakliga strategiska mål är att göra det möjligt för sina studenter att uppleva samma lärandemiljö med studenter som studerar på universitetsbasens huvudsida. MBS: s strategi för leverans av program fokuserar på små klassstorlekar (upp till 25 studenter) i motsats till grekiska offentliga universitet där klassstorleken är stor (mer än 250 studenter). Att upprätthålla små klassstorlekar är en grundkomponent i processen att effektivt övervaka varje elevs framsteg och ge högsta möjliga stöd. Övervakning av varje enskild students prestationer och framsteg bidrar till den övergripande undervisnings- och inlärningsupplevelsen och programmets kvalitet.

Varför studera med oss

  • Brittisk universitetsutbildning av hög kvalitet på en av de vackraste platserna i Europa.
  • Kandidater har skaffat sig nödvändig kunskap, färdigheter och förmågor för att sticker ut och göra en skillnad på arbetsmarknaden.
  • Graduate med samma examen som den som tilldelas studenter som studerade vid UK University och tilldelar samma yrkesrättigheter.
  • Internationellt erkännande av den tilldelade examen och betydande karriärmöjligheter både i Grekland och utomlands.

Platser

Heraklion

Address
Olimpionikon,84
713 04 Heraklion, Grekland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium