ICBS Business College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ICBS 40 års framgångsrik operation och akademisk konsistens

ICBS Business College grundades 1977 i Thessaloniki av ett team av forskare för att möta behovet av Business Education. Utbyggnaden av åtgärder i andra städer följde. Från första början var hans filosofi baserad på:

  • Utbildning enligt de mest effektiva europeiska och internationella standarderna.
  • Studieprogram anpassade till marknadens behov och framtida utveckling i den globaliserade miljön.
  • Akademisk personal som kombinerar akademisk infrastruktur med praktisk erfarenhet.
  • Antropocentrisk tillvägagångssätt för att utveckla omedelbarhet, relationer i ett bördigt pedagogiskt klimat för att underlätta lärandet.
  • Sysselsättning i näringslivet så att innovativa och nya idéer skapas och framför allt utvecklas till effektiv affärsverksamhet.

I samarbete med etablerade brittiska statsuniversiteter (Ulster, Kingston, Winchester) och ackrediteringar från International Academic Recognition Organizations (AMBA, QAA, NARIC, PRME) har ICBS erbjudit och erbjudit grundutbildning och forskarutbildning

  • Företagsekonomi
  • marknadsföring
  • Finansiell förvaltning och redovisning
  • Ekonomi

Bidrar väsentligt till skapandet av tusentals högutbildade akademiker som framgångsrikt driver företag och organisationer, både inom privat och offentlig sektor.

ICBS Business College , som driver och erbjuder sina program i Thessaloniki och Aten, fortsätter att stödja och vägleda studenter och akademiker samt det bredare näringslivet för att uppnå sina mål.

ICBS Thessaloniki Campus

Bara 10 kilometer från Thessaloniki centrum ligger Galene-campus i Oreokastro, som exemplifierar 14.000 kvadratmeter privata lokaler, speciellt utformade för att stödja lärar- och studentinsatser i strävan efter excellens.
ICBS Galene Campus omfattar: Klasser utrustade med audiovisuella medier och interaktiva projektorer, Konferenslokaler 240 personer, Datorlaboratorier, Bibliotek och läsrum, Administrationskontor, Lärarbyråer, Konferenslokaler, Sekreterarekontor, Alumni kontor, Idrottsplats

ICBS Athens City

ICBS Athens International College är inrymt i den grekiska förvaltningsföreningens (EEDE) byggnad, som ligger i Kato Patisia, Aten-regionen. Komplexet rymmer ett konferenscenter med plats för 390 personer, lärorum, seminarier, bibliotek och laboratorier gör det till en idealisk miljö som främjar lärande i akademisk miljö.
För mer information om skolan: www.icbs.gr
För mer information om University of Winchester: www.winchester.ac.uk

Bor i Thessaloniki

Thessaloniki är den näst största staden i Grekland, med över 1 miljon invånare i huvudstadsområdet och huvudstaden i Makedonien.
Staden Thessaloniki grundades år 315 f.Kr. av Cassander of Macedon. En viktig metropol under den romerska perioden, Thessaloniki var den näst största och rikaste staden i det bysantinska riket. Den erövrades av ottomaner år 1430 och gick från det ottomanska riket till Grekland den 8 november 1912.
Thessaloniki är Greklands andra stora ekonomiska, industriella, kommersiella och politiska centrum. Det är ett viktigt transportcentrum för Grekland och sydöstra Europa, särskilt genom Thessaloniki hamn. Staden är känd för sina festivaler, evenemang och levande kulturliv i allmänhet och anses vara Greklands kulturhuvudstad.
Händelser som Thessaloniki International Trade Fair och Thessaloniki International Film Festival hålls årligen. Thessaloniki var 2014 Europas ungdomshuvudstad. Thessaloniki är hem för många anmärkningsvärda bysantinska monument, inklusive de paleochristiska och bysantinska monumenten i Thessaloniki, en världsarvslista för UNESCO, samt flera romerska, ottomanska och sardiska judiska strukturer. Stadens huvuduniversitet, Aristoteles universitet, är det största i Grekland och på Balkan.
Thessaloniki är ett populärt turistmål i Grekland. År 2013 förklarade National Geographic Magazine Thessaloniki i sina högsta turistmål världen över, medan Financial Times FDI-tidningen (Foreign Direct Investments) i 2014 förklarade Thessaloniki som den bästa medelstora europeiska framtida staden för mänsklig kapital och livsstil. Bland gatanfotografer är Thessaloniki centrum också den mest populära destinationen för gatufotografering i Grekland.

Bor i Aten

Aten är Greklands huvudstad och största stad. Aten dominerar Attica-regionen och är en av världens äldsta städer, med en historia som spänner över 3 400 år och dess tidigaste mänskliga närvaro börjar någonstans mellan 11 och 7 årtusendet f.Kr. Klassisk Aten var ett kraftfullt stadsläge som uppstod i samband med den marina utvecklingen av Piraeus hamn, som hade varit en distinkt stad före dess införlivande med Aten i 5: e århundradet. Ett centrum för konsten, inlärningen och filosofin, Platons akademi och Aristoteles Lyceums hem, det är allmänt hänvisat till västlig civilisations vagga och demokratins födelseort. I modern tid är Aten en stor kosmopolitisk storstad och central för det ekonomiska, finansiella, industriella, maritima, politiska och kulturella livet i Grekland. Aten är hem till två UNESCO-världsarvsliv, Akropolis i Aten och det medeltida Daphni-klostret. Aten är också hem för flera museer och kulturinstitutioner, som det nationella arkeologiska museet, med världens största samling av antika grekiska antikviteter, Akropolismuseet, Museet för cykladisk konst, Benaki-museet och det bysantinska och kristna museet.
Grekland är ett av de billigaste länderna i Europa för utlänningar, för både turister och internationella studenter. I genomsnitt skulle du behöva cirka 450-700 EUR / månad för alla utgifter, inklusive boende, vilket är rimligt, jämfört med andra europeiska destinationer (Spanien, Tyskland eller Italien) där genomsnittliga månatliga levnadsutgifter är mellan 800 och 1 000 euro.

Platser

Aten

ICBS ATHENS INTERNATIONAL COLLEGE

Aten

Address
3, Rethimnou Str.
10682 Aten, Centrala Aten, Grekland

Thessaloniki

Address
Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13
Thessaloniki, Thessaloniki, Grekland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium