Hellenic American College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hellenic American College har tecknat ett samarbetsavtal med Hellenic American University (436 Amherst Street, Nashua, New Hampshire, NH03063, USA) som gör det möjligt för högskolan att erbjuda universitetets grundutbildning och forskarutbildningsprogram vid sina anläggningar i Aten. Efter framgångsrika studier och uppfyllandet av alla examenkrav som anges i relevant universitetskatalog, får deltagare i dessa utbildningsprogram en examen direkt från Hellenic American University, Nashua.

Vi tycker att det finns ett stort antal utmärkta skäl att studera vid Hellenic American College , men det är de som våra studenter och lärare oftast tar upp och de vi är mest stolta över:

  • Du kommer att studera i en riktigt stödjande, studentcentrerad inlärningsmiljö med omfattande direktkontakt med dina lärare.
  • När du examen får du en amerikansk universitetsexamen och har fått relevanta yrkeskvalifikationer och certifieringar.
  • Från dina första veckor hos oss fram till den tid du examen kommer du att arbeta med en Hellenic American College karriärutvecklingsrådgivare som hjälper dig att bygga en stark portfölj av kompetens och erfarenhet för framtida anställning.
  • Du kommer att förvärva exceptionella muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga på engelska.
  • Du kommer att undervisas av en mångsidig och internationell fakultet som är stark i forskning och samtidigt engagerad i excellens i undervisningen.
  • Du kommer att utsättas för en intellektuellt engagerande blandning av perspektiv och bakgrunder representerade i vår mycket varierande och internationella studentgrupp.
  • Du kommer att uppmuntras att kreativt utveckla dina egna styrkor och potential och samtidigt vägledas att arbeta effektivt för att ta itu med områden som behöver förbättras.
  • Du kommer att utveckla analytiska, forsknings-, kommunikations- och kritiska resonemangsfärdigheter så att du framgångsrikt kan utveckla din professionella karriär.
  • Lika viktigt är att du kommer att tycka om att studera hos oss - och bli skicklig på att fortsätta lära på egen hand efter dina universitetsstudier.

Platser

Aten

Address
22 Massalias St.
10680 Aten, Centrala Aten, Grekland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium