Sunyani Technical University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sunyani Polytechnic har nu omvandlats till Sunyani tekniska universitet (STU) med omdefinieras mandat att ge högre utbildning inom teknik, naturvetenskap och teknik baserad discipliner, och teknisk och yrkesinriktad utbildning, konsthantverk och relaterade discipliner. Detta anges tydligt i lagen om tekniska Universitet, 2016 Act 992 antogs av parlamentet i Republiken Ghana och samtyckt till av ordföranden för Ghana den 31 augusti, 2016.

Denna omvandling har presenterat institutionen med en unik möjlighet att flytta sig och höja den tekniska och yrkesinriktad utbildning som en viktig leverantör av välutbildade kritiska personalresurser för industrin att driva på den nationella utvecklingen. Det har också skapat en tydlig progression och karriärväg och utveckling för akademiker av tekniska och yrkesskolor i landet. Hittills har sådana utexaminerade absorberas halvvägs in i vanliga forskning fokuserad traditionella universitetsutbildning, och därmed trunkera praktisk utbildning de fått.

Till följd av denna nya utveckling har STE som inlämnats flera unikt utformad fyra år Bachelor of Technology program till lämpliga nationella organ för godkännande och ackreditering som krävs. Dessa program kommer att erbjudas utöver de 2 år Bachelor of Technology top-ups för HND akademiker och andra kvalificerade personer. STU kommer också att fortsätta att köra tekniker och andra icke-tertiära certifierade hantverksprogram som redan finns. Förberedelser pågår också för att söka ackreditering för driften av Master of Technology och teknologie doktor program i forseable framtiden.

Sunyani101

Mission, Vission & Kärnvärden

VISION

För att bli ett kompetenscentrum för tillhandahållande karriär fokuserade praktiskt orienterade mellannivå arbetskraft utbildning för den socioekonomiska utvecklingen i regionen och nationen i allmänhet.

UPPDRAGSBESKRIVNING

Sunyani Polytechnic är en offentlig institution för högre utbildning som har åtagit sig att tillhandahålla karriär fokuserade utbildning på eftergymnasial nivå med praktisk erfarenhet och utveckling entreprenörskap för att fylla den mellersta nivån arbetskraft behoven i landet.

Våra kärnvärden

  • FÖRTRÄFFLIGHET
  • KOMPETENS
  • KONKURRENSKRAFT
  • LYHÖRDHET
  • PROFESSIONALISM
Sunyani102

Industrial Liaison

Eleverna ges möjlighet att lokalisera praktik webbplatser eller organisation nära deras hem. De som inte har ett alternativ placeras av Industrial Liaison Unit. För att underlätta placeringen av studenter för fastsättning motion, föreläsare och sambandsmän scout för placering i målinriktad organisation och företag i hela landet att förhandla placering för studenter. Detta är under förutsättning att kontoret underrättas minst fyra månader innan start av fastsättning, för nödvändiga åtgärder i samband med industriella fäst görs för att säkerställa att utövandet under perioden är obehindrat.

Bedömning

Den totala praktiska utbildningsprogram för HND studenter lockar totalt 4-kredit hours.Competency Based Training (KBT) II-programmet för Civil Engineering studenter kräver totalt sexton (16) timmar kredit industriell fäst upplevelse för fjärde terminen. Studenter fortsätter med en tremånaders (tolv veckor) industriell fäste som lockar en två timmars kredit som en topp av de sexton veckor. Studerande Bachelor of Technology program genomgår totalt sexton (16) timmar kredit industriell fäst övning för semester.Students skriva en omfattande rapport i slutet av deras fastsättning motion. Rapporten, den dagliga journalen och den konfidentiella rapporten från industrin bedöms och betygsätts för varje elev.

Platser

Sunyani

Address
Sunyani Technical University
P. O. Box 206

Sunyani, Brong Ahafo-regionen, Ghana

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: