Kumasi Technical University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kumasi Polytechnic är en av de berömda, eleganta och levande yrkeshögskolorna i Ghana. Det är ett spektakulärt vacker institution, som ligger i hjärtat av Garden staden Västafrika, huvudstad i den Ashanti regionen Ghana (Kumasi).

Yrkeshögskolan, tidigare känd som Kumasi Technical Institute, grundades 1954, men började själva undervisningen och lärande i 1955, som främst sysslar med hantverk kurser. Det blev en yrkeshögskola på 30 oktober 1963 och därefter koncentreras på tekniker och några program diplom. Dessutom har några professionella kurser som erbjuds.

Efter antagandet av Polytechnic lag 1992, PNDC lag 321, Kumasi Polytechnic upphört att existera i sin tidigare form och blev en högskola.

Kumasi yrkeshögskolan har sedan 1993, kom en lång väg att sätta sin prägel på landet som en stark och förtjänstfullt högskola. Det har gjort stadiga framsteg i sin strävan att fullgöra sitt uppdrag att utbilda den kritiska arbetskraft som behövs för handel och industri i Ghana.

Det har expanderat från tre fakulteter och en Centre i 2009/2010 till sex fakulteter, en skola och två institut i 2010/2011 akademiska year.For mer information om Institutioner skolor och Intitutes, klicka här.

Institutionen för närvarande att utveckla och stärka dess HND program i utbildningsprogram. Det är därför att utbilda hög kaliber personal inom vetenskap och teknik utrusta dem med kunskaper om företagande för att möta kraven från industrin i synnerhet, och även förbättra den allmänna socioekonomiska utvecklingen i landet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se Postgraduate Diplomas »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Btech Kemiteknik

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Ghana Kumasi

Avdelningen strävar efter högsta kvalitet inom kemiteknik med omfattande högre nationella diplom undervisningen, och främjande av forskning som syftar till att ta itu med Ghana behov samt att bidra till kunskapsbasen i kemiteknik disciplin. [+]

Avdelningen strävar efter högsta kvalitet inom kemiteknik med omfattande högre nationella diplom undervisningen, och främjande av forskning som syftar till att ta itu med Ghana behov samt att bidra till kunskapsbasen i kemiteknik disciplin.

Institutionen för kemiteknik är nationellt känt för sin bästa praxis för kemiteknik undervisning och är en av endast två Kemiteknik avdelningar i landet, och den enda avdelningen som utbildar eleverna till nivån för högre National Diploma (HND) och Bachelor of Technology (BTech) i kemiteknik.

Mål

Att producera akademiker som har fast grepp om principerna för kemiteknik genom kvalitets ingenjörsutbildning, för att utföra tillämpad forskning som syftar till att gynna lokala industrier i Ghana och Afrika, samt att tillhandahålla tjänster till samhället i stort.... [-]


Btech Redovisning Med Datorer

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Ghana Kumasi

Institutionen för redovisning och bokföringsuppgifter Systems fortsätter att njuta av ett rykte som en av de ledande grupperna i den ghananska högskolor för undervisning och forskning om de ekonomiska, institutionella och organisatoriska aspekterna av redovisnings- och informationssystem. [+]

Institutionen för redovisning och bokföringsuppgifter Systems fortsätter att njuta av ett rykte som en av de ledande grupperna i den ghananska högskolor för undervisning och forskning om de ekonomiska, institutionella och organisatoriska aspekterna av redovisnings- och informationssystem.

Bibehålla och utveckla vår ledande internationellt rykte för undervisning och forskning är vår prioritet, och därför har vi åtagit oss:

För att öka ytterligare kvaliteten på studenterna erfarenhet av våra program på grundnivå som genom att bibehålla effektiva studentfakultetsförhållanden och säkerställa en lämplig balans och blandning av studenter att bevara mångfalden och kvaliteten på pedagogisk erfarenhet. Att ytterligare stärka vår enastående praktisk och forskningsmiljö genom bokföringsprogram utbildning, forskningsseminarier, besökare och starka band med andra avdelningar, forskningscentra och externa valkretsar, vilket gör det möjligt att studera relevanta redovisnings- och informationssystem frågor inom rika ramen för samhällsvetenskap i linje med skolans intellektuella tradition. ... [-]

Kontakt
Besöksadress
P. O. Box 854, Kumasi Fax: +233 (0)3220-22387
Kumasi, GH
Sociala medier