All Nations University College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

All Nations University College (ANUC) inrättades av All Nations Full Gospel Church (ANFGC), Toronto, Kanada genom All Nations International Development Agency (ANIDA) .....

Stamfader visionen, Dr. Samuel Donkor utmanade den afrikanska diasporan i Nordamerika för att stödja utvecklingen av Afrika genom att investera i Human Resource Development genom kvalitet högre utbildning.

Uppdraget var att ta fram en ny typ av ledare för kontinenten med helhets utbildning som betonar akademisk excellens, kristna värderingar, disciplin och etiska värden i en Kristus centrerad miljö.

Regeringen i Ghana omfamnade lätt idén 1988, när Dr. Donkor sökt tillstånd för All Nations University. Men det var inte förrän 1996 när generalplanen presenterades för National Accreditation Board (NAB). På inrådan av NAB var universitetet införlivades i april 1996 och därefter fick befogenhet att fastställa All Nations University i maj 1996.

Efter år av förberedelser, öppnade University sina dörrar för 37 banbrytande studenter den 4 november, 2002 Business och Computer Science grundutbildningen. Idag ANUC har 12 ackrediterade program och över 2500 studenter. Utbildningsprogram är i följande områden:

ANUC

Företagsekonomiska

 1. Business Administration i redovisning
 2. Business Administration i Banking Finance
 3. Business Administration i Entreprenörskap
 4. Business Administration i Human Resource Management
 5. Business Administration i marknadsföring -

Tekniska Högskolan i Jönköping

 1. Ingenjör (Oil & Gas)
 2. Ingenjör (Biomedical)
 3. Ingenjör (Elektronik & Kommunikation)
 4. Ingenjör (Computer)
 5. Ingenjör Science ((Hons)

Institutionen för humaniora & Sciences

 1. Bachelor of Arts i exegetik med Business Administration
 2. BSc. Amning
 3. Elektronik & Kommunikation Engineering
 4. datavetenskap

Korta kurser:

 • Managerial Decision Making: Rollen av mål undervisning och skriva in Business Management Education (Kurslängd: Månad av maj varje år)

På grund av universitetets hög akademisk standard, många akademiker utmärka både inom arbetet och den akademiska världen. Som ett resultat har ANUC lockat studenter från många länder som Angola, Benin, Kamerun, Kanada, Tchad, Kongo Brazaville, Demokratiska republiken Kongo, Gabon, Gambia, Ghana, Elfenbenskusten, Kenya, Liberia, Niger, Nigeria, Rumänien, Rwanda, södra Sudan och Togo. Högskolan har lockat kvalificerade lärare från hela världen och utvecklade akademiska kopplingar med ledande universitet som University of Western Ontario Ivey School of Business och SRM i Indien.

Office of Antagning och Antagningsnämnden

Office of Antagningsenheten är ansvarig för att ta emot och behandla ansökningar om antagning till högskola och i särskilda program för study.The Antagnings Styrelsen ansvarar för upptagande av kandidater till högskolan och utbildningar. Den Antagningsnämnden består av vice ordförande studieärenden, vice ordförande Studentavdelningen, registratorn, Bitr. Registrator Antagning och rekrytering, och relevanta prefekter. Den Antagningsnämnden leds av vice ordförande Student.

Den Antagningsnämnden skall få en lista över alla kandidater som uppfyller villkoren för tillträde som anges i regelverket. För varje kandidat, kommer styrelsen besluta om att inte erkänna. Kandidater som inte uppfyller behörighetskraven kommer att medges i Pre-universitetet program. All Nations University College förbehåller sig rätten att vägra tillträde till någon akademisk program.

Varje elev med en sammanlagd större än 15 måste delta i en intensiv Foundational Course.

ANUC

All Nations University erbjuder följande program:

 • Ingenjör (olja och gas)
 • Elektronik & Kommunikation Engineering
 • Ingenjör (Biomedical)
 • Kandidat ofComputer Science (Hons)
 • Ingenjör (Computer)
 • Exegetik med Business Administration
 • Kandidatexamen i företagsekonomi i redovisning
 • Bachelor of Business Administration i marknadsföring
 • Bachelor of Business Administration i Entreprenörskap
 • Bachelor of Business Administration i Human resource management
 • Bachelor of Business Administration i bank och finans
 • Bsc General Nursing (Joint Fyll Program med KNUST)

Diploma Program:

Examen i exegetik med Business Administration

Platser

Koforidua

Address
All Nations University College, Koforidua, Ghana
Koforidua, östra regionen, Ghana

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: