Läs den officiella beskrivningen

Vår Cradle Of Excellence Mission

Vårt uppdrag är att bli en vagga kvalitet i utbildning och forskning genom att tillhandahålla ledarskap i den pedagogiska och tekniska världen genom att noggrant välja studenter karaktär, integritet, beslutsamhet och motivation, och välja personer med enastående karaktär, engagemang, förmåga och vision att fungera som förvaltare, tjänstemän och lärare.

Vi med detta uppdrag har åtagit sig att fullfölja de områden av undervisning, utbildning, forskning och vetenskap som skulle mest hjälp för att utveckla individen och främjar kunskap, kompetens och industri i tjänst för mänskligheten.

I linje med vår mission, AIT värderar integritet, samarbete, effektivitet, innovation och delaktighet i allt den gör och syftar till att främja och stödja kvalitet i utbildning för sina studenter, lärare, avdelningar, och universitetet som helhet.

AIT, i fullföljandet av dess "vagga excellence uppdrag", stolt över sitt motto: service till mänskligheten, ledarskap och framgång i stipendium.

Vision

AIT kommer att vara en första klassens student fokuserad institution för högre utbildning, yrkesutbildning och forskning strävar efter högsta kvalitet i undervisning, stipendium, forskning och service. Det kommer att ge sina studenter, lärare och personal en utmanande och givande akademisk erfarenhet och stödjande arbets- och lärandemiljö som ger ut dem deras individuella bäst.

AIT kommer att försöka attrahera och utveckla framstående studenter och kommer att redovisas som en ledare för att förbereda förstklassig formulera, innovativa, självsäkra, självsäkra och yrkeskunniga kandidater, som utan tvekan framgångsrikt kan konkurrera på den internationella arbetsmarknaden och göra sina spår i deras valda karriär.

AIT är en banbrytande FoU och forskningsintensiva institution och kommer att attrahera, rekrytera och behålla de bästa lärare, personal och studenter forskning vars forskning kan förbättra undervisning och lärande vid universitetet och bidra väsentligt till utvecklingen av samhället i stort.

AIT är mottaglig för tekniska framsteg, förändrade trender i samhället och ekonomin i enlighet med sin vagga excellence uppdrag och kommer i alla sina strävanden att leva upp till sitt motto: service till mänskligheten, ledarskap och framgång i stipendium.

Våra mål

AIT har åtagit sig att utbilda och utbildning av morgondagens globala ledare i alla discipliner och fält genom innovation i sin undervisning och forskning.

Vår högsta skyldighet som ett universitet är att förbereda våra studenter som kommer att leva större delen av sitt liv i 21: a århundradet, ett sekel som utan tvivel kommer att ge våra studenter med viktiga nya utmaningar och opportunities.The förväntningar är att under sitt yrkesverksamma år, de flesta av våra studenter kommer att förändras inte bara jobb, men yrken flera gånger, kräver anpassning till förändrade omständigheter.

De kommer med all säkerhet behöver extraordinära kunskaper för att förstå den exponentiella ökningen av information under sin livstid. De kommer att behöva förmåga att fungera effektivt i ett globalt sammanhang och kommer också att behöva konfrontera de möjligheter och risker som är förknippade med att utöka tekniska framsteg och kapacitet. Som en del av sitt åtagande att göra en skillnad i enlighet med sin vision, AIT åtar sig att: 1. Genom att erbjuda akademiskt strikt program som uppfyller kraven i näringslivet för välutbildade och yrkeskunniga personal.

 1. Främjande av akademisk excellens genom sunt beslutsfattande och djärva åtgärder som är framåtblickande, fantasifulla, och svarar på tekniska framsteg, vetenskaperna, samhället och ekonomin i stort.

 2. Strävar efter att bli en förstklassig elevcentrerad akademisk institution, där stöd för elevens personliga och akademiska utvecklingen är inbäddad i etos universitetet fyra. Att locka utmärkta och hårt arbetande studenter och ge dem akademiskt utmanande, modern och främjar inlärningsmiljö, med stöd av stånd och entusiastiska lärare och personal som kommer att uppmuntra och ge eleverna att arbeta mot sin fulla intellektuella kapacitet.

 3. Främja och stärka själv utveckling av sina studenter så att de kommer att bli informerade och effektiv i alla sina kommande utbildnings- och karriär sysselsättningar.

 4. Erbjuder sina elever en god grund för personlig och akademisk utveckling och samhälls framgång för att säkerställa att de utvecklar sina intellektuella färdigheter på högsta möjliga nivå och är väl förberedda att utmärka sig i sitt valda yrke

På AIT är våra elever lära sig att lyckas genom att bemästra handlingen att vara:

 • * Gudfruktiga, ärlig och pålitlig
 • * Disciplinerad och bestäms
 • * Ansvarig och pålitlig
 • * Lugn, eftertänksam, tålamod och självsäker
 • * Mild, lojal och stolt
 • * Ödmjuk och vördnads
 • * Tuffa, självständiga, ihållande och hårt arbetande
 • * Organiserad, snyggt och redo
 • * Nyfiken och läraktig
 • * Friska och smart
 • * Levande och entusiastiska
 • * Vänliga, vänliga, hjälpsamma och generösa
 • * Modig, vågad och risktagande
 • * Moraliska och etiska i alla sina kontakter med vänner och fiender

AIT Ackrediteringar

Den Accra Institute of Technology (AIT) är en oberoende teknikfokuserade universitet ackrediterade av den nationella ackrediteringen Board (NAB) i Ghana.

AIT är anslutet till Kwame Nkrumah University of Science and Technology (KNUST).

AIT är anslutet till Open University of Malaysia (OUM).

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Accra Institute Of Technology

Programmets mål - som ligger i linje med AIT: s uppdrag, är att producera högkalibridare i elektroteknik och elektronikteknik med internationellt riktad läroplan. Program ... [+]

Ingenjörsprogram på AIT är utformad för att producera tekniskt kompetenta akademiker som också har kunskap om teknikprocessen - hur sakerna utformas, förädlas och tas i produktion - samtidigt som hänsyn tas till verkliga krav och krav på verkligheten. Våra ingenjörsprogram lägger stor vikt vid designen av teknikprocesser, system och utgångar. Programmets mål - som ligger i linje med AIT: s uppdrag, är att producera högkalibridare i elektroteknik och elektronikteknik med hjälp av en internationellt riktad kursplan. Programmet är som sådant utformat för att uppfylla IEEE-kraven och kraven. Programmet är utformat för att ge våra studenter kunskaper och tillhörande färdigheter inom det breda området Ellära och elektronik. ... [-]

Ghana Accra
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Accra Institute Of Technology

Målen för datavetenskap program - vilket är i linje med uppdraget att AIT, är att producera hög kaliber akademiker i datavetenskap använder internationellt riktmärke läro ... [+]

Den målen för datavetenskap programmet - Vilket är i linje med uppdraget att AIT, är att producera hög kaliber akademiker i datavetenskap använder internationellt riktmärke läroplan. Som sådan är utformat för att möta de IEEE krav och kraven för dator grader. Programmet är utformat för att ge eleverna de kunskaper och tillhörande kompetens inom det breda området datavetenskap. Under de fyra år programmet en rad kunskapsbaserade, generiska ämnen kommer att upprätthållas i syfte att utveckla den studerande som en mångsidig examen och som en "livslång lärande". Studenter på detta program kommer att förvärva system design, och kommunikationsförmåga och vara beredd för sysselsättningen i ett brett spektrum av datorer, eller för fortsatta studier på forskarnivå.... [-]

Ghana Accra
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accra Institute Of Technology

Målen för informationsteknik (Software Development) program - som är i linje med uppdraget att AIT, är att producera hög kaliber akademiker i informationsteknologi använd ... [+]

Målen för Information Technology (Software Development) programmet - Vilket är i linje med uppdraget att AIT, är att producera hög kaliber akademiker i informationsteknologi använder internationellt riktmärke läroplan.

Programmet är utformat för att ge eleverna de kunskaper och tillhörande kompetens inom det breda området informationsteknologi Under de fyra år programmet en rad färdigheter-baserade, kommer generiska ämnen upprätthållas i syfte att utveckla den studerande som en mångsidig examen och som en "livslångt lärande". Studenter på detta program kommer att förvärva system design, och kommunikationsförmåga och vara beredd för sysselsättningen i ett brett spektrum av datorer, eller för fortsatta studier på forskarnivå. Målen är därför att se till att varje examen från programmet kommer att visa förmåga att förvärva, tillämpa och syntetisera ny kunskap inom informationsteknik som krävs för framgång.... [-]

Ghana Accra
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accra Institute Of Technology

Målen för IT-programmet - vilket är i linje med uppdraget att AIT, är att producera hög kaliber akademiker i informationsteknologi använder internationellt riktmärke läro ... [+]

Målen för Information Technology program - Vilket är i linje med uppdraget att AIT, är att producera hög kaliber akademiker i informationsteknologi använder internationellt riktmärke läroplan.

Programmet är utformat för att ge eleverna de kunskaper och tillhörande kompetens inom det breda området informationsteknologi Under de fyra år programmet en rad färdigheter-baserade, kommer generiska ämnen upprätthållas i syfte att utveckla den studerande som en mångsidig examen och som en "livslångt lärande". Studenter på detta program kommer att förvärva system design, och kommunikationsförmåga och vara beredd för sysselsättningen i ett brett spektrum av datorer, eller för fortsatta studier på forskarnivå. Målen är därför att se till att varje examen från programmet kommer att visa förmåga att förvärva, tillämpa och syntetisera ny kunskap inom informationsteknik som krävs för framgång.... [-]

Ghana Accra
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accra Institute Of Technology

Ingenjörsprogram på AIT är utformad för att producera tekniskt kompetenta akademiker som också har kunskap om teknikprocessen - hur sakerna utformas, förädlas och tas i p ... [+]

Ingenjörsprogram på AIT är utformad för att producera tekniskt kompetenta akademiker som också har kunskaper om teknikprocessen - hur sakerna utformas, förädlas och läggs i proffsSamtidigt som hänsyn tas till verklighetstekniska krav och begränsningar. Våra ingenjörsprogram lägger stor vikt vid designen av teknikprocesser, system och utgångar.

AIT anser att alla ingenjörer är grundläggande designers. De flesta ingenjörer som en del av sitt arbete är till exempel involverade i utformningen av tekniska processer, experiment, produkter, system, struktureringsutrustning, produkter bland annat. Våra ingenjörsutbildningar är därför skyldiga att åtminstone vara bekanta med designaspekter av de produkter och system som är resultatet av end-to-end-processen.... [-]

Ghana Accra
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Accra Institute Of Technology

Civilingenjörsingenjörsingenjörsutbildningen vid AIT är huvudsakligen utformad för att: (i) förbereda kandidater för anställning inom civilingenjör och relaterade discipl ... [+]

Ingenjörsprogram på AIT är utformad för att producera tekniskt och tekniskt kompetenta akademiker som också har kunskap om teknikprocessen - hur saker utformas, förädlas och tas i produktion - samtidigt som hänsyn tas till verkliga krav och krav på verkliga konstruktioner. Våra ingenjörsprogram lägger stor vikt vid designen av teknikprocesser, system och utgångar.

Den BIng i civilingenjörsprogrammet Vid AIT är huvudsakligen utformad för att

Förbereda kandidater för anställning inom civilingenjör och relaterade discipliner i statliga myndigheter och den privata sektorn Ge kandidater med grundläggande behörigheter som krävs för att bedriva avancerad studie och forskning inom civilingenjör och relaterade discipliner och Förbereda kandidater för ledarskapsmöjligheter. Programmet erbjuder undervisning och forskningsmöjligheter inom miljö-, geoteknisk, strukturell, transport- och vattenresursersteknik samt civil- och byggteknikmängder. ... [-]
Ghana Accra
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Best Science and Technology University in Ghana.

AIT Open University