Georgian Aviation University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

historia

Georgien har stora traditioner i flygindustrin. Stark flyget är en förutsättning lands styrka och utveckling. Exakt denna omständighet blev grundläggande orsaken till grundandet av flygutbildningsvetenskaplig institut i 1992. Detta institut har utvecklats i strukturen av Georgian tekniska universitet.

År 2005, baserat på regeringsbeslut, flyginstitut skiljas från georg Tekniska Universitet och erhållit godkännande från undervisningsministeriet och vetenskap Georgien. Det blev självständigt Georgian Aviation University. Under dessa år har vårt universitet har utbildat massor av piloter och specialister luftfarten. De flesta av dem är anställda på sektorer civil och militär luftfart.

Numera har universitets starkt material-teknisk bas, bekväma laboratorier utbildning, Telavi flygplats, som är väl utrustade för flygträning, flygplan Cessna 152, Piper Seneca, A-22, An-28, Boeing 737-200 och FNPT II MCC flygsimulator , som är relevant för EASA standarder.

Georgian Aviation University är en samarbetsorganisation inom ramen för Erasmus Mundus-projektet AKTIV. Enligt detta projekt universitetets studenter kan delta i utbytesprogram med universitet i de europeiska länderna. Studenter från utlandet kommer också att studera här. Det är mycket viktigt, att studenter arbetar framgångsrikt på olika företag och de flesta av dem arbetar på ledande positioner. De arbetar på flygplatser, flygbolag, militära styrkor och på många andra strukturer.

Universitetet har erfaren personal och professorer. Det är precis deras bidrag, att vårt universitet har fått ackreditering från ministeriet för utbildning och vetenskap i Georgien som ger rätt till tåg luftfarts specialist på alla nivåer:

Flight utnyttjande av flygplan (Commercial Pilot) Tekniskt utnyttjande av flygplan Tekniskt utnyttjande av flygplanselektronik och elsystem Air Transport Management etc

UPPDRAGSBESKRIVNING

Georgian Aviation University medger de grundläggande principerna för Bolognaprocessen och utför sin verksamhet i enlighet med lagstiftningen i högre utbildning Georgien. Universitetet tar ansvar för att tillhandahålla lämplig utbildning och utbildningsstandarder som är relevanta för nationella intressen. Baserat på dessa standarder, är uppdrag Georgian Aviation University att ge samtida pedagogiska och vetenskapliga-forskning i högre utbildningsområdet, som kommer att inriktas på efterfrågan i samhället och de utvecklingsländer. Verksamheten kommer att uttryckas i att förbereda kvalificerad personal inom luftfarten i flera riktningar: utnyttjande flygning, teknik och företagsekonomi.

Huvudsyftet med universitetet är att bedriva verksamhet inom högre utbildning och vetenskapliga undersökningar. Universitet bedriver alla nivåer av utbildningsprogram inom den akademiska högskolan.

De uppgifter och mål vid universitetet är att utveckla och erbjuda samhälle, en sådan process för högre utbildning, som har följande lydelse:

Förverkligandet av personens potential på alla sätt. Utbildning av högkvalificerad och konkurrenskraftiga personal, som kommer att vara tillräckligt för arbetsmarknaden, som erkänner universella ideal, respekterar de demokratiska värdena och skydda mänskliga rättigheter och frihet. Akademisk frihet för professorer och lärare, som ger rätt förutsättningar för vetenskaplig forskning och stödja stigande kvalifikations. Utveckling av strategi för internationellt samarbete, i syfte att genomföra utbytesprogram för studenter, professorer och lärare.

Platser

Tbilisi

Address
Ketevan Tsamebuli ave. № 16
0103 Tbilisi, Tbilisi, Georgien