L’école de Condé

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

École de Condé är riktmärket för högre utbildning för design, illustration, fotografi, animeringsbio och restaurering av arv. Kurserna är registrerade i National Directory of Professional Certifications (RNCP) nivå 6 och 7.

Lär dig att bli högkvalitativa designers och bildproffs, som kan förutse djupgående samhällsförändringar, att engagera sig i omvandlingen av världen, den digitala revolutionen och stora ekologiska frågor. Skapande och design är kraftfulla spakar för att uppfinna en helt ny värld.

Varje campus är en plats i livet som utövar kollektiv intelligens och uppmuntrar initiativandan. Hos oss kan du kultivera din upplevelse och dela den. Respekt och engagemang för var och en i sin passion, med självförtroende, är avgörande.

Skolan utövar en uppfinningsrik, öppen, välvillig och krävande pedagogik, i en kultur att överträffa sig själv. Det syftar till att vara en plats för konvergens mellan akademisk och kreativ excellens och anpassning till konkreta situationer.

De är en del av de fyra designområdena: grafisk design, arkitektur, interiör, produkt, mode, inom områdena digital skapande UX UI, fotografi av illustration och serier, animering och restaurering av arv.

Samarbete mellan studenterna på dessa olika kurser organiseras och uppmuntras, så att alla kan uppleva sin komplementaritet.

Våra utbildningar låter dig upptäcka och bygga din kurs när du går igenom dina studier. Du kommer att kunna bygga upp ditt professionella nätverk, vilket underlättar din integration i arbetslivet!

Oavsett genom partnerskap, praktikplatser eller organisering av flera affärsforum, har vi alltid nära kontakt med yrkesvärlden.

Nätverket av sju campus i Frankrike: Paris, Lyon, Bordeaux, Nice, Nancy, Marseille och Toulouse, två campus i Italien med IAAD: Turin, Bologna och två campus i Spanien Barcelona, Madrid uppmuntrar mobilitet och öppnar för internationell: Erasmus program, internationella praktikplatser och workshops ...

Platser

bordeaux

Address
Rue de la Benauge,59
33100 bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium