Läs den officiella beskrivningen

INSEEC Chambéry Campus

Sedan starten 1968, INSEEC Chambéry Business School

  • Grund- och forskarutbildning vid INSEEC Chambéry Business School, EGC Savoie och på CESNI (Business Studies Center for International nivå idrottare)
  • Deltid program i Continuing Education Center

INSEEC Chambéry, en del av det nationella nätverket av forskarhandelshögskolor i Frankrike, är certifierad av undervisningsministeriet för att bevilja ett examensarbete i näringslivet.

Genom en selektiv nationell inträdesprov, rekryterar INSEEC Chambéry Business School studenter som har avslutat en gymnasieexamen plus minst två års högskoleutbildning.

INSEEC Chambéry Business School är en av 34 medlemmar av Agera (Association of högskolor i Rhône-Alpes regionen), en sammanslutning erkänns som en viktig representant för regionala och nationella offentliga institutioner. INSEEC Chambéry Business School deltar i arbetet i många Agera kommittéer, särskilt provision på internationella frågor. (www.agera.asso.fr).

INSEEC Chambéry Business School garanterar utbildning av hög kvalitet baserat på dess utövande av aktivt forskning som ger oss möjlighet att:

  • Ständigt förbättra den akademiska kvaliteten på våra program genom kvalifikationer våra lärare
  • Utveckla bilden av Chambéry Business School Group, särskilt utomlands
  • Bidra till utvecklingen av Management Science Research
  • Hjälpa företag att lösa sina problem vid hanteringen.

Eftersom en effektiv hantering av de anställdas kompetens blir en allt viktigare tillgång för företagen och deras konkurrenskraft, INSEEC Chambéry Business School och dess Fortbildningscentralen Center erbjuder program som uppfyller de exakta behoven hos näringslivet. Dessa inkluderar:

  • Kurser med fokus på problemlösning
  • Personlig utbildning (i-företag och blandade gruppkurser, mentorskap)
  • Många program som leder till examensbevis och certifieringar är tillgängliga för människor

Under hela sin karriär (inklusive Management Program och INSEEC Chambéry Business School läroplan som en halvfart).

Program i International Business Management hjälper eleverna att få en god förståelse för den utländska marknaden miljön och metoder för internationella affärer. Det expanderar deras perspektiv och förmåga att förstå olika utmaningar av internationella affärer för att möta dem på ett effektivt sätt.

Fokuserad på en analys av specifika marknader, det vill säga amerikanska, europeiska, japanska, kinesiska, Central- och Östeuropa och Afrika, lär detta program hur man ska hantera och handel i en internationell miljö i olika områden (politiska, juridiska, ekonomiska och kulturella). Specialiserade kurser och djupgående analys av fallstudier tillåter också eleverna att utveckla bransch kunskap och täcka alla de ämnen som rör internationell handel, finansiering av utrikeshandeln, import och export lagstiftningen, tullagstiftningen och internationell marknadsföring.

När världen blir en global marknad, har behovet av internationell handel kompetens inom små och medelstora företag har aldrig varit mer angeläget. Lediga jobb sträcker sig sedan från att bli internationella entreprenörer i området att importera och exportera eller handelsforskare och varför inte utländska affärsutvecklare. Det finns också internationella karriärmöjligheter inom marknadsföring, försäljning, inköp, distribution av varor, handel rådgivning eller som en utländsk projektledare. Det finns också möjligheter i internationella institutioner såsom WTO, OECD och APEC. Uppdraget för INSEEC Chambéry, som ligger i en exceptionell miljö i Savoie mellan sjöar och berg, är att möta de stigande förväntningar både studenter och företag. Genom att erbjuda innovativa program och fakultetsutbyten, strävar vi efter att ge våra studenter med en ständigt alltmer attraktivt pedagogisk erfarenhet.

Den kontinuerliga förbättringen av våra akademiska institutioner är ett resultat av aktiv forskning, inklusive bidrag till utvecklingen av ledningen vetenskaplig forskning och administrativa problemlösningar och högt kvalificerade lärare. Eleverna kan välja grund-och forskarutbildning i Business and Management-orienterade discipliner. Eleverna får också värdefull kunskap och globala ledarskap genom praktik, internationella erfarenheter och studieperioder med universitet runt om i världen.

Sedan starten 1968 har INSEEC Chambéry, Graduate School of Business kontinuerligt anpassat sig till den framväxande ekonomin att erbjuda omfattande och diversifierad läroplan den gör idag. Eleverna kan välja grund-och forskarutbildning i Business and Management-orienterade discipliner. Vår skola är också hem för en affärs Centret för internationellt elitidrottare och ett centrum för Executive Education.

Den internationella dimensionen är obestridlig och omfattar praktik utomlands, akademiskt utbyte med våra 75 partners universitets, 30 internationella dubbla examen alternativ, 120 internationella studenter per år, ECTS och nordamerikanska kreditsystem och samverkan inom forskning och undervisning expertis med utländska partners.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

INSEEC Chambéry campus

Ansökningskrav: Sökande måste slutföra två års universitetsstudie (kinesiska studenter måste slutföra tre års universitetsstudie). Sökandes engelska kunskaper kan vara me ... [+]

Ansökningsvillkor: Sökande måste slutföra två års universitetsstudie (kinesiska studenter behöver slutföra de tre år av universitetsstudie). Sökandes engelska kunskaper kan vara mer än ett år av professionell inlärning. Engelska nivå: TOEFL IBT 68 - TOEFL PBT 450 - IELTS 5 - TOEIC 650. Franska krav: Främmande franska kurser ingår i projektet.

Plats Den franska handelshögskolan i Enix-Ronasava ligger i Savoy och har en unik plats:

Nära Italien, Schweiz och TysklandMindre än en timmes bilresa från två internationella flygplatser (Lyon, Frankrike och Genève, Schweiz)En timmes bilresa till de franska alpernas berömda skidorter

Vårt uppdrag, våra värderingar Uppdraget för universitetet i Iesa Higher Business School, Ronassava, Frankrike, är att möta de växande behoven hos studenter och företag för global ledarskap. Genom innovativa och utmanande projekt är vi engagerade i att utveckla elevernas beslutsfattande, mod och entreprenörsanda, som alla är till stor hjälp för deras framtida karriärutveckling. Detta gör det möjligt för oss att leverera begåvade, mycket begåvade kandidater för företaget. Vi har ett utmärkt team av lärare. Genom de aktiva forskningsaktiviteterna inom ledarskapsvetenskap och utbytet med studenter och lärare från globala kooperativa universitet har vi säkerställt en kontinuerlig förbättring av undervisningskvaliteten.... [-]

Frankrike Chambéry Schweiz Geneva
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska