IFA Paris

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

IFA Paris - International Fashion School för Design och Business

Med 1200 studenter på sina "Bachelor- och Master / MBA-program på" Paris-, Shanghai- och Istanbul-campuserna vidarebefordrar IFA Paris det franska mode- och lyxarvet, samt känslan av innovation och lämpligheten att arbeta som ett team i en internationell miljö.

Våra 3000 alumner som representerar mer än 50 olika nationaliteter har lyckats integreras i mode- och lyxvärlden.

Vårt motto: blomstra din kreativitet, dela vår passion för excellens.

För mer information om våra campus, program och mer, besök www.ifaparis.com

PARIS SCHOOL

IFA Paris grundades 1982 för att kombinera franska modarv med den moderna globaliserade världen. Som det enda institutet i Paris som erbjuder alla sina grundutbildningar och forskarutbildningar som undervisas på engelska och franska, IFA Paris till ett mycket internationellt studentorgan från alla världens hörn. International Fashion Academy, bättre känd som IFA Paris , erbjuder studenter grundutbildningskurser i design och marknadsföring, och forskarutbildningar i design, företag, kommunikation och lyx i en miljö med tvärvetenskapligt samarbete. På campus i Paris, Shanghai och Istanbul är IFA Paris i framkant inom mode- och lyxutbildning och erbjuder kurser som speglar bredden av möjligheter som finns i denna livliga industri.

IFA Paris nyligen flyttat till Quai de la Marne 18-24 och har utsikt över den berömda kanalen och ligger i hjärtat av det utvecklande 19: e arrondissementet. Den nya platsen har tredubblat storleken på de tidigare akademiska anläggningarna och lagt till omfattande nya bekvämligheter för att gynna studenter, inklusive större klassrum, ett studentrumsrum och ett resurs- och studiecenter. Byggnaden kommer också att hysa flera nya modeworkshops för att ta hand om praktiska projekt

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris har blivit den ledande modeskolan i Kina och är unik för att visa sitt engagemang för framgång genom att ta med de bästa, mest franska professionella modeinstruktörerna. I samarbete med Shanghai University of Engineering Sciences etablerade IFA Paris sin skola i Shanghai 2002, det första kinesiska och franska samriskföretaget i modeutbildning som godkändes av den kinesiska regeringen. IFA: s Shanghai-skola erbjuder en unik möjlighet till internationella studenter som vill få insikt i världens snabbast växande mode- och lyxmarknad samtidigt som man får samma högkvalitativa läroplaner som lärs på engelska som i Paris. Shanghai är en öppen och extroversiv storstad och dess uppstigning i ledet som en mode huvudstad är utan tvekan ett allvarligt ämne. Sedan den senare perioden av 1800-talet har Shanghai varit modecenter i Kina. Shanghai-stilen reste världen på 1920-talet och 30-talet och återuppstod i nuet med modedesigners med en blandning av traditionella och moderna idéer för att skapa färska modetrender. Anmärkningsvärt är det landets moderna konsumenter som omvandlar Kina till världens största marknad för lyxiga och avancerade modeprodukter. Shanghai är utan tvekan Kinas mekka för internationellt mode och lyxindustrin. De flesta utländska mode- och smyckenmärken, från lyxmarknader till massmarknader, räknar med mer än en butik i stadens många fashiondistrikt och större köpcentrum. Medan lyxbilar, 5-stjärniga hotell och avancerade restauranger är vanliga sevärdheter i stadens centrum, finns det också ett växande intresse för yachter och privata jetfly bland Kinas rikaste.

ISTANBUL SCHOOL

Efter att ha etablerat sig i Frankrike och Kina är IFA Paris modeskola nu också närvarande i en av de mest livliga städerna som ligger vid korsningen mellan Europa och Asien: Istanbul.

IFA Paris är mycket stolt över att samarbeta med ett av de mest ansedda universiteten i Istanbul: Nisantasi University. Nistantasi University ligger i det moderna komplexet i Maslak 1453 och erbjuder ett stort utbud av faciliteter och säkerhet inklusive bostäder, affärer, kaféer och restauranger. Sedan grundandet av universitetet har det expanderat till några andra campus, men nu kombinerar det nya huvudcampuset eleganta fasader, soliga atrier med stora luftiga interiörer med utbildnings- och forskningsanläggningar av hög kvalitet.

Nisantasi-universitetets campus representerar ett stort steg i att uppfylla universitetets uppdrag att bygga en framtid ur landets förflutna, etablera ett nav i Istanbul, där kultur, utbildning och lärande möts för att möta Turkiets och de förändrade behoven värld. IFA Paris anser att det är ett privilegium, liksom en fördel för sina studenter att göra det bästa av vad platsen kan erbjuda.

Som en av de mest spännande och dynamiska städerna i världen, och en diversifierad plats full av museer, gallerier, parker och moderna högskolor, kan Istanbul tillhandahålla en scen för dem som längtar efter att utforska och utveckla sina egna intressen och starta en karriär inom mode och lyxiga affärsmiljöer.

Mer information finns på https://www.ifaparis.com

Platser

paris

Address
18-24 Quai de la Marne
75019 paris, Île-de-France, Frankrike

Shanghai

Address
350 Xianxia Road
200336 Shanghai, Shanghai, Kina

istanbul

Address
Maslak 1453 Neotech Kampüsü
34398 istanbul, istanbul, Turkiet

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium