Läs den officiella beskrivningen

Presentation:

ICN Business School är en fransk Management School som erbjuder studenter möjlighet att studera Business and Economics inom kandidatexamen / BBA och Master / MSc.

Skolan har 3000 studenter (inklusive 38% internationella studenter) fördelade på 3 universitetsstudier (2 i Frankrike, 1 i Tyskland) och 3 platser (1 i Frankrike, 1 i Tyskland och 1 i Kina)

Sedan 1905 har ICN Business School varit "Grande École" i östra Frankrike och i hjärtat av Europa. Dess identitet och dess utveckling är förankrade i länkarna mellan Management, Technology och Art. Dessa länkar kommer att vara viktiga determinanter för morgondagens ekonomiska miljö. ICN-samhället drivs av tre grundläggande värderingar, som finner sitt sanna uttryck i målen för Artem Alliance *: öppenhet, engagemang, laganda.

* Artem Alliance är ett unikt partnerskap mellan École nationale supérieure d'art et des design de Nancy (School of Art and Design), Mines Nancy (School of Engineering) och ICN Business School (School of Management). Det är en allians som i sina utbildningar främjar tvärvetenskaplighet, alternativa inlärningsmetoder, kreativitet och innovation, alla med sikte på att utbilda en ny generation skapare och beslutsfattare.

ackrediteringar:

ICN Business School är ackrediterad av Association of MBAs (AMBA) och European Foundation for Management Development (EQUIS).

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

BBA

ICN Business School

ICN Bachelor SUP'EST Degree är ett program som gör det möjligt för studenter att förvärva: grunden för företagsledning (ekonomi, juridik, IT, redovisning, ledning etc ... [+]

Gå med i ICN: s kandidatprogram, studera i Nancy-Metz (Frankrike) eller i Nürnberg (Tyskland)!

ICN Bachelor SUP'EST Degree är ett program som gör det möjligt för studenter att förvärva: grunden för företagsledning (ekonomi, juridik, IT, redovisning, ledning etc.), huvudförsäljningsverktyg, kommunikation och marknadsföring samt en stark kunskap i allmänhet kultur.

Högskolepoäng: ICN Bachelor SUP'EST Degree - examen godkänd av den franska regeringen.

Högskoledepartementet Godkännandebevis: ICN Business School godkänns härmed av högskolans högskolor och universitet för att tilldela kandidatexamen till framgångsrik kandidatexamen av dess 3-åriga kandidatexamen ICN Bachelor SUP'EST.... [-]

Frankrike Nancy Metz Tyskland Nuremberg  + 1 Mer
September 2020
Engelska,Franska
Heltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

ICN Admissibles 2017 - Join The Family in Metz and Nancy

ICN Business School
Address
86 rue du Sergent Blandan FR-54003 NANCY Cedex
F54000 Nancy, Grand Est, Frankrike
Webbplats
Telefon
+33 3 54 50 25 00
ICN Nancy Metz
Address
ICN Business School 3 place Edouard Branly
F57070 Metz, Grand Est, Frankrike
Webbplats
Address
Nuremberg, Bavaria, Tyskland