Graduate School of Engineering - ESIEA

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ESIEA, Graduate School of Engineering, erbjuder teknisk utbildning på hög nivå och utvecklar våra elevers personliga förmågor och ger dem livskunskaper som gör hela skillnaden.

ESIEA har byggt sitt rykte på att överföra kunskap, kunskap och livsförmåga till sina framtida akademiker, vilket gör det möjligt för dem att snabbt komma in i sin första position och utveckla sin karriär i en ständigt föränderlig värld.

Vår ambition är att utbilda ingenjörer som designers, utvecklare, system- och applikationsintegratörer genom att kombinera kurser inom IT, elektronik och automatiserade system.

Genom de undervisade kurserna, teamarbetet på praktiska projekt och humanitära, kulturella eller idrottsliga aktiviteter hittar våra studenter medel för att stimulera deras kreativitet och utveckla sin smak för innovation, deras förmåga att anpassa sig och deras känsla av kommunikation. Det stora utbudet av möjligheter, valfriheten och närheten till permanent undervisnings- och forskningspersonal hjälper studenter att bygga sina egna vägar, vilket gör dem till unika ESIEA-ingenjörer.

Platser

Laval

Address
Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38
53000 Laval, Pays de la Loire, Frankrike

Ivry-sur-Seine

Address
Avenue Maurice Thorez,74 bis
94200 Ivry-sur-Seine, Île-de-France, Frankrike

Île-de-France

Address
Rue Vesale,9
75005 Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: