ESLSCA Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1949, har ESLSCA Business School utbildat mer än 15.000 före detta studenter som nu upptar ansvariga positioner både i Frankrike och utomlands. De gynnades i många tillgångar ESLSCA:

  • Allmän utbildning nivå master (HEC entré efter förberedande klasser eller titlar, efter en BAC + 2 eller BAC + 3), baserad på en rigorös och innovativa läroplan, som syftar till att bilda true " chefer entreprenörer".
Lektioner som leder till verkliga kvalifikationer och professionella mycket eftertraktade av företag, de flesta "Ekonomi" från ESLSCA Business School i synnerhet åtnjuter ett gott rykte (ESLSCA har det största antalet alumner revisorer och har många äldre i finansvärlden, bank- och värdepappers).

International: dubbel examen MBA-programmet skapades 1979 är den äldsta bland ESC. Undervisningen varav en obligatorisk utlandsvistelse (praktik eller termins studier) och flera kurser på engelska. Mer än 50 nationaliteter finns representerade bland ESLSCA Business School student som är medlem i AACSB, EFMD, CREPUQ och EDUNIVERSAL. De synergier med andra program ESLSCA Grupp: Engelska kandidat och MBA-program och 19 3rd utbildningsprogram inklusive flera huvuden på sin nisch (Trading and Trading International, Financial Engineering, hantering av Lyx Industrier och mode Intelligence ekonomiska). Erkännandet av företag som stödjer den pedagogiska projekt för ESLSCA Business School, delegat av lärare, ger många praktikplatser och välkomna i bästa utexaminerade (resultat av undersökningen på lönerna för unga akademiker EXPANSION magazine ( april 2010) är fortfarande gynnsamt år ESLSCA Business School som är placerad i 28: e position 40 skolor rankas. Viktig forskning: ESLSCA Business School är aktivt involverad i forskningsinsatser på europeisk nivå för värdeledarskapsutbildning. Lärare forskare, doktorander, lärare, ledning professorer tillstånd att övervaka forskning (HDR) bidrar till att publicera forskningsrapporter, delta i konferenser, publicera artiklar och böcker inom sina respektive discipliner, bland annat Business Intelligence och Finance.

Resultaten från IPSOS undersökning somESLSCA Business School demonstrera lämpligheten av dess utbildningsprojekt med företagens förväntningar: vikten av praktikplatser och växling, nivå av professionalism av kursen flyt på engelska (tvåspråkig) och mjukvara.

specialiserade MBA

Dessa kurser syftar till akademiker och chefer. Målet är att utrusta deltagarna gedigna kunskaper och färdigheter inom management, förstärkt med en ansökan kurs.

internationella program

Sedan 1982, ESLSCA Business School välkomnar utländska studenter för två eller tre års studier som leder till MBA-examen ESLSCA. Flera elever iESLSCA Business School slutföra sin tredje året i USA varefter de tillsammans få MBA och diplom ESLSCA Business School. Sedan 1996 arbetar påESLSCA Business School en MBA-program med en löptid på ett år för utländska studenter (förstås).

ungkarlar

De två ungkarlar från ESLSCA Business School BBA: Bachelor i Business Administration (skapad 1998) och Bachelor i finansprogrammet är båda tillgängliga från studentexamen.

Grande Ecole

Kursen vänder sig till kandidater som vill tillgodogöra sig all teknisk förvaltning och förvaltning, utveckla sina personliga egenskaper på ett professionellt dimension, skapa en riktigt professionell expertis, internationell nivå.

Executive utbildning

Den verkställande utbildningESLSCA Business School är avsedda för chefer för alla funktioner (försäljning och marknadsföring, ekonomi och juridik, FoU, etc.) och bakgrunder (industri eller service, rådgivning, administration) berörda för att bättre förstå deras verksamhet och utveckla sin individuella prestationer och att deras lag .

nivå diplom klart att jag, 3: e cykeln Professional deltid verkställande.

EGE

Ecole de Guerre Economique arbetar sedan 1997 och är en pionjär på europeisk nivå. EMT deltar i möten IHEDN (Institute of högre nationella försvars Studies) och organiserade seminarium om Business Intelligence till Unesco 1998. denESLSCA Business School har tecknat avtal med universiteten i Strasbourg, Montpellier, Poitiers och Laval (Quebec) om den ekonomiska Intelligence. EMT sänder flera forskningsrapporter om de ekonomiska Intelligence.

IFAM

Att gå vårt program är att uppfylla framtida krav från internationella frågor. Detta är en försäkran om att behärska olika situationer som du måste svara. Det är sökandet efter excellens.

Access är öppet för sökande med studentexamen, ett diplom som motsvarar eller som vill integrera en 3: e cykel.

img-branding

om

Om ESLSCA Business School: styrkan i dess 68 års erfarenhet, sitt självsäkra rykte för Corporate Finance and Market Revision, ESLSCA Business School lägger många fördelar såsom engagemang International (inklusive genomförande av tillhörande centra i utlandet), utbildnings innovation, forskning kvaliteten på sina lärare, internationella alumninätverk ...

En ny karta sattes i september 2003 med skapandet av Department of Intelligence i Grande Ecole programmet, resultatet av know-how som utvecklats av ESLSCA Business School sedan 1997 med sin tredje cykel "Ecole de Guerre Economique erkänd som ledare på den franska nivå och CARAYON märkt av MP i sin rapport till premiärministern på EI (juni 2003).

En mycket begärt allmän utbildning

En ESLSCA / IPSOS undersökning bekräftade. Företag vill ha mer unga professionalized och drift. Studenten måste ha genomgått flera praktikplatser, datorvana och vara minst tvåspråkiga. Utbildningen är anpassad till applikationen. 30% av klasserna är på engelska. Eleverna måste också fylla en vistelse på en obligatorisk termin utomlands i college eller företag.

denESLSCA Business School har flera partneruniversitet runt om i världen, som det har också utbildningsutbyte, därav ankomst till School of English lärare. Slutligen, tack vare ett starkt nätverk av 12.000 alumner i 110 länder och mycket goda relationer med affärspartners, är det ganska lätt att hitta en praktikplats i Frankrike eller utomlands bland de 3.000 affärer som skolan får per år.

Vid ankomsten till skolan, är studentens ett introduktionsseminarium organisationer (CAE) parallellt med inledningen till dator förvaltning seminarium. Under CAE flera äldsteESLSCA Business School, Företrädare för alla ekonomiska sektorer, dela sina professionella arbetsuppgifter och sina erfarenheter. Slutligen följer varje elev praktik. 2 månader det första året, 3 månader vid utgången av det andra året, och ofta på deltid under sitt tredje år, innan en slutlig praktik, upp från april till december och ger upphov till försvar thesis. Om dessa praktikplatser ofta leder till anställning,ESLSCA Business School också värd ett årligt forum möten Studenter-Företagen. SlutligenESLSCA Business School 3rd erbjuder grundutbildningen: Trading, Financial Engineering, marknadsföring, E.Business, lyx Hantering, intelligens och en MBA. Studenter på avancerad nivå drar också nytta av dessa kurser och forskning 3: e cykeln.

Ett varierat läroplan

Den så kallade "Common Core" program sprids över tre års studier. Parallellt med detta program och förra året är ytterligare lärdomar av alternativ. De första två åren av studien och bilda en första cykel av allmänna studier. Det tredje året är en andra cykel av studier, motsvarande perioden av specialisering bland sex stora nedan:

  1. Major Marketing Management International
  2. Major kontroll Expertis
  3. Finansiering av stormarknaden
  4. Major Corporate Finance
  5. Major Economic Intelligence
  6. Major Organization, styrelsen

Entreprenörskap är också en del av undervisningen


För lag från den 1: a året, måste studenterna presentera ett affärsprojekt eller ta över ett befintligt förening i skolan. BDE ESLSCA Business School är faktiskt mycket aktiv. Under överinseende av en väktare lärare, måste studenterna ihop en affärsplan, tydliga mål och det här projektet under det andra året. Denna permanenta coaching studenter är möjlig genom strukturen i skolan som vi upprätthåller en mänsklig skala.

Högpresterande resurser
Fakulteten för Business School ESLSCA speglar kvaliteten på undervisning och forskning, både nationellt och internationellt. Utöver detta avancerad utbildning ger ESLSCA Business School sina studenter möjlighet att bättre göra sin forskning genom sin internet och utbildnings medel.

Att vara i Paris, en tillgång
De största företagen i Paris och huvudstaden erbjuder också alla medel för att förbättra deras allmänbildning. Om ESLSCA Business School har över 50 olika nationaliteter bland sina studenter, är Paris förmodligen också en faktor.

img-branding_

Platser

paris

Address
ESLSCA Business School 1, rue Bougainville
75007 paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
undefined