ESCP Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ESCP Business School grundades 1819 och har producerat generationer av ledare och entreprenörer. Med sina sex urbana campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Turin och Warszawa tillåter ESCP Business School verkliga europeiska identitet att det erbjuder en unik multikulturell utbildningsstil inom affärsverksamheten och en global syn på internationella ledningsfrågor. Varje år välkomnar ESCP Business School över 6500 studenter och 5000 chefer från mer än 120 olika länder, vilket ger dem ett omfattande utbud av managementkurser och specialiserade program (kandidatexamen, master, Executive MBA, PhD och Executive Education). ESCP Business School är flera ackrediterat: AACSB, EQUIS, EFMD MBA EFMD EMBA - Följ oss på Twitter @ESCPeurope

Även om varumärket ESCP Business School utvecklades under sina nästan 200 års historia, förblev det alltid lojalt mot sina tre första bokstäver. Från och med 1819 under namnet Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie och kort efter att döpt om Ecole Supérieure de Commerce, utvecklades det till ESCP femtio år senare 1869. Efter sammanslagning med sin systerskola, European School of Management (EAP), i 1999 kallades skolan ESCP-EAP i ungefär ett decennium. 2009 förvandlades skolans namn till ESCP Europe, med uttrycklig hänvisning till dess europeiska arv och positionering. År 2019 blev skolan ESCP Business School .

ESCP Business School internationella omfattning har varit synlig sedan dess tidiga ålder. Klassen 1824 räknade redan 30% av de internationella studenterna med 15 olika nationaliteter, bland dem sju spanska, fem brasilianare, fem holländare, fyra tyskar och två amerikaner. Språkundervisning var en väsentlig del av dess första läroplan som förutom fransk grammatik också kurser i engelska, tyska och spanska. Från 1825 undervisades totalt tio språk vid ESCP Business School och studenterna måste studera minst tre av dem.

Cirka ett och ett halvt sekel senare var ESCP Business School återigen en pionjär genom inrättandet av en handelsskola med flera campus. För att svara på skolans europeiska kallelse öppnades campus i Tyskland och Storbritannien 1973, följt av Spanien 1988, Italien 2004 och Warszawa 2015. I samband med en allt mer globaliserad värld var ambitionen från ESCP Business School idag är att utbilda verkliga europeiska chefer genom att främja kopplingen mellan humanistiska värden och ledarutbildning. ESCP Business School blir en verifierbar europeisk skola som är öppen för världen.

Uppdrag och värderingar

ESCP Business School ansluter och formar affärsvärlden genom att utveckla kunskap och praktik över kulturell ledning.

Undervisningsledning från ett tvärvetenskapligt perspektiv på högsta nivå av akademisk excellens utvecklar vi kulturellt intelligenta, flerspråkiga ledare, som är öppet, anpassningsbara och ansvarsfulla.

Som chefer och företagare är ESCP Business School kandidater utrustade för att leda och inspirera i en globaliserad värld.

Nyckelfakta

 • 6 ESCP Business School campus i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino och Warszawa
 • Multi-ackrediterad: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 European Higher Ed standarts
 • Världens första handelsskola (est 1819)
 • Över 150 forskningsaktiva professorer representerar över 20 nationaliteter över våra 6 campus
 • 90 associerade professorer, 40 besökande professorer, över 800 utövare och experter
 • Över 130 akademiska allianser i Europa och världen
 • En fullständig portfölj: Bachelor, Masters, MBA, PhD och Executive Education
 • 5.000 studenter i examen som representerar 100 olika nationaliteter
 • 5 000 deltagare på hög nivå i skräddarsydda träningar och ledarskap
 • 55 000 aktiva alumner i över 150 länder i världen
 • Europeiska styrelseformer som representerar skolans djupa europeiska identitet
 • Regelbundet rankad bland världens bästa handelshögskolor

campus

ESCP Business School särskiljande modell av en gränsöverskridande affärsskola för flera campus är hjärtat i vår europeiska identitet. Med sina sex urbana campus i stora europeiska städer bidrar ESCP Business School aktivt till utvecklingen av en europeisk ledningskultur och gör det möjligt för skolan att erbjuda en unik typ av kulturell utbildning i företag:

 • BERLIN
 • LONDON
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • WARSZAWA

Platser

paris

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Paris
79, avenue de la République

75543 paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 49 23 20 00

london

ESCP Europe - London Campus

Address
ESCP Europe Campus London
527 Finchley Road


NW3 7BG london, england, Storbritannien

berlin

ESCP Europe

Address
ESCP Europe Campus Berlin
Heubnerweg 8-10

14059 berlin, berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 320070

Turin

ESCP-EUROPE Torino

Address
ESCP Europe Torino Campus
Corso Unione Sovieticà, 218 bis

10134 Turin, Piedmont, Italien
Telefon
+39 011 670 5894

warszawa

Address
ESCP Europe Warsaw Campus
c/o Kozminski University
57/59 Jagiellonska St.

03-301 warszawa, Masoviska voivodskapet, Polen

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited