Read the Official Description

Varför EDHEC?

EDHEC har skapats av och för entreprenörer, förkroppsligat de grundläggande värdena för affärer i över ett sekel. Vårt mål är att vidarebefordra nycklarna till företagssucces till nya generationer av chefer och entreprenörer och sprida övertygelsen om att företagen kan ha en positiv inverkan på ekonomin och samhället som helhet.

EDHEC Business School Program

Sedan 2014 är EDHEC INTERNATIONAL BBA en del av varumärket EDHEC. Följaktligen uppfyller programmet alla EDHEC Business School kvalitetskriterier:

  • Ett strikt urval av studenter som uppfyller våra kunskaper och färdighetskrav i ledningen;
  • en världsomspännande utbildningsfakultet
  • ett starkt internationellt och mångkulturellt fokus
  • en ständig dialog mellan företag och personlig karriärrådgivning under våra elevernas studier och yrkeskarriärer.

Nyckelfigurer

  • 121,5 2015-2016 konsoliderad budget i M €
  • 1000 och fler stipendier beviljas inom 5 år
  • 100 nationaliteter
  • 7900 studenter (49% internationella studenter)
  • 25% av vår budget avsedd för forskning
  • 30000 akademiker i 125 länder

5 Campus

Två akademiska campus i Lille och Nice erbjuder faciliteter och utrustning på högsta nivå över hela världen och är värd för alla EDHECs aktiviteter från första utbildning till pågående utveckling och forskning. Campuserna i Paris, London och Singapore är huvudsakligen tillägnad pågående utbildning och forskning och samverkar med företag inom båda dessa områden.

Fakulteten och forskare

EDHEC: s fakultet och forskare, som utgör EDHECs akademiska samhälle, inkluderar permanenta professorer och forskare samt associerade professorer och forskningsassociationer, spridna över campuserna i Lille, Nice, Paris, Singapore och London. Denna fakultet är central för EDHECs rykte och tillväxt på nationell och internationell nivå.

Om EDHEC

EDHEC är en av världens högsta 20 handelshögskolor och arbetar från campus i Lille, Nice, Paris, London och Singapore. Helt internationellt och direkt kopplat till näringslivet är EDHEC en skola för näringsliv snarare än en handelshögskola där excellens inom undervisning och forskning fokuserar på innovation för att stimulera entreprenörskap och kreativitet. För företag från födsel och dedikerade till affärer, gör EDHEC entreprenörer för livet, kunna ombygga eller skapa framgångsrika företag var de än arbetar.

EDHEC fungerar som ett äkta idélaboratorium och producerar innovativa lösningar värderade av företagen. Skolans undervisningsfilosofi, inspirerad av sin prisbelönta forskningsverksamhet, fokuserar på "lärande genom att göra".

Programs taught in:
Engelska
Franska

Skolan erbjuder också:

BBA

EDHEC Business School

Business Management Track lärs på både Lille (engelska eller franska) och Nice (franska) campus och tillgodoser studenter som söker en balans mellan akademisk specialiser ... [+]

Varför välja Business Management Track?

Business Management Track lärs på både Lille (engelska eller franska) och Nice (franska) campus och tillgodoser studenter som söker en balans mellan akademisk specialisering, branschspecialisering, internationell och yrkeserfarenhet.

Flexibiliteten i kursen med dess stora utbud av specialiseringar innebär att du kan anpassa ditt spår varje år i enlighet med dina personliga och professionella mål. I 3: e år kan du välja en akademisk utbyte med ett av våra 127 partneruniversiteter eller en arbetsplats utomlands, eftersom en 6-månaders internationell fördjupning är en absolut förutsättning för att du ska få din examen. Från 2: a året kan du också välja Global Manager Certificate , vilket ger dig möjlighet att studera i Seoul, Dublin, New York eller London.... [-]

Frankrike Roubaix Nice
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
EDHEC Business School

Global Business Track utbildas helt på engelska i Nice, och är utformat för studenter som söker hög internationell utbildning som utvecklar en mångsidig uppsättning färdi ... [+]

Varför välja Global Business Track?

Global Business Track utbildas helt på engelska i Nice, och är utformat för studenter som söker hög internationell utbildning som utvecklar en mångsidig uppsättning färdigheter som gör att de kan trivas på det globala planet. Ett begränsat antal studenter kan anmäla sig till det här spåret.

Kursen sker i tre länder och appellerar till studenter som vill studera enbart genom engelska i en mångkulturell miljö. Perioder i klassrumsbaserat lärande kombineras med utökade arbetsplatser för att få förståelse för globaliseringens utmaningar och förbereda sig för en internationell karriär i en globaliserad värld. Alla elever följer samma läroplan i åren 1 och 2 innan de lämnar för att studera utomlands under de sista två åren. Deras destination beror på det val som valts vid tidpunkten för införandet. Förutom deras EDHEC International BBA får studenterna ett intyg från partnerinstitutionen. De får också förstklassig interkulturell erfarenhet på en världsklass campus, med tillgång till allt den har att erbjuda.... [-]

Frankrike Nice
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Avenue Gustave Delory,24
59100 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrike
Address
Promenade des Anglais,393
06200 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
18 Rue du 4 septembre
75002 Paris, Île-de-France, Frankrike