Läs den officiella beskrivningen

Seinäjoki yrkeshögskola är en tvärvetenskaplig institution för högre educationand en effektiv aktör inom utbildning och forskning, utveckling och innovation (RDI) i regionen Södra Österbotten i Västra Finland.

Antalet helårsstudenter är 5000 och akademiska och övriga anställda 380. Seinäjoki UAS har 19 kandidat- och 7 master utbildningsprogram. Tre utbildningsprogram är helt ges på engelska (International Business, Omvårdnad och en masterexamen i International Business Management). Också dubbla studieprogram finns inom teknik och affärer.

Seinäjoki UAS utbildar syftar till hög nivå yrkeskvalifikationer inom följande områden:

KULTUR
Samhällsvetenskap, handel och administration
Teknik och kommunikation
Naturresurser och miljö
Sociala tjänster, hälso- och idrottsområdet
Turism, kosthålls-och ekonomibranschen

I utbildning och FoU-verksamhet har Seinäjoki UAS koncentrerat sig på följande fokusområden:

Hållbara Food Solutions
Smart och energieffektiva system
Välfärd och kreativa individer och gemenskaper
Entreprenörskap, nya affärskoncept och service Innovations

Dessa kompetensområden utvecklas baserat på regionala och internationella behov och våra speciella styrkor.

Internationalisering är ett strategiskt mål Seinäjoki UAS

Vi har cirka 200 partneruniversitet i 50 olika länder över hela världen. Aktivt studerande och akademisk rörlighet, RDI projekt och internationella konferenser är en viktig del av vår internationella verksamhet.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Du kommer att få en helhetsbild av företagsekonomi med inriktning på den internationella verksamheten i företag och organisationer. Du kommer att få kompetens inom planer ... [+]

Är du intresserad av att studera internationell företagsledning och marknadsföring i Finland? Den finländska utbildningssystemet är väl känt för sin höga kvalitet.

Ta en kandidatexamen vid SeAMK, Seinäjoki Univeristy of Applied Sciences vara beredd på intressanta uppgifter i internationella affärer. Alla studier genomförs på engelska och möjligheter till studentutbyte finns tillgängliga över hela världen. Du kan också dra nytta av dubbla examina med våra partnerinstitutioner i Tyskland, Tjeckien, Ungern, Litauen, Ryssland, Nederländerna, Kina och Spanien.

School of Business och kultur har ett centralt läge i Seinäjoki i Frami Campus Area. Också ett stort antal företag som samarbetar med SeAMK kan hittas i den Frami området. Detta gör området en inspirerande studieplats med högteknologiska lösningar och synergieffekter från andra vetenskapsgrenar som ligger i området.... [-]

Finland Seinäjoki
September 2019
Heltid
42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to SeAMK!

Study at SeAMK!

Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media