Läs den officiella beskrivningen

Seinäjoki Tekniska Högskolan är en tvärvetenskaplig institution för högre utbildning och en effektiv aktör inom utbildning och forskning, utveckling och innovation (RDI) i regionen Södra Österbotten i Västra Finlands län.

Antalet heltidsstuderande är 5000 och akademiker och övriga anställda 380. Seinäjoki UAS har 19 bachelorprogram och 7 masterprogram. Tre-gradersprogrammen lärs helt på engelska (International Business, Nursing och en magisterexamen i International Business Management). Dessutom finns dubbelutbildningar inom teknik och näringsliv.

Seinäjoki UAS ger utbildning som syftar till yrkeskvalifikationer på hög nivå inom följande områden:

 • Kultur
 • Samhällsvetenskap, näringsliv och administration
 • Teknik, kommunikation och transport
 • Naturresurser och miljö
 • Sociala tjänster, hälsa och sport
 • Turism, catering och hushållstjänster

I utbildning och i R

 • Hållbara matlösningar
 • Smarta och energieffektiva system
 • Välfärd och kreativa personer och samhällen
 • Entreprenörskap, nya affärsidéer och serviceinnovationer

Dessa kompetensområden utvecklas utifrån regionala och internationella behov och våra speciella styrkor.

Internationalisering är ett strategiskt mål för Seinäjoki UAS

Vi har cirka 200 partneruniversiteter i 50 olika länder över hela världen. En aktiv student- och akademisk rörlighet, FUD-projekt och internationella konferenser är en viktig del av vår internationella verksamhet.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Du kommer att få en övergripande bild av företagsledningen med fokus på den internationella verksamheten hos företag och organisationer. Du kommer att få kompetenser i pl ... [+]

Är du intresserad av att studera internationell företagsledning och marknadsföring i Finland? Finlands utbildningssystem är känt för sin höga kvalitet.

Ta en kandidatexamen vid SeAMK , Seinäjoki University of Applied Sciences för att vara förberedd för intressanta uppgifter i internationell verksamhet. Alla studier genomförs på engelska och möjligheter till studentutbyte finns tillgängliga över hela världen. Du kan också dra nytta av dubbelarbete med våra partnerinstitutioner i Tyskland, Tjeckien, Ungern, Litauen, Ryssland, Nederländerna, Kina eller Spanien.

Handelshögskolan har en central plats i Seinäjoki på Frami Campus-området. Också ett stort antal företag som samarbetar med SeAMK finns i Frami-området. Detta gör området till en inspirerande studieplats med högteknologiska lösningar och synergi från andra vetenskapsområden i området.... [-]

Finland Seinäjoki
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media