Läs den officiella beskrivningen

Studera på OAMK

Över 9000 studenter, inklusive mer än 300 internationella examensstuderande, ser till att Oulu University of Applied Sciences (OAMK) är en viktig och innovativ plats att studera.

Studier på OAMK är arbetslivsorienterade och kombinerar teoretiska studier med yrkeskunskaper. Vi utbildar högt värderade yrkesverksamma för att möta arbetslivets behov både i Finland och internationellt.

Vi har totalt 28 kandidatexamen, varav tre lärs på engelska. Gradprogrammen ger dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att arbeta som en professionell expert, att följa och marknadsföra de senaste utvecklingsutvecklingarna i ditt kompetensområde och skapa ett livslångt lärande.

Uleåborgs stad är full av möjligheter

Högskolan för tillämpad vetenskap ( OAMK ) är ett av Finlands mest attraktiva vetenskapliga universitet. Ligger norr från Helsingfors är Uleåborgsregionen ett av de snabbast växande områdena i landet. Bara en timmes flygresa från Helsingfors och en tågförbindelse som tar dig direkt till stadens centrum, gör att Uleåborgs stad har enkel åtkomst från södra Finland. Med sina 200 000 invånare är regionen ett centralt centrum för innovativa högteknologiska industrier, akademi, vetenskap, tjänster och kultur.

Uleåborg har utmärkta studie- och undervisningsmöjligheter med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och vacker natur. Uleåborgsregionen är ett pulserande och intressant resmål för studenter, lärare och experter, både från Finland och utomlands. Bara några timmar från exotiska Lapplands och vandringsmöjligheter gör Uleåborg en utmärkt plats för naturälskare. Dagliga bussförbindelser till en av de största skidorterna i Finland, Ruka, under vintersäsongen gör det möjligt för alla att njuta av snöiga backar och skidvägar.

Roliga fakta om Uleåborg

  • Finlands utbildningssystem har rankats bland världens bästa utbildningssystem.
  • Flera finska presidenter har börjat sin utbildningsvägen i Uleåborg, bland annat Nobels fredsprisvinnande president Martti Ahtisaari. OAMK är stolt över att fortsätta detta arv av högkvalitativ utbildning.
  • Uleåborg har ett brett utbud av IKT-expertis. Staden har blivit utnämnd bland de sju mest intelligenta samhällen i Wold av Intelligent Community Forum flera år i rad.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Vill du ha en spännande karriär antingen i Finland eller utomlands? Kunde du se dig själv arbeta i multikulturell arbetsmiljö och skulle inte bry dig om ditt arbete tar d ... [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi, internationell affärsverksamhet

Ansökan 8-22 januari 2020

Undervisning 8000 € / akademiskt år

Stipendium tillgängligt

Vad handlar om BBA-graden?

Utbildningen i International Business, eller DIB som vi kallar det, är avsedd för både finska och internationella studenter som vill söka intressanta karriärvägar inom innovativ internationell verksamhet, försäljning och marknadsföring, ledning eller entreprenörskap. Programmet betonar interaktion inom en multikulturell inlärningsmiljö och uppmuntrar initiativ, interaktion och innovation.

Programmet utvecklar elevernas färdigheter för att bedöma skillnaderna mellan nationella, organisatoriska och yrkeskulturer. Du lär dig genom att delta i föreläsningar och diskussioner, göra grupparbeten, hålla presentationer, delta i olika projekt och fallstudier och besöka företag. Många av kurserna levereras i samarbete med gästföreläsare från utländska partneruniversitet. Det nära samarbetet med arbetslivet gör det möjligt för studenter att implementera teori. Studierna inkluderar praktisk utbildning som gör det möjligt för studenter att nätverkas med arbetslivet i Finland och utomlands.... [-]

Finland Oulu
Augusti 2020
Engelska
Heltid
42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Oulu är mycket känd för sin IKT-teknik och innovationer. Detta kan också ses inom teknikområdet vid teknikhögskolan. Färdigheter för mjukvaruutveckling och affärskunskap ... [+]

Gradprogram i informationsteknologi, BIng

Ansökan 8-22 januari 2020

Undervisning 8000 € / akademiskt år

Stipendium tillgängligt

Vad handlar om BEng-graden?

Behovet av IT-proffs växer kontinuerligt. Som IKT-ingenjör kan du designa och realisera olika mjukvarulösningar och applikationer. Du kan också arbeta som en aktiv medlem i ditt arbetssamhälle och utveckla ditt eget yrke. Utbildningen i informationsteknologi betonar webbutveckling. Studierna består av mjukvaruutveckling, webb- och mobilapplikationsteknologi och IoT-teknik.

Studier är huvudsakligen organiserade som dagundervisning på vårt campus. Studierna är avsedda för både finska och internationella studenter som är intresserade av att bedriva en karriär i en internationell arbetsmiljö i Finland eller utomlands. Studierna genomförs helt på engelska och innehåller föreläsningar, workshops, projekt- och gruppuppgifter samt individuella presentationer. Studier har en nära koppling till arbetslivet och lokala företag. Detta säkerställer att eleverna kan omsätta teorin som de har lärt sig vid föreläsningarna.... [-]

Finland Oulu
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finland
Webbplats
Telefon
+358 20 611 0200