Läs den officiella beskrivningen

Studera på OAMK

Över 9000 studenter, inklusive mer än 300 internationella examensstuderande, ser till att Oulu University of Applied Sciences (OAMK) är en viktig och innovativ plats att studera.

Studier på OAMK är arbetslivsorienterade och kombinerar teoretiska studier med yrkeskunskaper. Vi utbildar högt värderade yrkesverksamma för att möta arbetslivets behov både i Finland och internationellt.

Vi har totalt 28 kandidatexamen, varav tre lärs på engelska. Gradprogrammen ger dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att arbeta som en professionell expert, att följa och marknadsföra de senaste utvecklingsutvecklingarna i ditt kompetensområde och skapa ett livslångt lärande.

Uleåborgs stad är full av möjligheter

Högskolan för tillämpad vetenskap ( OAMK ) är ett av Finlands mest attraktiva vetenskapliga universitet. Ligger norr från Helsingfors är Uleåborgsregionen ett av de snabbast växande områdena i landet. Bara en timmes flygresa från Helsingfors och en tågförbindelse som tar dig direkt till stadens centrum, gör att Uleåborgs stad har enkel åtkomst från södra Finland. Med sina 200 000 invånare är regionen ett centralt centrum för innovativa högteknologiska industrier, akademi, vetenskap, tjänster och kultur.

Uleåborg har utmärkta studie- och undervisningsmöjligheter med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och vacker natur. Uleåborgsregionen är ett pulserande och intressant resmål för studenter, lärare och experter, både från Finland och utomlands. Bara några timmar från exotiska Lapplands och vandringsmöjligheter gör Uleåborg en utmärkt plats för naturälskare. Dagliga bussförbindelser till en av de största skidorterna i Finland, Ruka, under vintersäsongen gör det möjligt för alla att njuta av snöiga backar och skidvägar.

Roliga fakta om Uleåborg

  • Finlands utbildningssystem har rankats bland världens bästa utbildningssystem.
  • Flera finska presidenter har börjat sin utbildningsvägen i Uleåborg, bland annat Nobels fredsprisvinnande president Martti Ahtisaari. OAMK är stolt över att fortsätta detta arv av högkvalitativ utbildning.
  • Uleåborg har ett brett utbud av IKT-expertis. Staden har blivit utnämnd bland de sju mest intelligenta samhällen i Wold av Intelligent Community Forum flera år i rad.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Gradprogrammet i International Business eller DIB som vi kallar det har utformats för att uppfylla kraven för internationellt inriktade små och medelstora företag och utf ... [+]

Ansökan 9-23 januari 2019

Undervisning 8000 € / akademiskt år

Stipendium tillgängligt

Gradprogrammet i International Business eller DIB som vi kallar det är avsett för både finländska och internationella studenter som vill söka intressanta karriärvägar i innovativ internationell affärsverksamhet, försäljning och marknadsföring, ledning eller entreprenörskap.

Programmet betonar interaktion inom en mångkulturell lärmiljö och uppmuntrar till initiativ, interaktion och innovation. Programmet utvecklar elevernas färdigheter för att bedöma skillnaderna mellan nationella, organisatoriska och yrkesmässiga kulturer. Du lär dig genom att delta i föreläsningar och diskussioner, göra grupparbeten, hålla presentationer, delta i olika projekt och fallstudier och besökande företag. Många av kurserna levereras i samarbete med besökande föreläsare från utländska partneruniversiteter. Det nära samarbetet med arbetslivet gör det möjligt för studenter att sätta teorin i praktiken. Studier omfattar praktisk träning, som gör det möjligt för studenter att samarbeta med arbetslivet i Finland och utomlands.... [-]

Finland Oulu
Augusti 2019
Engelska
Heltid
42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Informationsteknik är nödvändig inom alla områden av mänskligt liv. Behovet av IKT-proffs ökar kontinuerligt. Som IKT-ingenjör kan du utforma och realisera olika mjukvaru ... [+]

Gradprogram i informationsteknologi, BIng

Ansökan 9-23 januari 2019

Undervisning 8000 € / akademiskt år

Stipendium tillgängligt

Behovet av IKT-proffs ökar kontinuerligt. Som IKT-ingenjör kan du utforma och realisera olika mjukvarulösningar och applikationer. Du kan också arbeta som en aktiv medlem i ditt arbetssamhälle och utveckla ditt eget yrke.

Gradprogrammet i informationsteknik betonar webbutveckling. Studierna består av mjukvaruutveckling, webb- och mobilapplikationsteknik och IoT-teknik.

Studier är huvudsakligen anordnade som undervisning på dagtid på vår campus. Studierna är avsedda för både finländska och internationella studenter som är intresserade av att bedriva karriär i en internationell arbetsmiljö i Finland eller utomlands. Studier utförs helt på engelska och innehåller föreläsningar, workshops, projekt och gruppuppgifter samt individuella presentationer. Studier har nära förbindelser med arbetsliv och lokala företag. Detta säkerställer att eleverna kan lägga den teori de har lärt sig i föreläsningar i praktiken.... [-]

Finland Oulu
Augusti 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finland
Webbplats
Telefon
+358 20 611 0200