Kajaani University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) är ett proaktivt, verkligt internationellt universitet i centrala Finland med ett mycket starkt rykte regionalt och nationellt. Vi är ett livligt internationellt lärande- och utvecklingssamhälle, bestående av cirka 2300 studenter och 230 experter, som arbetar i vårt eget kompakta campusområde inbäddat i Kajaanis fantastiska naturomgivningar. Vi erbjuder ett urval av grader som respekteras i stor utsträckning av arbetslivet, inklusive kandidatexamen och magisterexamen som ges på engelska. Om du är intresserad av att utnyttja den berömda finska utbildningen kan du välja att studera International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management eller Tourism & Hospitality Management på KAMK .

Undervisningsministeriet och CUlture övervakar noggrant kvaliteten på högre utbildning i Finland. KAMK har uppnått stor framgång i Finland i ministeriets resultatbarometer. Särskilt har kvaliteten på undervisning och rådgivning betraktats som den bästa i Finland under flera år i rad. Vi har tilldelats det bästa universitetet för tillämpade vetenskaper i FInland 2018 och baserat på studentens feedback är vår studenttillfredsställelse den högsta i Finland (2019).

Våra föreläsare närmar sig varje elev som individ, och hjälper dem att identifiera och utveckla sina personliga kompetensområden. Studierna fokuserar på att praktiskt integrera utbildning med verkligt arbetsliv och träna nya yrkesverksamma som svar på nuvarande arbetsmarknadens behov.

Våra campusanläggningar omfattar modern teknik som datacenter, speldesign, 3D-tryckning och robotteknik. Vi har också ett snyggt gym, som använder spelteknik inom en digital miljö för att ge en rolig och effektiv fysisk träning. Alla våra anläggningar ligger inom ett enda campusområde nära stadens centrum, inom bekvämt gångavstånd från varandra. Studentboende finns i snygga, moderna lägenheter på campus och studenterna kan njuta av den enastående naturen för ett brett utbud av fritids- och sportaktiviteter.

Platser

Kajaani

Kajaani University of Applied Sciences

Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Finland
Telefon
+358 8 618 991

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium