Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till HAMK

Tavastlands yrkeshögskola (HAMK) är en tvärvetenskaplig högskola som ligger centralt i den mest befolkade en rea i södra Finland. HAMK erbjuder inspirerande högre utbildning och kundorienterad tillämpad forskning.

Tavastlands yrkeshögskola har godkänts av regeringen i Finland, och ligger centralt i den mest befolkade del av landet, södra Finland, där ungefär hälften Finlands befolkning bor.

HAMK har 7 campus som består av:

 • 7200 studenter
 • 625 lärare och annan personal
 • 31 utbildningsprogram, varav 6 levereras helt på engelska

HAMK är ett av tre medlemsinstitutioner av federationen av yrkeshögskolor (FUAS).

HAMK verkar i nära samarbete med Tavastlands yrkesinstitut (HAMI), som erbjuder ytterligare och fortsatt yrkesutbildning.

mångsidig utbildning

Det internationella perspektivet är en naturlig del av vår dagliga verksamhet. Vid sidan av våra finska studenter vi har utländska studenter från omkring 70 olika länder. HAMK utbildning:

 • Kandidat- och magisterexamen
 • Professionell lärarutbildning
 • Fortsätta och vidareutbildning
 • Öppna universitetsstudier
 • utbytesstudier

Vi har högt kvalificerade lärare och de flesta av dem håller en magisterexamen och omkring hundra doktorsexamen. Se mer om lärarutbildningen i Finland.

Vi använder olika online-verktyg för att studera. Vår examen sysselsättningsgrad är en av de högsta i Finland är också graden av examen som startar eget företag.

Som Finland onekligen väl känt för sina styrkor inom utbildningsområdet, här på HAMK erbjuder vi pedagogiska produkter för den globala marknaden.

Vi tillgodoser behoven hos affärs, industri och offentlig sektor

HAMK har starka band till näringslivet. Därför kan vi erbjuda våra finländska och utländska studenter autentiska inlärningsmiljöer och uppdrag till förmån för både studenter och företag.

Vi utför kundorienterade tillämpad forskning och utvecklingsprojekt. Våra fyra forskningsenheterna stödjer näringslivet i regionen.

Den HAMK Quality System

Systemen finländska högskolornas kvalitet granskas systematiskt av utbildningsutvärdering Centre. HAMK var den första institutionen allt högre utbildning i Finland för att få högsta status "avancerad" för sitt kvalitetssystemet.

HAMK i ett nötskal

 • 70 00 studenter
 • 600 anställda
 • 50 miljoner euro budget
 • 7 campus
 • 5 utbildningsområden
 • 23 program kandidatexamen nivå examen (4 på engelska)
 • 7 program master-nivå examen (2 på engelska)
 • 4 forskningsenheter 100 andra partneruniversitet runt om i världen

Var noga med att följa oss på snapchat!

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Finsk

Se BBAs » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

BBA

Bachelor of Business Administration: International Business (BBA)

Campusstudier Heltid Deltid 42 månader September 2019 Finland Hämeenlinna + 1 fler

[+]

Studien metoden kräver självständighet samt förmågan att arbeta i team.

Dubbelutbildningsmöjligheter

International Business Degree Programmet har för närvarande fem dubbelgradspartners i tre länder och vi jobbar kontinuerligt för att öka detta.

[-]

Kandidatexamen i företagsekonomi - datorapplikationer (BBA)

Campusstudier Heltid 42 månader August 2019 Finland Hämeenlinna

HAMK erbjuder en omfattande kandidatexamen inom företagsekonomi inom IKT - arbetar med praktisk teknik med en touch av modern verksamhet. [+]

Datorprogrammets examensinnehåll

HAMK erbjuder en omfattande kandidatexamen inom företagsekonomi inom IKT - arbetar med praktisk teknik med en touch av modern verksamhet.

Omfattningen av kandidatexamen i företagsekonomi, datortillämpning, är 210 hp, och den är avslutad om 3,5 år.

3,5-årig utbildningsprogram

Kärnkompetensstudierna i datortillämpningar täcker ett brett spektrum av ämnen i programmering. Du kommer att lära dig programmering av språk och tekniker som används mest idag. Studierna inkluderar också t.ex. användargränssnitt, operativsystem, webbutveckling, databaser, molntjänster, mjukvarobotik, affärsverksamhet och innovation, sannolikhet och statistik. Därefter väljer du studier efter dina egna intressen och fokuserar t.ex. på ökad verklighet, artificiell intelligens eller stora data. Det kommer även att vara möjligt att välja profileringsstudier från andra examensprogram.... [-]


Kandidatexamen

Kandidatexamen i byggnadsteknik (Beng)

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Finland Hämeenlinna

En examen klar i engelska ger byggnadsingenjörer med goda språkkunskaper och internationell know-how, vilket gör det möjligt att arbeta var som helst i världen. [+]

HAMK: Högre utbildning med en professionell profil

Om programmet

Bygg Engineering utbildningsprogrammet tillåter eleverna att fokusera på byggteknik eller miljöteknik. På HAMK fokuserar byggteknik på stålkonstruktion. Stålkonstruktioner studier inkluderar mekanik, matematik, tekniska ritningar och CAD. Förståelse av strukturerna, och 3-D färdigheter visualisering kommer att utvecklas under studierna.

Under studierna (Stålkonstruktioner) är det möjligt att uppnå poäng som krävs av A-klass strukturella ingenjör kvalifikationer:

Strukturmekanik - 16 poäng Betong och teknik - 8 poäng Betongkonstruktion engineering - 8 poäng Stålkonstruktion engineering - 8 poäng Trä struktur engineering - 12 poäng Bygg fysik - 5 poäng ... [-]

Kandidatexamen i maskinteknik och produktionsteknik (beng)

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Finland Hämeenlinna

Verkstads och produktionstekniska akademiker har de nödvändiga design, produktion och automation färdigheter som krävs i maskinteknik. Dessutom, de är väl bevandrade inom materialteknik, vilket är nödvändigt i valet av råvaror. De har också djup och up-to-date kunskap om antingen utformningen av mekaniska system eller produktionssystem. I vart och ett av dessa områden, maskiningenjörer kan utnyttja de relevanta datorbaserade verktyg. Utexaminerade behärskar också alla allmänna arbetslivets behov, som ekonomiskt tänkande, förmåga att arbeta i team och kommunikationsförmåga. [+]

HAMK: Högre utbildning med en professionell profil

Om programmet

Maskinteknik och Production Technology akademiker har de nödvändiga design, produktion och automation färdigheter som krävs i maskinteknik. Verkstadsindustri och produktionsteknik grad programmet tillåter eleverna att fokusera på antingen produktionssystem eller utformningen av mekaniska system.

Dessutom, de är väl bevandrade inom materialteknik, vilket är nödvändigt i valet av råvaror. De har också djup och up-to-date kunskap om antingen utformningen av mekaniska system eller produktionssystem. I vart och ett av dessa områden, maskiningenjörer kan utnyttja de relevanta datorbaserade verktyg. Utexaminerade behärskar också alla allmänna arbetslivets behov, som ekonomiskt tänkande, förmåga att arbeta i team och kommunikationsförmåga. Undervisningsspråket är EngelskaOch en verkligt internationell akademisk miljö säkerställer högnivåspråk andmulticultural kunskaper för akademiker. De har också grundläggande praktiska och yrkeskunskaper i finska, så att de kan integreras i det finländska arbetslivet. ... [-]


Ungkarl av el- och automationsteknik (Beng)

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Finland Hämeenlinna

I den engelskspråkiga examen för elektroteknik och automationsteknik, ligger fokus på att utnyttja automationsteknik i nya applikationsområden. De effektiva och billiga nya uppgifter teknik enheter i synnerhet erbjuder många intressanta möjligheter för automationsteknik. [+]

HAMK: Högre utbildning med en professionell profil

Om programmet

En ingenjör som specialiserat sig på El- och automationsteknik vet hur man planerar elektrifiering och automation både för vanliga hushållsapparater samt komplicerad industriell produktionsutrustning. Det finns två alternativa utbildningsvägar tillgängliga för automatisering teknologer: maskiner för tillverkning automation och produktion processautomation.

Ingenjören vet hur man utnyttjar informations- och elteknik i utvecklingen av automationsteknik i nya applikationer. Fordon, butiker, bostäder, industri, kontroll trafik och gatubelysning är exempel på de vanligaste tillämpningarna av el- och automationsteknik.... [-]


Videoklipp

Higher Education with a Professional Profile

Exchange Student Experiences

Kontakt

HAMK

Adress, rad 1 Häme University of Applied Sciences (HAMK) , Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna, Finland
Hemsida http://www.hamk.fi/english/Sivut/default.aspx
Telefonnummer +358 3 6461