Zayed University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Zayed University Vision

Zayed University är en nationell och regional ledare för pedagogisk innovation. Grundades 1998 och stolt bär namn av grundare av nationen, den sena Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, är denna flaggskeppsinstitution den moderna utförandet av presidentens ambitioner och stora förväntningar på högre utbildning i Förenade Arabemiraten.

Idag är Zayed University anmärkningsvärt för att omfatta två moderna campus i både Abu Dhabi och Dubai som välkomnar nationella och internationella studenter från UAE, den bredare golfregionen och över hela världen.

Zayed University är ackrediterad av kommissionen för akademisk ackreditering (CAA) - UAE: s interna kvalitetssäkring och ackrediteringsorgan - och internationellt av Middle States Commission on Higher Education (USA), ett av sex regionala ackrediteringsorgan i USA som försäkrar internationellt erkända program från ett kvalitetssäkert universitet.

Uppdrag 2017-2021

  • Att ge en utbildning i världsklass för alla studenter genom att tillhandahålla två lärosäten i Abu Dhabi och Dubai som kommer att inspirera, stödja och vårda studentförmågor genom tillgång till högkvalificerad fakultet och dedikerad personal.
  • Att erbjuda diverse och internationellt erkända grundutbildningsprogram och kandidatprogram som ger engagerande och inkluderande studentupplevelser. Kandidater kommer att vara beredda att bidra till och främja, det sociala och ekonomiska välbefinnandet i UAE-samhället och deras respektive yrken.
  • Att bidra till att bygga ett kunskapsbaserat samhälle genom forskning, stipendium, kreativ verksamhet, uppsökande och fortbildning. För att sprida kunskap till lokala, regionala och globala samhällen.

Om Zayed University

Även om en ungdomlig nation spelar Förenade Arabemiraten en särskild roll i Mellanöstern på grund av dess strategiska läge, kvaliteten på den moderna infrastrukturen, och landets ledares framåtblickande och framsynta vision. Dessa ledare har identifierat utbildning för att vara av stor betydelse för UAE: s framtid, vilket framgår av ord från sen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, UAE: s grundare:

"Excellence i utbildning och kunskap är vägen till ära. Detta kan bara uppnås genom kontinuerlig ansträngning och akademisk framsteg. Utbildning är den främsta pelaren för framsteg och utveckling, och staten har sparat ingen ansträngning för att tillhandahålla det nödvändiga kravet på utbildningsområdet. Staten har ett allvarligt behov av alla utbildade medborgares ansträngningar i utvecklingsprocessen. "

Zayed University , en statligt stödd institution, bildades 1998 för att förbereda ledare som kommer att förutse möjligheterna och fånga möjligheter till insatser som kommer att skapa Förenade Arabemiratenas framtid.

Universitetet har campus i UAE: s två största städer, Abu Dhabi och Dubai, under en central administration. Anmälan på varje campus är över 4000 studenter. Universitetet är tillräckligt liten för att möjliggöra personlig interaktion mellan studenter och fakulteter, men ändå tillräckligt stora för att erbjuda studenter en rad utmanande examensprogram. På Zayed University upplever eleverna en inlärningsmiljö som uppmuntrar och stöder deras akademiska behov och främjar deras framgång.

Grunden för den akademiska erfarenheten vid Zayed University är den akademiska programmodellen, som fokuserar på lärandesultat och bedömning. Denna modell ger studenterna ett balanserat, kopplat akademiskt program som tydligt definierar resultat, säkerställer att resurser stöder utbildningsmål och betonar studenters prestation och framgång. Den akademiska programmodellen stöds genom ett komplett utbildningsprogram, inklusive ett akademiskt broprogram som garanterar studentkunskaper på engelska. en grundutbildningskursplan som ger en bred tvärvetenskaplig grund för elevens utvalda studieområde; fördjupade studier som erbjuds av sju högskolor; praktikplatser som ger praktisk erfarenhet och periodisk bedömning av studentprestation i Zayed University Learning Outcomes.

Under de tre första terminerna i baccalaureatprogrammet ingår studenterna i allmän utbildning på universitetshögskolan som innehåller en kärnplan som ger en intellektuell erfarenhet som delas av alla studenter och som skapar en ram som stödjer Zayed University lärandemål . Genom en serie nära besläktade tvärvetenskapliga kurser utvecklar eleverna sina förmågor i kritiskt tänkande, global medvetenhet, datortillämpningar, vetenskaplig och kvantitativ resonemang, informationskompetens och språkkunskaper på engelska och arabiska.

På Zayed University har eleverna ett val av examensprogram som är utformade för att uppfylla sina personliga akademiska intressen och karriärmål. Programmen är utformade för att uppfylla de högsta internationella akademiska normerna. I sina utvalda studier ingår studenter aktivt i en inlärningsprocess som kräver att de ska tillämpa sin kunskap i verkliga inställningar och att utveckla en bred förståelse för aktuella problem och praxis. När deras intellektuella förmåga växer, antar eleverna ökat ansvar för självstyrt lärande. De utexaminerade av Zayed University utmärker sig både på arabiska och engelska och är välgrundade i de akademiska disciplinerna, kunniga i datorkunskaper, kunniga om sin rika kultur och kulturarv, globalt i sina perspektiv och erfarna på den professionella arbetsplatsen. Deras framgång på Zayed University förbereder dem att bli ledare i deras familjer, deras samhälle och deras folk.

Platser

Mohammed Bin Zayed City

Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
Telefon
02 599 3593

Dubai

Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Telefon
04 402 1444

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium