Jumeira University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Jumeira University

Jumeira universitet är en ackrediterad, privat högskola som förbereder eleverna för yrkeslivet inom näringsliv, utbildning, vårdvetenskap och islamiska och arabiska studier.

Vi strävar efter att erbjuda avancerade och stödjande inlärningsmiljöer som känner igen talang och vårda ambitioner.

Vi erbjuder den senaste tekniken anläggningar med möjlighet att studera på engelska och arabiska och ger separata undervisning och fritidsanläggningar för både manliga och kvinnliga studenter.

Vår vision

Vi tror på utbildning som ger eleverna att hitta sina egna vägar för att uppfylla sina drömmar och skapa livslånga lärande som är förberedda för den moderna världen, liksom framtiden och göra en positiv inverkan på samhället.

Vår mission

Jumeira universitet strävar efter att vara en elevcentrerad institution lärande tillägnad:

höja kunskapsnivån i Business, hälsovetenskap, utbildning och islamiska och arabiska studier. erkänner talanger och vårda ambitioner. omfamna och fira individualitet och identitet i vår islamiska kultur och värderingar. bidra till mänsklig utveckling i samhället i Dubai, Förenade arabemiraten och regionen. främja kultur av aktiv medborgarskap.

Jumeira University Kärn åtaganden

Samhällsengagemang Lång livslängd lärande. Strävan efter kvalitet. Dynamisk och flexibelt lärande. Omhuldande UAE identitet och islamisk kultur

Lärande

Jumeira University består av fyra distinkta högskolor:

College of Business Administration, College of Education, College of Health Sciences, och College of islamiska & Arabiska

Varför studera på Jumeira University?

Grader är ackrediterade av FAE ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning. Program inriktade och jämföras med ledande internationella organisationer och kvalitetsorgan. utbildning enda kön för att bevara värden och arv av vårt samhälle. Flexibel studieläge för att ge möjlighet att arbeta personer att fullfölja sina karriärmål. Fördelaktiga närhet: campus ligger i hjärtat av Dubai. Moderna och tekniskt kunniga campus anläggningar för att uppmuntra lärande. Tvåspråkiga program för att matcha regeringens strategiska vision och blandad grupp inställning i UAE.

Prisvärda terminsavgifter och enkla betalningsplaner med en rad stipendier och ekonomiskt stöd till begåvade studenter och högpresterande.

Oöverträffad elevcentrerad utbildning som omfattar aktiva inlärningsstilar och skapa livslångt lärande.

Campus

Jumeira University sitter på en 40,000m2 tomt i upptagen Al Quoz fyra distrikt i Dubai. För närvarande universitetet täcker en tredjedel av tomten med framtidsplaner att täcka resten som antalet studenter och programportfölj växer.

Vårt campus ligger i hjärtat av Dubai, Förenade Arabemiraten mest pulserande stad. Är 20 minuter från större affärsdistrikt (DIFC, Business Bay, Media och Internet City nämna några) och bostadsområden, är det inte konstigt att vårt campus är eftertraktade.

Allt är på plats, med butiker, restauranger, tunnelbana och kollektivtrafik och bankuttagsautomater närliggande campus.

Jumeira universitet fungerar på ett köns separat grund som den omfattar och värde islamiska traditioner och kulturarv. Hela campus speglas för både manliga och kvinnliga studenter och erbjuder olika undervisnings- och inlärningsmöjligheter, caféer, fritids och prestandamöjligheter samt bön rum och en moské.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Arabiska

Antagning & krav

Admission Requirements

International students’ admission requirements are the same admission requirements as local students.

International Students Admission Deadline

All international students must submit their completed admission application with all supporting documents 4 weeks before the start of the semester. The deadlines for the upcoming academic semesters are:

Fall 2016: 14.08.2016

Praktisk information

Visa Administration

Normally visa will take 2-4 weeks from the time of submission of completed application. Enrollment office will notify the prospect students of the approval of the visa. Visa approval is subject to the approval of the authority.

The bellow schedule provides details of the cost associated with visa processing:

Visa photo

International Students Accommodation

JU provides off-campus students accommodation in Uni Nest and Etisalat Academy. Prices for shared accommodation vary from AED 45,000 to 70,000 per student for one academic year from September to June.

International Students Transportation

JU provide transportation from and to student accommodation. We also provide transportation from campus to students’ homes in Dubai, Sharjah and Ajman.

Se BBAs » Se Kandidatprogram » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

BBA

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Förenade arabemiraten Dubai

Affärs majors är mest eftersträvas examen i Förenade Arabemiraten och i världen också. Affärs utbildade ledare har lett världens ekonomier i många årtionden och kommer att fortsätta att skapa tillväxt och välstånd för sina marknader, deras organisationer och sig själva. [+]

Varför Business Studies?

Affärs majors är mest eftersträvas examen i Förenade Arabemiraten och i världen också. Affärs utbildade ledare har lett världens ekonomier i många årtionden och kommer att fortsätta att skapa tillväxt och välstånd för sina marknader, deras organisationer och sig själva. Den krävande och utmanande affärsmiljö nuförtiden, gör en civilekonomexamen en hög efterfrågan och givande karriär val.

På Jumeira University, erbjuder vi våra ekonomistudenter möjlighet att utveckla specialiserade kunskaper och förbättra deras förmåga att analysera, kommunicera effektivt, tänka självständigt och logiskt och få praktisk affärskunskap för att öppna upp ett brett spektrum av karriärmöjligheter och utmärka sig vid varje tillfälle eller situation . En viktig särskiljande egenskaper Jumeira universitetsstuderande är deras djupa uppskattning i FAE kultur, arv och värderingar och lyhördhet för etik god affärssed.... [-]


Kandidatexamen

Lärarexamen I Småbarnsfostran

Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Förenade arabemiraten Dubai

Jumeira University College of Education är tillägnad förbereda livslångt lärare och yrkesverksamma. Det ger den nödvändiga grunden för äkta och inspirerande akademiska erfarenheter och program som bidrar till utvecklingen av kunskap och adress dagens komplexa utmaningar inom utbildningsområdet inom UAE. [+]

Om College of Education

Jumeira University College of Education är tillägnad förbereda livslångt lärare och yrkesverksamma. Det ger den nödvändiga grunden för äkta och inspirerande akademiska erfarenheter och program som bidrar till utvecklingen av kunskap och adress dagens komplexa utmaningar inom utbildningsområdet inom UAE.

Kollegiet kommer att erbjuda grundexamina för alla nivåer av utbildning från tidiga år till klass 12. Kärnan akademisk disciplin kommer att fokusera på undervisning och lärande på alla nivåer för barnutveckling från födseln till klass 12. Praktikplatser, utbildningar, praktiska erfarenheter kommer att spela nyckelroll för att förbereda lärarna för att underlätta effektivt lärande, med hänsyn till de kulturella, sociala och ekonomiska faktorer för studenter, skola och familjer inom UAE. Studenterna förväntas att slutföra universitets allmänna krav utbildning, utforska olika karriärer inom utbildning och i deras andra år, kommer de att vara nedsänkta i disciplinen och kultur av undervisning och lärande innan de slutligen specialiserar sig på sitt sista år.... [-]


Videoklipp

Welcome to Jumeira University

Welcome to Jumeira University