International Horizons College (IHC)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till IHC

Internationella Horizons College är licensierat och ackrediterad av FAE ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning (MOHESR). Kollegiet är en oberoende och internationell grundutbildning institution åtagit sig att uppfylla höga krav på akademisk kvalitet och relevans till den 21: a århundradet.

Institutionen ger höga akademiskt utför studenter från MENASA region med en amerikansk stil högskoleutbildning inom konst, vetenskap och pre-professionella studier och fungerar som en väg för överföring till elituniversitet i USA och regionala institutioner. Internationella Horizons College balanserar specialiserad och allmän utbildning för att våra elever att uppnå en stark grund för vitt skilda karriärer inom näringslivet, yrken, offentliga tjänster, undervisning, och konst.

Vad är det IHC 2 +2 modell

IHC förbereder eleverna under två års studier i Dubai för överföring till universitet i USA. Förberedelser börjar i Freshman året på IHC, när eleverna arbetar med akademiska rådgivare för att utveckla en tydlig akademisk plan. Akademiska Planen är baserad på elevernas naturliga fallenhet och intresse. Akademiska Planen listar de idealiska universiteten och deras specifika krav för varje elev.

Vår 2 +2 modellen tillåter eleverna att spara pengar, få mer akademiska förberedelser och vara närmare hemmet genom att fylla i de första två åren av kandidatexamen i Dubai och sedan gå vidare till de sista två åren på elituniversitet i USA eller andra regioner .

Vision

IHC kommer att vara kända i hela MENASA region för vår progressiva amerikanska läroplan högskoleutbildning och överlägsna andelen studerande framgång.

Strategiska mål och syften: 1. Öka tillgången till högre utbildning av underförsörjda grupper i MENESA regionen.

  1. Foster innovation inom undervisning och lärande för att förbättra elevernas framgång - inrättande av Global Classroom och Anywhere Anytime Lärande 3. Främja college övergripande samverkan med, och godkännande av, olika folk, kulturer, konst och perspektiv.

  2. Engagera alla medlemmar i kollegiet samfundet i ett pågående program för bevarande hållbarhet och resurs.

Mission

IHC är en selektiv oberoende och internationell grundutbildning institution åtagit sig att uppfylla höga krav på intellektuell kompetens som är relevant för 21-talet. Institutionen ger höga akademiskt utför studenterna inom Mellanöstern, Nordafrika och Sydasien (MENASA) region med en amerikansk läroplan högskoleutbildning inom konst, vetenskap och pre-professionella studier och fungerar som en brygga för överföring tillgång till elituniversitet i USA stater och regionala institutioner. På IHC balans vi specialiserad och allmän utbildning för att säkerställa att våra elever att uppnå en stark grund för vitt skilda karriärer inom näringslivet, yrken, offentliga tjänster, undervisning och konst.

Platser

Dubai

Address
International Horizons College,
42nd Floor, U-Bora Tower,
Business Bay

Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium