Läs den officiella beskrivningen

om EIBFS

Emirates Institutet för bank- och finansforskning (EIBFS) grundades 1983, erbjuder program i världsklass utbildning, utbildning och allierade tjänster inom området bank och finans på sina tre toppmoderna campus strategiskt placerade i Sharjah, Abu Dhabi och Dubai . Åtagit sig att Emiratisation initiativet EIBFS stöder FAE medborgare genom att tillhandahålla förstklassiga utbildningsmöjligheter och uppmuntrande karriär tillväxt i bank- och finanstjänstesektorn.

EIBFS har globalt integrerade med olika ledande institut och universitet i världen att få och erbjuda de bästa program och kurser inom bank och finans i UAE.

EIBFS har gjort betydande bidrag till liv och karriär av tusentals studenter och yrkesverksamma inom området området bank och finans som stöds av dess högt kvalificerade, kompetenta och erfarna akademiker och företags tränare.

EIBFS har bevittnat betydande tillväxt de senaste åren, särskilt i antalet studenter och praktikanter, akademiska och utbildningsprogram, campus platser, lärare och personal, alumner och olika andra dimensioner.

Varje år välkomnar institutet tusentals studenter och praktikanter från hela UAE att utbilda, tåg och erbjuder ett brett utbud av bank- och möjligheter finansiella lärande med stöd av bäst i klassen forskning, kompetens, program och faciliteter.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Mission Mål ... [+]

Mission

Mål [-]
Förenade arabemiraten Dubai Abu Dhabi Sharjah
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Islamisk Redovisning Vetenskaplig metod År 4 ... [+]

Islamisk Redovisning Vetenskaplig metod

År 4

[-]
Förenade arabemiraten Dubai Abu Dhabi Sharjah
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to the Emirates Institute for Banking and Financial Studies