Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) erbjuder en unik designutbildning, i form av en fyraårig Bachelor of Design Degree (BDes) . Den första av sitt slag i regionen har DIDIs läroplan skapats i samarbete med Massachusetts Institute of Technology (MIT) och Parsons School of Design , och erbjuder ett distinkt program som är inbyggt i designtänkande och kreativ problemlösning.

DIDI öppnar sina dörrar under hösten 2018 och är ett privat, icke-vinstdrivande institut för design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubai Institute of Design and Innovation anser att framtiden för designutbildning är experimentell, transformativ, störande och tvärvetenskaplig. Vi har för avsikt att bli den valfria skolan för nästa generations förändringsskapare som kommer att tänka och skapa hållbara designlösningar för dagens problem till förmån för morgondagens samhälle.

DIDI förbereder eleverna att effektivt svara på en snabbt föränderlig värld med överförbara färdigheter som är tvärvetenskapliga och problemlösande genom design. Vi kommer att utrusta nästa generation av förändringsskapare för att använda design som ett verktyg för att skapa positiv förändring. Våra studenter kommer att lära sig visuell läskunnighet och tekniska möjligheter att skapa, skapa och skapa en hållbar framtid. DIDI kommer att stödja nyskapande design talang i hela regionen genom en öppen källkod och samarbete som värderar samarbete och partnerskap. Vi satsar på integrerad kursplanering och tekniskt experiment.

  • DIDI kommer att skapa ledare och influenser av det 21: a århundradet.
  • DIDI kommer att leverera en världskursplan och global forskning för att skapa en ny generation av skickliga individer i regionen.
  • DIDI kommer att ge ett nytt ekosystem av lärande erfarenheter.
  • DIDI kommer att ge studenterna mentorskap och tillgång till inkubationsstöd.
  • DIDI kommer att använda design som det nya språket för förändring.

58555_16123_104_Aerial_View_01-min.jpg

DIDI'S CAMPUS BYGGER RUM FÖR CREATIVE MINDS ATT INSPIRERAS.

DIDI-campusen kommer att ge interaktiva och moderna arbetsytor för unga designers i UAE, i hjärtat av Creative Community på d3.

Designad av Foster + Partners skapar campus en unik inlärningsmiljö för att eleverna ska vårda och visa upp sin innovation och kreativitet.

En "social trappa" i hjärtat av byggnaden kopplar alla sex våningar och skapar informella utrymmen för interaktion, debatt och bildskärm, samt anslutande studior tillsammans. Olika golvplattor på varje nivå skapar dynamiska interna terrasser som har utsikt över ett centralt atrium.

Utrymmet är uppbyggt i en "mega" studio-miljö , tillsammans med faciliteter i världsklass, vilket möjliggör tvärsamarbete mellan designdiscipliner, vilket ger elever och lärare tillsammans i en dynamisk miljö. Campus sprids över 100 000 kvadratmeter i Creative Community på d3 och kommer att ha kapacitet att rymma 550 studenter.

UTAN STUDIOEN

Studenter som bor i Dubai kommer att ha en avundsvärd tillgång till en otrolig kalender med designevenemang som inkluderar Dubai Design Week, Dubai Design Days Fashion Forward och Abwab. Den futuristiska staden Dubai har gyllene stränder, öknen och en växande konst och gata kultur scen, som ligger mot den pittoreska Dubai skyline.

Futuristisk, mångkulturell och säker, Dubai är en stad av innovation som välkomnar morgondagens förändringsmakare.

Platser

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Telefon
+971 3434 392