City University College of Ajman

University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om CUCA

City University College of Ajman (CUCA) är en institution för högre utbildning grundad under hans höghetssjuka Humaid Bin Rashid Al Nuaimi, medlem av det högsta rådet och ledare av Ajman och ordförandeskapet för Hans höghet Sheikh Rashid Bin Humaid Al Nuaimi . CUCA ger en högkvalitativ inlärningsmiljö som främjar forskning och personlig tillväxt. CUCA använder ett brett utbud av aktiviteter för akademisk och professionell utveckling.

Om READ

LÄS - R Utbildning och akademisk utveckling är utbildningsarmen hos R Holding. READ vågade till utbildningssektorn i Ajman 2012 med inledningen av City University College of Ajman (CUCA). Företaget har nu vidareutvecklat sitt bidrag till utbildning genom att skapa en skola, som fokuserar på akademisk excellens och övergripande personlighetsbyggande av yngre studenter.

READ är engagerade i UAE Vision 2021 och stöder alla aspekter av visionen genom City School och CUCA.

Syn

City University College of Ajman fortsätter att vara ett inlärningscenter som tillämpar den amerikanska utbildningsmodellen modifierad för att passa lokala krav och erbjuder specialiseringar som behövs för arbetsmarknaden. Dess demografiskt diversifierade akademiska samhälle odlar personlighetsutveckling, förbättrar självlärande färdigheter och uppmuntrar strävan efter kontinuerlig inlärning och akademisk forskning på grundnivå och examen. Följaktligen strävar CUCA efter att bli ett framstående universitet på nationell, regional och internationell nivå.

Uppdrag

Uppdraget för City University College of Ajman är att erbjuda en konkurrenskraftig avgiftsstruktur och hållbara högkvalitativa och marknadsdrivna akademiska program som ger sina elever möjlighet att utmärka sig och nå sina ambitioner och ambitioner. CUCA ger sina studenter en utbildning som varierar inom områdena företagsekonomi, juridik, PR och reklam, utbildning, informationsteknik, apotek, tandläkare och arkitektur. Dessutom skapar högskolan en miljö som främjar inlärning, främjar samhällsengagemang, uppmuntrar till en kultur av forskning, främjar individuell tillväxt och underlättar en lärande och inlärningssam atmosfär med fokus på kritiskt tänkande, innovation och mångfald.

CUCA: s strategiska mål

Mål 1: Höj kvaliteten på undervisning och lärande och introducera nya akademiska program som ger värde till UAE: s högre utbildningssektor.

Mål 2: Ständigt förbättra institutionell effektivitet och kvalitet.

Mål 3: Ständigt förbättra infrastrukturen, resurserna och studenttjänsterna.

Mål 4: Fosterrelationer med UAE-gemenskapen.

Mål 5: Bli nationellt, regionalt och internationellt erkänt universitet.

Mål 6: Uppmuntra en college-bred forskningskultur.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BBAs » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BBA

Bachelor of Business Administration

Campusstudier September 2019 Förenade arabemiraten Ajman

Uppdraget för Bachelor of Business Administration (BBA) är att ge studenterna de kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att fungera som effektiva, ansvariga och etiska ledare och chefer i dagens moderna arbetsstyrka idag, var som helst i världen. [+]

Bachelor of Business Administration

Uppdraget för Bachelor of Business Administration (BBA) är att ge studenterna de kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att fungera som effektiva, ansvariga och etiska ledare och chefer i dagens moderna arbetsstyrka idag, var som helst i världen. Den förbereder kandidater för ett brett sortiment av karriärer inom näringslivet och för forskarutbildning. Programmet fokuserar på beslutsfattande, problemlösning, utveckling av starka etiska värderingar, socialt ansvar och arbete för att uppnå framgång i kulturellt olika inställningar.

BBA-programmål

BBA-programmet förbereder sina kandidater till:

Ha en solid bakgrund i affärsteori och praktik.Lyckas på företagsnivåer på avancerad nivå, framsteg i nuvarande positioner, eller genomföra avancerad inlärning.Utveckla nödvändiga färdigheter för att fungera effektivt i en global ekonomi.Kommunicera effektivt i alla inställningar.Gör etiska och professionella beslut och öva socialt ansvar.Anta informationsteknik för att utveckla affärslösningar.Lärandemål... [-]

Videoklipp

CUCA New Campus

Kontakt

Adress, rad 1 Sheikh Ammar Street, Al-Tallah 2
Ajman, Ajman, Förenade arabemiraten