Canadian University Dubai

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Canadian University Dubai erbjuder ett kanadensiskt baserat läroplan i hjärtat av Dubai, inom kultur och värderingar av Förenade Arabemiraten (UAE). Canadian University Dubai (CUD) är centralt beläget strax utanför Sheikh Zayed Road på promenadavstånd från Dubai Metro (Financial Centre Station). Grundades 2006, består den kanadensiska University Dubai närvarande vid Institutionen för arkitektur och inredning, School of Business, Tekniska Högskolan, tillämpad vetenskap och teknik och Institutionen för miljö och hälsa. Vi erbjuder kandidatexamen och masterexamen. Vår engelska för högskolestudier (EAP) program är tillgänglig för de studenter som behöver extra engelska språkkunskaper.

10 skäl att välja Canadian University Dubai

Det finns många anledningar att välja Canadian University Dubai för din grund eller forskarutbildning, men låt oss berätta vad som skiljer oss från våra konkurrenter:

 1. Kanadabaserade läroplan

Vi erbjuder en utbildning baserad på den kanadensiska läroplanen, vilket ger oss internationellt erkända kvalitet och trovärdighet.

 1. Möjlighet att examen i Kanada

Som en portal till kanadensisk högre utbildning, kan du starta din examen vid CUD slutföra då dina studier och examen från en av våra partnerinstitutioner i Kanada.

 1. UAE Ackreditering

Alla våra program är ackrediterade av FAE ministeriet för utbildning: Högskoleverket frågor.

 1. Internationell fakultet

Vår internationella fakultet är högt kvalificerade och inspirerande inom sitt område, vilket innovativa undervisnings stilar och filosofier från hela världen.

 1. Graduate anställbarhet

Med en utbildning baserad på den kanadensiska principen om föreskrivna studieresultat, CUD studenter är mycket användbara i den internationella arbetsmarknaden.

 1. Flexibelt lärande

Vi erbjuder flexibla programtablåer - kväll och helg klasser finns för både grund- och forskarutbildning.

 1. Business-distriktet plats

Vi har ett bekvämt centralt läge i hjärtat av Dubais affärsdistrikt, med toppmoderna akademiska och fritidsanläggningar.

 1. elevfokus

CUD är en elevcentrerad universitet, där vi värdesätter studerande framgång över allt annat.

 1. forskningsmöjligheter

Vår forskningscentret ger studenterna möjlighet att delta i spjutspetsforskning internationellt och i Förenade Arabemiraten.

 1. Mångkulturellt studenten community

Vi har en verkligt mångkulturell inlärningsmiljö, med studenter från över 100 nationaliteter.

Mission

Canadian University Dubai främjar kanadensiska perspektiv inom lärande, forskning och tillämpning, grundad på uppskattning och respekt för olika kulturer och UAE värden.

Vision

Canadian University Dubai har åtagit sig att ge de studerande med en internationell akademisk erfarenhet, styrs av de högsta utbildnings- och företagsetik, höja värdet på de personliga och professionella liv sina studenter och de samhällen där vi verkar.

Institutionella mål och mål

Mål 1:

Att skapa och upprätthålla en gynnsam miljö för kontinuerligt lärande och förbättring medan kontinuerligt utvärdera alla aspekter av CUD i syfte att säkerställa relevans och kvalitet.

Mål:

1,1. Att ge möjligheter för studenter att förbättra deras klassrummet erfarenhet genom användning av multimedia och online-resurser.

1,2. Genom Office of Institutional Effektivitet, kontinuerligt utvärdera våra prestationer som undervisning och lärande organisation och tillfredsställelsen av studenter och personal med utförandet av universitetet.

1,3. Om du vill använda systematisk planering, baserat på bevis för att utveckla universitetet både operativt och strategiskt.

Mål 2:

Att anta och visa entusiasm och bidrag från alla anställda och studenter och att stödja ambitioner alla genom att ge dem både akademisk kompetens och praktisk erfarenhet som krävs för karriär framgång

Mål:

2,1. För att åstadkomma kvalitet i undervisning mätt som student och inbördes utvärdering.

2,2. Att ge möjligheter, i förekommande fall, för arbetsförmedling för projekt och andra aktiviteter.

2,3. Att engagera företag, myndigheter och icke-vinstdrivande organisationer inom Dubai med arbete vid universitetet.

Mål 3:

För att generera en atmosfär av värdighet och ömsesidig respekt och samtidigt främja vetenskaplig debatt och tillämpad forskning.

Mål:

3,1. Att utveckla en fokuserad forskningscentrum som bedriver tillämpad forskning och engagerar både personal och studenter i jakten på vetenskaplig verksamhet.

3,2. Att hålla regelbundna öppna och offentliga föreläsningar att uppmuntra till debatt grundad på akademisk stringens på frågor som berör regionen,

3,3. Att utveckla, med studenter och personal, är en uppförandekod detta hedrad och respekterad i det dagliga arbetet vid universitetet.

Mål 4:

Att acceptera ansvar och värde registreringen av alla berörda parter i synnerhet i vår verksamhet som en portal till kanadensisk utbildning och så gör CUD universitet val i vår målgrupp och samtidigt en attraktiv arbetsgivare för alla akademiska, ledning och stödpersonal.

Mål:

4,1. Att ha en tydlig strategi för samverkan och samarbete med kanadensiska eftergymnasial utbildningsinstitutioner och utveckla samarbetsavtal som återspeglar denna strategi.

4,2. Att systematiskt samla in uppgifter från berörda parter, interna och externa, om prestanda vid universitetet, dess strategiska marknadsposition och dess möjligheter för tillväxt,

4,3. Att fortsätta att växa basen av program och antalet studenter så att de uppfyller uppdraget och levererar till den strategiska planen vid universitetet.

Mål 5:

Redogöra för behoven hos alla interna och externa intressenter genom att säkra tillräckliga och relevanta resurser som finns tillgängliga för att uppnå alla strategiska och operativa mål, vilket ökar suveränitet universitetet som en oberoende institution för högre utbildning.

Mål:

5,1. Att genomföra systematisk resursplanering för undervisning krav, utrymmesbehov, bibliotek och krav studerande service och för informationsteknik och att använda dessa planer som underlag för budget och strategisk planering.

5,2. Att försöka säkra vår ställning som en självfinansierad organisation så snart som möjligt, med hjälp av nya investeringar för expansion och utveckling.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se BBAs » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Kandidatprogram » Se Health BScs » Se Associate Degrees » Se Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

Bachelor of arts i kommunikation i PR

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

Genom att ta emot en solid bas i den praktiska användningen av kvalitativa och kvantitativa metoder och färdigheter såsom nyheter skrift, copywriting, PR-plan och annons design, kommer utexaminerade också vara beredda att gå in professionella områden som publicering, redigering, produktion, planering forskning . [+]

Programmet ges på arabiska. Klicka här för att läsa sin beskrivning på arabiska

Genom att ta emot en solid bas i den praktiska användningen av kvalitativa och kvantitativa metoder och färdigheter såsom nyheter skrift, copywriting, PR-plan och annons design, kommer utexaminerade också vara beredda att gå in professionella områden som publicering, redigering, produktion, planering forskning .

De kan också hitta jobb i någon kommunikationskapacitet inom områden så varierande som diplomati, företag, myndigheter ideella organ, branschorganisationer, läkemedelsföretag och internationella organisationer.

Fördelar

Utexaminerade kommer att ha de kunskaper och färdigheter att publicera, redigera, producera och forskning PR innehåll inom lokala och internationella marknader.... [-]


Bachelor of Arts in Communication in Advertisement

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

[+]

Kandidater kommer att ha kunskaper och kunskaper för att publicera, redigera, producera och undersöka reklaminnehåll på den lokala och internationella marknaden.

[-]

Kandidatexamen i kommunikation i journalistik

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

[+]

[-]

BBA

Kandidatexamen i företagsekonomi inom e-handel

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

tudents i eBusiness programmet kommer att lära sig dessa tekniker används för att ta itu med affärsidéer. Därefter, inom ett simulerat laboratorium, kommer studenter att tillämpa sådana begrepp som lärt sig genom användning av ett ERP-system (Enterprise Resource Planning) som SAP

[+]

eBusiness (elektronisk Business) optimerar tillkomsten av informationsteknik som ett verktyg för att öka företagens konkurrenskraft. Dagens kunder och anställda har rätt att driva verksamhet utanför de traditionella statiska webbplatser. Med stöd av smarta mobil teknik, det finns ett behov av att utnyttja på nätet intelligenta hela företaget informationssystem för att härleda affärsvärden och vinna konkurrensfördelar. Sådan teknik frigör operativ effektivitet i alla interna funktionella områden (marknadsföring och försäljning, produktion, logistik, inköp och redovisning), inklusive externa enheter som betonar dynamiska kunder och leverantörens behov. Studenter i eBusiness-programmet kommer att lära sig dessa tekniker används för att ta itu med affärsidéer. Därefter, inom ett simulerat laboratorium, kommer studenter att tillämpa sådana begrepp som lärt sig genom användning av ett ERP-system (Enterprise Resource Planning) som SAP... [-]


Tradenom i redovisning och finansiering

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

BBA Ekonomi och Finans programmet utrustar akademiker med de kunskaper och färdigheter för att arbeta inom Corporate Finance och redovisning. Eleverna kommer att slutföra ett djärvt program som innehåller kurser som Banking, Securities Analysis, Capital Analys, Portfolio Management, budgetförordningen, Wealth Management, International Financial Management, Ekonomistyrning Systems, och International Financial Reporting Standards (IFRS). [+]

BBA Ekonomi och Finans programmet utrustar akademiker med de kunskaper och färdigheter för att arbeta inom Corporate Finance och redovisning. Eleverna kommer att slutföra ett djärvt program som innehåller kurser som Banking, Securities Analysis, Capital Analys, Portfolio Management, budgetförordningen, Wealth Management, International Financial Management, Ekonomistyrning Systems, och International Financial Reporting Standards (IFRS).

Fördelar

Utexaminerade från Finance programmet redovisning och är förberedda för den dynamiska och utmanande värld av corporate finance samt positionerade för att gå vidare i sin redovisning karriärer. Efter programmet kommer eleverna att positionerat för att avancera i sina yrkesbeteckning program, inklusive CMA, CFA, och CA.... [-]


Ungkarl i företagsekonomi i internationell verksamhet

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

BBA i International Business förbereder eleverna för ledande karriärer för de alltmer konkurrensutsatta och ömsesidiga internationella affärsmarknaderna. Det betonar de väsentliga kunskaps-, kompetens- och förvaltningsteknikerna som är nödvändiga för att bedriva internationell affärsverksamhet på en alltmer föränderlig global marknad. [+]

Globala möjligheter har skapat efterfrågan på chefer som har kompetens inom internationell affärspraxis och strategier. Men allt fler företag har blivit medvetna om att marknaden omfattar hela världen. Medan internationell verksamhet har olika egenskaper gemensamt med inhemsk verksamhet, är det också annorlunda på ett antal sätt.

Internationell verksamhet kommer att fortsätta att expandera, eftersom fler företag engagerar sig i internationell inköp för att förvärva resurser och komponenter. Dagens företag tittar på hela världen som en potentiell marknad, vilket ökar efterfrågan på internationella affärsmän att erbjuda överlägsna produkter och tjänster över hela världen. Framtiden för internationell affärsverksamhet kommer att vara en kontinuerlig tillväxt när ytterligare företag flyttar in på denna marknad.... [-]


BSc

Bachelor of Business Administration i marknadsföring

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

BBA i marknadsföring förbereder eleverna att lyckas i den ständigt föränderliga globala affärsmiljö. Det ger studenterna en förståelse för alla aspekter av marknadsföring funktion inom organisationen. Eleverna kommer att utsättas för aktuella teorier och metoder inom konsumentbeteende, marknadsundersökningar, försäljning, detaljhandel, reklam & marknadsföring, branding och e-marknadsföring. [+]

Marknadsföring är en väsentlig del av varje framgångsrik affärsverksamhet. En av de främsta marknadsföringsaktiviteter är att förstå kundernas värde förväntningar och utveckla en marknadsplan som kommer att möta och överträffa dessa förväntningar i rätt tid, på rätt plats och till rätt pris.

I själva verket, i dagens extremt konkurrensutsatta globala affärsmiljö, är strategisk positionering av produkter / tjänster och varumärken anses kritiska framgångsfaktorer för praktiskt taget alla organisationer. Proaktiva organisationer kräver marknadsföringsstrategier som krävs för att möta konsumenternas efterfrågan, få en hållbar konkurrensfördel, och förbättring av finansiellt resultat. BBA i marknadsföring förbereder eleverna att lyckas i den ständigt föränderliga globala affärsmiljö. Det ger studenterna en förståelse för alla aspekter av marknadsföringsfunktionen inom organiseringen. Eleverna kommer att bli utsatta för aktuella teorier och praxis inom konsumentbeteende, marknadsundersökning, försäljning, detaljhandel, reklam och marknadsföring, branding och e-marknadsföring.... [-]


Bachelor of Science in Environmental Health Management

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

[+]

Avfallshantering [-]

Bachelor of Science in Interior Design

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

[+]

Akademiker med en kandidatexamen i Inredning kommer att utrustas med

Kreativa och analytiska färdigheter <li> En förståelse för de ekonomiska, sociala, konstruktions- och juridiska miljöerna där inredningen av inredning fungerar.</li> <li> Kunskap om professionell design och etiska värderingar.</li> <li> En god förståelse och beprövad förmåga i grunden för inredningen.</li> <li> En förbättrad förmåga i grafisk och muntlig kommunikation</li> <li> God kännedom om interna byggsystem, koder och lämpliga material.</li>

Karriärmöjligheter

[-]

Bachelor of Science in Network Engineering

Campusstudier Heltid 4 veckor September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

[+]

Nätverksprogrammerare [-]

Bachelor of Science in Telecommunication Engineering

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

[+]

Programmet öppnar dörren till ett brett spektrum av karriärmöjligheter och möjligheter till vidare avancerade studier för sina studenter. Karriärmöjligheter inom telekommunikation inkluderar:

[-]

Ungkarl i företagsekonomi inom personalhantering

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

BBA i Human Resource Management förbereder eleverna för att bidra både strategiskt och operativt mot en organisations utveckling av arbetsstyrkan. Studenter i programmet kommer att studera Strategic Staffing, Ersättnings, anställd och Labour Relations, integrerade Human Resource Development Systems, och beslut stödprocesser. [+]

Som informationsteknik flyttar till standardisera affärsprocesser, blir humankapital en av de mest kritiska resurser i en organisation. Ständigt föränderliga industriella och kommersiella lagar arbetsplatsen och internationalisering och globalisering av företag har inneburit att Human Resource Management har blivit en kritisk strategisk dimension inom alla organisationer.

BBA i Human Resource Management förbereder eleverna för att bidra både strategiskt och operativt mot en organisations utveckling av arbetsstyrkan. Studenter i programmet kommer att studera Strategic Staffing, Ersättnings, anställd och Labour Relations, integrerade Human Resource Development Systems, och beslut stödprocesser.... [-]


Kandidatexamen

Bachelor of Architecture

Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

Utbildningen ger studenterna en god förståelse av de funktionella områdena arkitektur, inklusive konstruktionsverktyg, designmetoder och designfilosofier, allierade med beslutsfattande och effektiva presentationsprocesser. De kurser som anges i programkraven omfatta de akademiska och yrkesmässiga områden av arkitektur som definieras av det kanadensiska Architecture Certification Board (CACB). [+]

The Bachelor of Architecture examen ger dig en god förståelse av de funktionella områdena arkitektur, inklusive designverktyg, konstruktionsmetoder och konstruktionsfilosofier, allierade med beslutsfattandet och effektiv presentation processer. Det kommer att utveckla dina kunskaper om professionella arkitektoniska och etiska värderingar och introducera dig till verksamhetsmiljö arkitekt. Under hela programmet kommer du att bilda en god förståelse och bevisad förmåga i grunderna i arkitektur, förbättra dina färdigheter i grafisk och muntlig kommunikation och utveckla detaljerade kunskaper om byggsystem, koder och lämplig teknik och material, samt en uppskattning av, och känslighet mot, ekologi och miljö. Förmåner Kandidater med en kandidatexamen i inredning kommer att vara utrustade med:... [-]


Bachelor of Computer and Networking Engineering Technology

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

[+]

Karriärmöjligheter

[-]

Videoklipp

Kontakt

Canadian University Dubai

Adress, rad 1 1st Interchange, Sheikh Zayed Road
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Hemsida http://www.cud.ac.ae/