Amity University: Dubai

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Amity

Amity Education Group grundades för mer än tjugo fem år sedan, en ledande utbildningsgrupp idag och erbjuder globalt riktad utbildning direkt från förskolan till Ph.D. nivå. Med 150 000 studenter över hela världen har Amitys snabbväxande nätverk av globalt benchmarkade institutioner resulterat i campus i Dubai, London, Singapore, New York, Mauritius, Kina och Rumänien med ytterligare planer på att etablera campus i 25 länder. Amity fokuserar på banbrytande innovationer inom vetenskapen

Campus

Amity Education Group är en av Indiens ledande privata ideella utbildningsgrupper idag och erbjuder globalt riktad utbildning direkt från förskolan till Ph.D. nivå.

Från och med campus i Indien har Amity idag campus runt om i världen och syftar till att ha campus i 25 länder de närmaste åren. DIAC är hemma för Amity University i Dubai. Amitys satsning på banbrytande innovationer inom vetenskap och teknik, en globalt benchmarkerad infrastruktur och rekordjobb har direkt resulterat i att Amity-institut utvecklas bland de mest eftertraktade utbildningsdestinationerna.

Topprankade institut

Amity University och dess institutioner inklusive Amity Business School, Amity School of Engineering

Dessa rankningar har givits på olika parametrar, inklusive infrastruktur, akademisk excellens, läroplan och forskning.

Forskningsfokus

Fallstudieinitiativen

Som en del av universitetets sammanflöde med regionen, rymmer Amity University Dubai ett centralt centreringscenter för Mellanöstern, vilket i hög grad bidrar till en djupare förståelse av verksamheten inom regionen. Fallen är värd för det största globala förvaret för hanteringsfall, artiklar och böcker som kallas "Case Center". Utöver detta fallstudiearbete har universitetet också publicerat ett kompendium av Mellanösternfokuserade fallstudier skrivna av egen fakultet.

Intresset i fallstudierna är globalt och kommer inte bara från universitet, utan även näringslivet. De används till exempel i Management Curricula i intuitioner som University of Cranfield, University of Maryland och University of the Witwatersrand. Dessutom organisationer av kaliber av McKinsey

Denna popularitet förklaras delvis av studiernas andetag, eftersom de täcker områden som är så olika som UAE: s fria zoner. konglomerat i form av Landmark och Emaar, och multinationella företag som Nokia och Yum! (i Mellanöstern); statliga program som Takamul och Nitaqat; eller effekterna av Expo 2020 på olika sektorer i UAE-ekonomin. Följaktligen ger de en uppfriskande upplevelse för studenterna, eftersom de stimuleras till att överväga potentiella lösliga lösningar på de autentiska situationer som lyfts fram. Detta i sin tur säkerställer att Amitys uppdrag att berika elevinlärningserfarenheten runt om i världen är garanterad.

Översta placeringar

Amity University, Dubai har gjort sin närvaro känd i företagsvärlden i UAE i en kort span av dess existens i UAE.

Det har blivit en önskvärt källa till nyare rekrytering av ledande företag inom olika sektorer genom uppsökningen skapad av uppehållsaktiviteten hos Corporate Resource Center (CRC) på campus. Den årliga placeringsveckan vid universitetet, som hölls under månaderna mars / april, är en stor dragning bland företagsvärlden. Mer än 35 toppföretag besökte campus i år under placeringsveckan, inklusive några av de bästa företagen i Great Places to Work årslista över önskade arbetsgivare i Mellanöstern som Danzas, Apparel UAE

Utöver detta stöder CRC också aktivt alla studenter i sin sömlösa och effektiva övergång från klassrummet till arbetsplatsen. Detta uppnås genom sessioner om återupptagsskrivning, intervjuhanteringsförmåga, kritiskt tänkande, mocka intervju sessioner, exponering för industrins rollmodeller genom gästföreläsningsserien, alumni-interaktioner och aktuella industribesök. Den dedikerade två månaders praktikprogrammet i juli månad

Alumni Network

Att vårda och främja våra relationer med Amitys alumnus är kärnan i vår existens som ett centrum för akademisk excellens. Alumni Networks är en viktig plattform för nätverk, såväl socialt som professionellt, över hela världen.

Som ett led i vår strävan att få större inblandning i alumni i institutionella aktiviteter har Corporate Resource Center Amity Alumni Masters Forum.

Detta forum är en plattform för att visa alumni som en förebild och ambassadör till våra studenter och därefter integrera dem i BUDDY / MENTOR-programmet på campus. Genom detta forum delar alumnimodellerna hemligheter om framgång med studenter på campus som "Alumni Masters". Eleverna har möjlighet att komma ansikte mot ansikte med VD för ett miljarder dollar företag eller förstå rutten för att komma in i en favoritbransch från en framgångsrik chef från branschens bästa företag.

Sådana erfarenheter kan styra framtiden för studenter, och Amity Alumni Masters Forum gör dem tillgängliga för Amity Dubai studenter. När de bygger sina liv och karriärer, tjänar de som mentorer och förebilder för nuvarande studenter.

Att ge eleverna chansen att interagera med några av Amity Universitys mest inflytelserika alumner ger eleverna ett annat perspektiv på framgång. Studenter som bara läste en biografi om någon kanske inte förstår de svårigheter och misslyckanden de utlevde på vägen till framgång.

Programmet utnyttjar erfarenhet och visdom inom Amitys alumni-kropp, vilket ger framgångsrika akademiker tillbaka till campus för att interagera med studenter och fakulteter. Genom en mängd olika evenemang och möten lär eleverna om "mästarens liv" utöver ett resumé, de dåliga tiderna och det goda.

Nästan ingen får det rätt vid första försöket och genom att utsätta eleverna för tanken att motgång och misslyckande kan leda till något positivt och sålunda är de mycket mer beredda när de går in i sin egen karriär.

Alumni Masters är män och kvinnor från en rad olika yrken som har satt nya standarder för prestation som andra mäter själva. Och för var och en av dem var deras Amity University-utbildning början på deras framgång.

Programmet strävar också efter att sponsra alumni (i något av våra Executive MBA-program, om de vill förbättra sina färdigheter) som ett steg mot programmets övergripande framgång och lägga till framstående Amity-alumner med unika kvalifikationer till vår roll Alumni Masters .

Platser

Dubai

Address
Amity University Dubai
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium