Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om EUAS

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) , som grundades 1992, är Estlands största privata universitet. Våra 1 600 studenter gör oss till marknadsledare, men tillåter oss dock att vara fokuserade och nära våra studenter - som vi gillar det. Vi är stolta över våra praktiska läroplaner där lärande görs genom att göra; vårt nätverk av partners från näringslivet, både smidiga startups och etablerade industriledare; och vår magra organisation inriktade på att göra studieupplevelsen så smidig som möjligt. EUAS har ett alumni-nätverk med över 5000 kandidater.

 • Vi erbjuder insikt i morgondagens trender inom entreprenörskap genom ett solid nätverk av gästföreläsare och mentorer från näringslivet.
 • EUAS s läroplaner är inriktade på entreprenörskreativitet och tillämplig affärsförmåga.
 • EUAS är beläget i Tallinn, Estland, i hjärtat av Ülemiste City, innovationscampuset som kallas 'Silicon Valley of the North'.

Fördelar för studenter att välja EUAS

 • Högkvalitativ europeisk utbildning till ett överkomligt pris
 • Ett av de få europeiska universiteten som erbjuder utbildningsprogram på ryska
 • Ligger i Tallinn, räknas ofta bland de bästa städerna i världen
 • Utmärkt socialt liv i Tallinn för både engelska och rysktalande
 • Fantastiska start- och affärsmöjligheter i Ülemiste City och därefter
 • En global familj av studenter från Europa, Asien, Afrika och Amerika

Bland de många anledningarna till att välja Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) fem.

 • EUAS är ett internationellt universitet med studenter från hela världen. Våra studenter har valet att studera på antingen estniska, engelska eller ryska. Våra läroplaner utvecklas synkroniseras med företagspartner över gränserna och vår lärare kommer från en
 • Vi är små men fokuserade , håller inskrivningen och den dagliga byråkratin till ett minimum och vår uppmärksamhet där den hör hemma - erbjuder våra studenter den bästa möjliga utbildningen för entreprenörskap. Våra 1600 studenter gör oss till marknadsledare för privat högre utbildning i Estland.
 • Vi är ett universitet för företagare , av företagare och för (framtida) företagare. På EUAS försöker vi få människor att lära sig värdefulla lärdomar av andras framgångar och misstag. Vi erbjuder våra studenter intensiv kontakt med näringslivet genom sina studier i form av besöksföreläsningar, regelbundna informella möten och praktikplatser. I genomsnitt tjänar våra kandidater mer än kandidater från Tallinn University eller University of Tartu, de stora estniska offentliga universiteten.
 • Vi är belägna i Tallinn, en av Europas nystartade hotspots med ständigt förbättrade möjligheter att hitta rätt team, forma rätt produkt, samla in pengar och ta fart med din idé. För ambitioner i en intraprenurial karriär, leta inte längre än våra goda grannar och praktikpartners från de olika högvärdesindustrierna i Ülemiste City, innovationscampuset som kallas "Silicon Valley of the North".
 • Lätt tillgängligt och billigt läge. Estland är väl ansluten till någon del av världen och levnadskostnaderna (boende, mat, transport) är mycket rimligare än till exempel i Skandinavien och Storbritannien. Det är alla världens möjligheter utan krångel och desto roligare .

  EUAS är ett universitet för drivna människor som är efter nästa stora sak.

Platser

Tallinn

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Address
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Tallinn, Harju län, Estland
Telefon
+372 610 1900

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium