VIA University College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

VIA University College är Danmarks största och mest internationella högskola - Även känd som en yrkeshögskola - med totalt 18.500 studenter varav 2500 är internationella studenter från hela världen.

Våra utbildningsprogram tillgodose samt nya gamla yrken, och våra program tillhör en lång tradition av hög standard utbildning i Danmark. Några av våra program är mer än 100 år gammal och har därför varit en bidragande faktor till att forma och utveckla den berömda danska välfärdssamhället.

Vi täcker Region Mittjylland med totalt åtta moderna campus, som alla kännetecknas av en dynamisk och tvärvetenskaplig miljö där studenter träffas över program och fakulteter.

VIA erbjuder 41 utbildningsprogram - varav 17 undervisas på engelska - inom följande områden:

ANIMATION

Bebyggd miljö

företag

konstruktion

teknik

Film & Trans

Styrkan i våra program fortsätter att vara en kombination av forskningsbaserad teoretisk undervisning med praktiska placeringar och verksamhetsförlagd utbildning. Vårt mål är att bidra till att utveckla yrkespraktik för att finna lösningar på de utmaningar som samhället står inför - i Danmark och internationellt.

Accreditation VIA är en certifierad innehavare av ett Erasmus + charter. Vi är medlem i ENQA (ENQA) och håll ett examensbetyg från Folkrepubliken Kina. VIA är också Danmarks enda ackrediterad institution av Chartered Institute of Architectural teknologer (CIAT).

En annan typ av undervisning Den skandinaviska strategi för högre utbildning är djupt rotad i de yrken som vi utbildar våra studenter.

Eleverna lär sig de senaste teorier och metoder, delta i forsknings- och innovationsverksamhet och få praktisk erfarenhet genom praktik.

Vi uppmuntrar eleverna att engagera och utbyta idéer med enkel tillgång till lärare och personal. Vi erbjuder små storleksklasser, simuleringsbaserad utbildning och e-learning.

FoU, innovation och entreprenörskap Forskning, utveckling och entreprenörskap är integrerade delar av våra program. Under flera år har VIA utsetts till den mest entreprenöriella universitetet institution i Danmark med 25% av eleverna som deltar i innovationsverksamhet.

Våra 21 forskningscentra genomföra projekt som är praxis-ledda, tvärvetenskaplig och alltmer internationell räckvidd. Vi deltar och leda nationella och internationella forskningsprojekt och strävar efter att vara en prioriterad partner inom vårt område.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Bachelor of ict teknik

Campusstudier Heltid 3.5 år February 2019 Danmark Horsens

3½ år Kandidatprogram ges på engelska som ger eleverna de kunskaper och färdigheter som behövs för att hantera informationssystem. [+]

Kort introduktion

Informations- och kommunikationsteknik Engineering Programmet är en 3½-års heltids utbildningsprogrammet ges på engelska. Det är utbildning för framtiden, Att ge de studerande med de kunskaper och färdigheter som krävs för att hantera informationssystem i företag i dag och i morgon. Detta program ger dig kunskaper om informationsteknik, mikroprocessorer och webbtekniker, samt hur företag arbetar idag med IT. Programmet äger rum på Campus Horsens.

Innehåll och struktur

Programmet kombinerar teori och praktik genom projektarbete och affärsidéer. Den spänner över sju terminer och består av centrala moduler samt valfria. Varje termin kommer att slutföras med en tematisk termin projekt. Programmet består av två huvudgrenar: programmering och elektronik. Den 4: e terminen ingår en kurs i Real-Time Java kombinera dessa två ämnen. ... [-]


Kandidatexamen i Branding och Marketing Management

Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Herning

Kandidatprogrammet i Branding och Marketing Management inom Mode och Möbler är en 3½ år heltid program ges på engelska strukturerad som en AP examen och en BA top-up. Du lär dig om förändringarna på marknaden, och hur man ger en helt kommersiell dimension och se till att målgruppen inte kan undvika att höra om det. Du lär dig att använda olika marknadsföringskanaler - från hemsidorna till ... [+]

Kandidatexamen i Branding och Marketing Management

Kandidatprogrammet i Branding och Marketing Management inom Mode och Möbler är en 3½ år heltid program ges på engelska strukturerad som en AP examen och en BA top-up.

Du lär dig om förändringarna på marknaden, och hur man ger en helt kommersiell dimension och se till att målgruppen inte kan undvika att höra om det. Du lär dig att använda olika marknadsföringskanaler - från hemsidorna till utomhus reklam - och hur respektive kanaler hjälpa varumärket att uppnå rätt position på marknaden.

Undervisningen innehåller en kombination av fall och verklighetstrogna frågor som rör mode och livsstilsföretag. ... [-]


Kandidatexamen i Fashion Design

Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Herning

Kandidatprogrammet i Mode Design är en 3 ½ år heltid program ges på engelska strukturerad som en AP examen och en BA top-up. Fashion Design programmet kommer att kvalificera dig att hantera de¬sign processer och att välja ditt material med tillförsikt. Du lär dig att arbeta med trendforskning och analys för att skapa innovativa designer för modeindustrin. Naturligtvis kommer pro-grammet också utrusta dig att ... [+]

Kandidatexamen i Fashion Design

Kandidatprogrammet i Mode Design är en 3 ½ år heltid program ges på engelska strukturerad som en AP examen och en BA top-up.

Fashion Design programmet kommer att kvalificera dig att hantera de¬sign processer och att välja ditt material med tillförsikt. Du lär dig att arbeta med trendforskning och analys för att skapa innovativa designer för modeindustrin. Naturligtvis kommer pro-grammet också utrusta dig att tänka på identiteten hos det företag du arbetar för, att hjälpa dig att hålla fast vid sin vision. Du kommer att få kompetens att arbeta kreativt och visuellt med idégenerering och vid framställning av grafiska presentationsmaterial. Allt på en hög nivå.... [-]


Kandidatexamen i maskinteknik

Campusstudier Heltid 3.5 år September 2019 Danmark Horsens

3½ år Kandidatprogram ges på engelska med fokus på att skapa idéer, utveckla och designa nya produkter. [+]

Kort introduktion

Det 3½-års heltids utbildningsprogrammet ges på engelska. Den Maskiningenjör skapar idéer, utvecklar och designar nya produkter - En process som kräver både kreativa färdigheter och ingenjörskonst. Kunskap om sociala och ekonomiska villkor samt arbetsrelaterade och miljömässiga förhållanden är också viktigt. Detta program sker på Campus Horsens.

Innehåll och struktur

Maskinteknik är en sju termin program som professionellt orienterad och strukturerad så att, inom ramen för programmet, kommer du att arbeta med projektteman i nära samarbete med företag inom områdena industri, automation, energi och miljö.

Under den 5: e terminen av detta program kommer du också ha möjlighet att få praktisk erfarenhet genom praktik period, vilket innebär att arbeta för ett internationellt företag i Danmark eller i utlandet.... [-]


Kandidatexamen i materialvetenskap och produktdesign

Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Herning

Kandidatprogrammet i materialvetenskap och produktdesign är en 3½ år heltid program ges på engelska, vilket gör att du kan arbeta med material och tillverkningsprocesser inom mode och möbelbranschen. Du får expertkunskaper om nya och innovativa material och insikt i modern teknik. Bortsett från att du får en inblick i modern teknik, så du kan vara en del av ... [+]

Kandidatexamen i materialvetenskap och produktdesign

Kandidatprogrammet i materialvetenskap och produktdesign är en 3½ år heltid program ges på engelska, vilket gör att du kan arbeta med material och tillverkningsprocesser inom mode och möbelbranschen. Du får expertkunskaper om nya och innovativa material och insikt i modern teknik.

Bortsett från att du får en inblick i modern teknik, så du kan vara en del att optimera aspekter när det gäller teknik, produktdesign, produktutveckling process, ekonomi och produktion i tillverkande företag.

Programmet äger rum i Herning i samarbete med ingenjörs utbildningsprogram på VIA och Århus universitet i Herning (AU Herning).... [-]


Ungkarl av anläggningsarbeten

Campusstudier Heltid 3.5 år February 2019 Danmark Horsens

3½ år Kandidatprogram ges på engelska med fokus på teknisk expertis och ledning i den byggda miljön. [+]

Kort introduktion

Den Kandidatprogram i Väg- och vattenbyggnad är en 3 ½ år heltid program ges på engelska, som ger dig de kunskaper och färdigheter som behövs för att hantera de strukturella beräkningar, ritningar, geoteknik, väg beräkningar, etc.

Flexibiliteten i programmet och de olika valfria ger dig möjlighet att skapa ett självständigt som förbereder dig för en önskvärd karriär.

Civil Engineering är ett internationellt yrke som omfattar konstruktion, byggande, drift och förbättringar av den byggda miljön. Civilingenjörer tillhandahåller teknisk expertis och ledningskompetens för att planera, konstruera, bygga och underhålla sådana anläggningar som byggnader, flygplatser och hamnar, vattenförsörjning, avfallshantering system, väg- och järnvägsnät och broar - på ett hållbart sätt att minska påverkan på miljön. Detta program sker på Campus Horsens. ... [-]


Ungkarl av arkitektoniska teknik och byggledning

Campusstudier Heltid 3.5 år September 2019 Danmark Horsens Aarhus + 1 fler

3½ år Kandidatprogram ges på engelska med fokus på design, planering och genomförande av byggprojekt. [+]

Kort introduktion Kandidatprogrammet i Arkitekturteknik och byggande är en 3½ år heltid program ges på engelska. Du kommer att få omfattande kunskap inom design, planering och genomförande av byggprojekt. Programmet ger dig också möjlighet att specialisera sig inom ett eller flera yrkesområden. Hållbarhet och energieffektiv design och konstruktion spelar en mycket viktig roll i programmet. Programmet äger rum på Campus Horsens eller VIA avdelning i Århus. Studenter med en AP examen eller en liknande examen kan slutföra kandidatexamen i två år. Innehåll och struktur

Programmet är organiserat i sju terminer, där varje termin täcker ett tema som leder till en förståelse för alla element som ingår, såsom konstruktion, planering och genomförande av byggprojekt. Inlärningsprocessen omfattar teori i kombination med ett antal tvärvetenskapliga projekt som ska genomföras både individuellt och i grupp. Teorilektioner och klasser kommer att ha en högre intensitet i början av varje termin, medan de senare tenderar att vara mer projektorienterat. Den 5 termin av detta program, måste du välja inriktning, medan den 6: e terminen tillåter för möjligheten att få praktisk erfarenhet under en praktikperioden. I den slutliga 7th terminen kommer du skriver du slut Bachelor projekt.... [-]


Ungkarl av globala affärsteknik

Campusstudier Heltid 4.5 år September 2019 Danmark Aarhus Horsens + 1 fler

4½ år Kandidatprogram ges på engelska som förbereder eleverna för karriärer inom näringslivet samt industrin. [+]

Kort introduktion Kombinera teknik och verksamhet för att förbättra dina internationella karriärmöjligheter! Global Business Engineering är en 4½ år fullo professionell Ingenjör program ges på engelska och i en levande miljö av danska och internationella studenter. Som en examen, kommer du att kunna kombinera kunskap om tekniska och affärsmässiga problem och har de globala kunskaper i språk och kommunikation som krävs för att arbeta över hela världen. Denna kombination gör Global Business Engineer unik. Under studierna kommer du lära dig att utforma och genomföra tekniska lösningar och även hur man marknadsföra och sälja produkter. Genom marknadsanalyser, produktutveckling, etc., kommer du också lära dig om kulturella faktorer som kan påverka köparnas beteende. Programmet ges på engelska vid Campus Horsens och Campus Aarhus C. Innehåll och struktur Hur attraktiv den globala affärsingenjör vilar på en unik blandning av vetenskap och teknik, ekonomi och internationell marknadsföring i kombination med språk och kultur. Inlärningsprocessen omfattar teori i kombination med ett antal tvärvetenskapliga projekt som ska genomföras både individuellt och i grupp. Teorilektioner och klasser kommer att ha en högre intensitet i början av varje termin, medan de senare tenderar att vara mer projektorienterat. Löptiden för studien är nio terminer heltid, inklusive studiebytesmöjligheter på 5: e terminen och praktik den 7 termin i Danmark eller i utlandet. Programmet erbjuder en kombination av ungefär två tredjedelar av ingenjörsutbildningar och en tredjedel av affärs- och språkkurser. Du kommer att studera ett antal kärnämnen och, beroende på dina önskemål, kommer olika valbara kurser kan du skapa din egen... [-]

Ungkarl av internationell försäljning och marknadsföring

Campusstudier Heltid 3.5 år September 2019 Danmark Horsens

3½ år Kandidatprogram ges på engelska förbereder eleverna för arbeten inom försäljning och marknadsföring i hela världen. [+]

Kort introduktion

Kandidatprogram för International Sales och Marketing Management är en sju termin program ges på engelska. Programmet bygger på tillämpad forskning och ger dig en kombination av ämnen inom områdena verksamhet, ekonomi, organisation och ledning, kommunikation, kultur, och affärsjuridik med stort fokus på internationell marknadsföring och försäljning. Programmet kombinerar teori med praktik genom projektarbete och fallstudier från en rad olika företag. Dessutom innehåller programmet 2 separata affärspraktikperioder om 12 veckor vardera. Syftet med praktikperioderna är att utrusta dig med erfarenhet av arbete inom ett företagsklimat och ge dig möjlighet att fokusera på djupet på verkliga affärsproblem och frågor. Programmet äger rum på Campus Horsens.... [-]


Ungkarl av värdekedjan management

Campusstudier Heltid 3.5 år September 2019 Danmark Horsens Aarhus + 1 fler

3½ år Kandidatprogram ges på engelska med fokus på hur man analyserar, förbättra och förnya värdekedjor i globala affärsmiljöer. [+]

Kort introduktion

Det 3½-års heltids utbildningsprogrammet i Value Chain Management ges på engelska och förbereder eleverna för karriärer inom näringslivet. Du kommer att få de kunskaper och färdigheter som behövs för att hantera hur företagen får råvaror som indata, höja värdet på råvaror genom olika processer, och dessutom sälja färdiga produkter till kunderna. Detta uppnås genom analyser, förbättring och innovation av värdekedjor i globala affärsmiljöer. Programmet äger rum på Campus Horsens och Campus Aarhus C.

Innehåll och struktur

Syftet med Value Chain Management programmet är att ge dig en överblick av det nätverk av processer som leder till produktion och marknadsföring av varor. Du lär dig att titta på dessa processer ur ett helhetsperspektiv.... [-]


Ungkarl i mönsterdesign

Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Herning

Kandidatprogrammet i mönsterdesign är en 3½ år heltid program ges på engelska strukturerad som en AP examen och en BA top-up. Den mönsterdesign Programmet kommer att kvalificera dig att arbeta speci¬fically med utformningen av kläder - att omvandla idéer till något som kan förverkligas i praktiken. Du kommer att kunna ta ansvar för komplexa mönsterdesign och betygs lösningar med den senaste CAD-teknik ... [+]

Kandidatexamen i mönsterdesign

Kandidatprogrammet i mönsterdesign är en 3½ år heltid program ges på engelska strukturerad som en AP examen och en BA top-up.

Den mönsterdesign Programmet kommer att kvalificera dig att arbeta speci¬fically med utformningen av kläder - att omvandla idéer till något som kan förverkligas i praktiken. Du kommer att kunna ta ansvar för komplexa mönsterdesign och betygs lösningar med den senaste CAD-tekniken.

Du kommer att utbildas för att tillämpa, jämföra och kombinera mönsterkonstruktionsmetoder och att analysera och bedöma effekterna av klassificeringsmetoder på passform och silhuetten av ett klädesplagg. Baserat på dina kunskaper om tech¬nical produktionsmetoder, kommer du att kunna förvandla designerns vision till en perfekt utrustad plagg.... [-]


Ungkarl i utbudet teknik

Campusstudier Heltid 7 terminer September 2019 Danmark Horsens

Kandidatprogrammet i Supply Engineering är en 3½ år heltid program ges på engelska. Om du vill hjälpa till att lösa problemen i samband med klimatförändringar, översvämningar orsakade av moln skurar, rent dricksvatten, skydd av grundvatten och utvecklingen av energiförsörjningen i framtiden, då Supply Engineering utbildningsprogrammet är det rätta valet för dig ... [+]

ungkarl i utbudet teknik

Kandidatprogrammet i Supply Engineering är en 3½ år heltid program ges på engelska. Om du vill hjälpa till att lösa problemen i samband med klimatförändringar, översvämningar orsakade av moln skurar, rent dricksvatten, skydd av grundvatten och utvecklingen av energiförsörjningen i framtiden, då Supply Engineering utbildningsprogrammet är det rätta valet för dig .

Som en examen tillförsel ingenjör, kan du arbeta i allmännyttiga företag, konsulttjänster ingenjörsbyråer, företag av entreprenörer eller inom den offentliga sektorn.

Du kommer att ha gott om möjligheter att arbeta utomlands, där bristen på rent vatten och avlopp bearbetning är en växande global utmaning som kräver skickliga ingenjörer.... [-]


Videoklipp

VIA - The movie (English)

Kontakt

Adress, rad 1 VIA University College Campus Herning Birk Centerpark 5 DK-7400 Herning Denmark
7400 Herning, Danmark

VIA University College - Campus Aarhus C

Adress, rad 1 VIA University College Campus Horsens Chr. M. Oestergaards Vej 4 DK-8700 Horsens Denmark
8700 Horsens, Danmark
Hemsida http://en.via.dk
Telefonnummer +45 87 55 00 10

Adress, rad 1 VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen nr. 24 DK-8000 Aarhus C
8000 Aarhus, Danmark