VIA University College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VIA University College är Danmarks största och mest internationella högskola - även känd som ett universitet för tillämpade vetenskaper - med totalt 19 000 studenter varav 3 , 500 internationella studenter från hela världen.

Vårt fokus på innovation och entreprenörskap har tilldelat oss priset som Danmarks ledande entreprenörs högskola 2014, 2018 och 2019.

Vi täcker Region Midtjylland med totalt åtta moderna campus, som alla präglas av en dynamisk och tvärvetenskaplig miljö där studenterna träffas över program och fakulteter.

VIA erbjuder en mängd engelska examensprogram inom affär, konstruktion, design och teknik.

Ackreditering

VIA är certifierad innehavare av ett ERASMUS-charter. Vi är medlem i European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) och har ett kvalifikationsbevis från Folkrepubliken Kina. VIA är också Danmarks enda ackrediterade institution av Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT).

En annan undervisningsform

Den skandinaviska inställningen till högre utbildning är djupt rotad i de yrken där vi tränar våra studenter.

Eleverna lär sig de senaste teorierna och metoderna, deltar i forsknings- och innovationsaktiviteter och får praktisk erfarenhet genom praktisk träning.

Vi uppmuntrar studenter att engagera och utbyta idéer med enkel tillgång till lärare och personal. Vi erbjuder småklasser, simuleringsbaserad träning och e-learning.

Gå med i vårt virtuella öppna hus

Två gånger om året ger VIA University College upplevelsen av öppet hus, eftersom vi bjuder in dig att träffa våra studenter, personal och institution praktiskt taget.
Här kan du lära dig mer om VIA , våra program och ställa alla frågor du kan ha om studiealternativ, ekonomi eller livet i Danmark.
Besök en. VIA .dk / virtual-open-housePlatser

Herning

Address
VIA University College
Campus Herning
Birk Centerpark 5
DK-7400 Herning
Denmark

7400 Herning, Danmark

Horsens

VIA University College - Campus Aarhus C

Address
VIA University College
Campus Horsens
Chr. M. Oestergaards Vej 4
DK-8700 Horsens
Denmark

8700 Horsens, Danmark
Telefon
+45 87 55 00 10

Aarhus

Address
VIA University College
Campus Aarhus C
Ceresbyen nr. 24
DK-8000 Aarhus C

8000 Aarhus, Danmark

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium