University College of Northern Denmark

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan i norra Danmark (UCN) är en danska högre utbildningsinstitution som arbetar inom utbildning, utveckling, tillämpad forskning och innovation. UCN är verksamt inom hälso- och sjukvård, socialvetenskap och utbildning, teknik och näringsliv, utbildning och livslångt lärande. Vi har över 10 000 studenter i full utbildning, och mer än 8 000 deltidsstuderande genomgår högre och vidareutbildning. Att vara en regional institution, vi tjänar den norra delen av Danmark.

UCN har länge kontakter med näringsliv, industri, offentlig sektor och yrkesorganisationer. Vårt engagemang för att vara Danmarks ledande högskola för yrkesinriktad högre utbildning betyder att du kan dra nytta av vår verksamhet för att se till att våra studenter är förstahandsvalet av arbetsgivare.School

Vad du än vill göra - eller om du inte är säker på det ännu - kommer vi att göra allt för att öka dina möjligheter och hjälpa dig på väg till en lycklig och framgångsrik karriär i framtiden.

Från Business till Hospitality, IT-teknik och Construction Management, är alla våra program utformade för att utveckla de färdigheter som arbetsgivarna letar efter. Vi fokuserar på tillämpad förvaltningskompetens, vilket innebär att vi inte bara lär dig teorier, vi ser också till att du vet hur man använder dem i praktiken på verkliga utmaningar som uppstår i verkliga företag. UCN arbetar nära med erfarna affärsmän för att organisera våra undervisningsprogram.
School - indoor

Praktisk erfarenhet inom näringslivet ger dig en verklig fördel när du börjar söka jobb. Vi erbjuder arbetsrelationer och obligatoriska praktikplatser på alla våra program, vilket ger dig möjlighet att utveckla de färdigheter du behöver för din karriär och därigenom öka användbarheten och företagande.

UCN erbjuder professionella akademiska program till studenter som behöver snabb tillgång till en karriär. Vi når våra mål genom en modern undervisningsmetod , högkvalitativa inlärningsfaciliteter och engagerad personal och studenter.

UCNs dörrar är öppna för danska såväl som internationella studenter från hela världen. Vi erbjuder 19 program, som helt undervisas på engelska.
Students

UCN är där för dig och din karriär!

Platser

Aalborg

Address
University College of Northern Denmark, Sofiendalsvej 60, Aalborg SV
9200 Aalborg, Danmark

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium