Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Truemax academy

3D CGI och animation är en blandning mellan konst och teknik som kräver en fin balans. Den används både i filmen och spelindustrin samt i reklam och många andra branscher. Sedan 1998 Truemax Academy har specialiserat sig på att undervisa 3D CGI och animation på både korta kurser samt en 3-årig utbildning som är inriktad på industrins behov för välutbildade medarbetare - nu och i framtiden. Truemax akademi 3D CGI & animation grundades 1998 och har sedan dess utvecklat hög kvalitet program för utbildning och kurser.

Vi accepterar studenter från hela världen. För att vara säker på att den professionella nivån på utbildningen är så hög som möjligt, Vi samarbetar med National Film School of Denmark, DADIU, EUCROMA liksom flera andra skolor och yrkesverksamma. Truemax academy erbjuder också flera kurser i 3D-grafik samt i teckning och kurser som är anpassade till individuella behov.

Vi erbjuder de bästa instruktörer och lärare, specialister och kreativa experter, som är - och måste vara - i spetsen för utvecklingen. Gästföreläsare och instruktörer finns några av världens bästa 3D-artister och experter från internationella produktionsföretag som Pixar, Dreamworks, ILM, EA och Walt Disney Company

Långsiktiga program och kortare kurser

Baserat i Danmark, Truemax akademi utvecklar och erbjuder långsiktiga program för utbildning samt korta kurser i 3D-grafik och animation för att möta kraven från industrin och näringslivet för välutbildad personal, både nu och i framtiden .

I samarbete med 3D industrin

Unika kurser och program är under ständig utveckling i nära samarbete med en formell utbildning kommitté bestående av representanter från världen av TV, film, spel och affärsutveckling.

Våra utbildningar är erkända som några av de bästa i Europa. Som ett resultat av detta, fortsätter vi att locka fler och fler internationella studenter. Dessutom håller vi vår utbildning up-to-date med hjälp av vårt utbildningssystem KOMMITTÉN och vårt breda professionella nätverk inom 3D-industrin. Allt detta visar att vi strävar efter att ge den bästa utbildningen för våra studenter.

Truemax Academys Mission & Vision

Att kombinera och balansera mellan konst och teknik, och för att ge karriärmöjligheter för de kreativa och konstnärliga studenter. För att bibehålla och ständigt utveckla ett nära samarbete med utbildningskommittén. För att fortsätta att attrahera och använda de bästa internationella kreativa och professionella 3D-artister som instruktörer. För att uppfylla ambitionen att skapa 3D-grafik och animation av högsta kvalitet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också: