Läs den officiella beskrivningen

Högskolan

Internapa College är en privat institution för högre utbildning registrerad vid utbildningsministeriet

Att välja rätt högskola kan ibland vara överväldigande. Vi presenterar dig under våra högskolas distinkta egenskaper som kan hjälpa dig att avgöra om detta är det bästa alternativet för dig och vad du borde förvänta dig att få av din högre utbildning genom att välja Internapa College .

Ackrediterade program
 • Våra ackrediterade program kan hjälpa dig att överföra dina krediter till alla universitet i världen
Värde för pengaravgifter
 • Baserat på de bekvämligheter och tjänster vi erbjuder våra studenter, erbjuder vi ett mycket konkurrenskraftigt college-paket.
Ansebara praktikplatser
 • Vår årliga jobbmässa lockar kända gästfrihets- och turistorganisationer där studenter får chansen att få erfarenhet från branschledare.
Idealiskt läge
 • Ligger mellan två stora europeiska turistmål: Ayia Napa
Överföra möjligheter
 • Våra starka partnerskap med ledande universitet gör att våra kandidater kan spara både tid och pengar.

Uppdrag

Meddelande från verkställande direktören

INC: s uppdrag är att fortsätta utvecklas som en högskola för högre utbildning genom att främja en lärandemiljö där studenter, lärare, personal och intressenter strävar etiskt för att uppnå sina mål och uppfylla deras sociala ansvar. Vi på INC kommer att ägna alla våra ansträngningar åt att ge studenter personligt stöd för att utmärka sig akademiskt, professionellt och socialt för idag och framtiden.

INC: s uppdrag är baserat på sju centrala komponenter:

 • Exceptionell inlärningsmiljö
 • Fakultet och studentutveckling
 • Professionell prestation
 • Multikulturell integration och mångfald
 • Integritet och livskraft
 • Livslångt lärande
 • Företagens sociala ansvar
Filosofi

INC är dedikerat till att tillhandahålla utbildningsprogram som utvecklar individuella förmågor, stärker mänskliga relationer, ökar samhällets välfärd och ökar medvetandet, med mångfald som en källa till förnyelse och vitalitet.

Med akademisk frihet som vägledande baseras INC: s program på amerikanska och europeiska utbildningsstandarder, vilket ger studenterna olika överföringsmöjligheter.

Vid INC är bedömning och anpassning ett grundläggande verktyg för att uppnå utbildningskvalitet, effektivitet och kontinuerlig förbättring och tillväxt.

mål

Högskolans strategiska mål styr beslut för institutionens framtida utveckling.

"INC: s huvudmål är att överföra kunskap, sträva efter sanning och ärlighet och uppmuntra intellektuell och moralisk utveckling."

 • Att erbjuda kvalitetsprogram som integrerar liberal konst och vetenskap med professionell förberedelse
 • Att förbereda eleverna att fungera effektivt i en multikulturell miljö
 • Att uppnå det akademiska syftet genom undervisning, vetenskaplig aktivitet, analys, debatt, studier och service
 • Att välja och behålla kvalificerad fakultet och stödja deras utveckling
 • Att stödja utbildningsprogrammen genom adekvata mänskliga, fysiska och ekonomiska resurser
 • Ekonomisk tillräcklighet för att stödja institutionens framtida tillväxt
 • Att fungera som inkubatorer av idéer och bidra till samhället och näringslivet genom program som kommer att stödja Cyperns allmänna utveckling och välfärd
 • Att erkännas som en etablerad ackrediterad högskoleinstitution som erbjuder en rad akademiska och yrkesinriktade program120336_pexels-photo-1595391.jpeg

InterNapa på en överblick

Vår profil

Internapa College är en privat institution för högre utbildning registrerad vid utbildningsministeriet

Internapa College grundades som G. Takkas Education College 2003 för att erbjuda högre utbildning på en bred, liberal och modern grund och är öppen för alla utan åtskillnad mellan kön, religion eller ras. Under 2007 bytte kollegiet i sina ansträngningar att utvecklas som en modern institution för högre utbildning i området namn till ” Internapa College ” (INC) för att närmare identifiera sig med det bredare geografiska området.

Högskolan erbjuder ackrediterade program inom gästfrihet

Lokal

Internapa College är värd på två närliggande platser, Marthelenio och Yiorkios, som stöder akademisk respektive administrativ verksamhet.

Marthelenio

Huvudbyggnaden, Marthelenio-byggnaden, består av fakultetens kontor, avdelningen för akademiska frågor, föreläsningssalar, köklaboratorium, datalaboratorium, personalstöd för arbetare och kantinen och utbildningsrestaurangen.

Faciliteter

Huvudbyggnaden, Marthelenio-byggnaden, består av fakultetens kontor, avdelningen för akademiska frågor, föreläsningssalar, köklaboratorium, datalaboratorium, personalstöd för arbetare och kantinen och utbildningsrestaurangen.

* Ett ytterligare golv är under byggprocessen, som kommer att utöka vår kapacitet till 1100 studenter .

Yiorkios

Den nyrenoverade byggnaden Yiorkios ligger 100 meter från Marthelenio-byggnaden och innehåller biblioteket på bottenvåningen och på första våningen kontor för verkställande direktör, konton och antaganden.

Bibliotek

Biblioteket är en betydande del av vår utbildningsmiljö och är öppen för studenter, lärare och medlemmar av högskolan samt lokalsamhället. Biblioteket är bemannat av en heltidsbibliotekarie som är kvalificerad och erfaren inom biblioteksdrift och har området för studier och forskning och dator / internetåtkomst.

Det består av över 5000 böcker och tidskrifter som ger enkel tillgång till information till alla studenter och fakulteter. Alla böcker är organiserade enligt Dewey decimala klassificeringssystem och stöds av ett särskilt dedikerat datornätverk. Den bibliografiska informationen för varje bok matas in i biblioteksprogramvaran ABEKT. Biblioteket kan få tillgång till elektroniska databaser som tillhandahåller en ytterligare resurs för onlineforskning, vilket möjliggör fakultets- och personalåtkomst till en mängd kollegiala granskade artiklar från ett antal tidskrifter.119937_pexels-photo-1438072.jpeg

College Plats

Republiken Cypern är den tredje största ön i Medelhavet och ligger på den östra delen av den. Cypern har varit medlem i Europeiska unionen sedan 2004. Det är ett modernt kosmopolitiskt land som gifter sig med europeisk kultur med en rik historia. Ön Afrodite, som den är känd, har en geografisk position mellan tre kontinenter: Europa, Asien och Afrika.

Högskolan ligger på östra delen av ön i kommunen Sotira, mycket nära två av de mest populära europeiska turistmålen, Ayia Napa och Protaras. Den här platsen gör den idealisk för studier i gästfrihetsförvaltning, matlagningskonst och företagsadministration. Studenter vid högskolan har den extra fördelen att de kan genomföra sina sommarpraktikplatser på välkända hotell och restauranger.

College boende

Studentboende ligger i Ayia Napa, och erbjuder studenter en livlig miljö att tillbringa under sina studier här. Det finns flera bussförbindelser till college tar cirka trettio minuter.120608_pexels-photo-Cyprus1.jpeg

Varför Cypern

Underbart väder - Hela året

Cypern har ett trevligt medelhavsklimat, med torra somrar från maj till oktober och milda vintrar december till februari. Somrarna är varma med temperaturer som når upp till 32-38 ° C med molnfria himmel och vindar som skapar en trevlig atmosfär i kustområdena. Vintern temperaturer varierar runt 12-18 ° C under dagen.

Stora turistmål

Cypern som en ö är omgiven av kusten och stränderna förvånar var och en med sina egna extraordinära unika egenskaper. Cypern har några av de ledande turistorterna i Europa vilket gör det till ett perfekt läge för studier i gästfrihet

Säkerhet

Enligt en ny undersökning är Cypern ett av de säkraste länen i världen. I synnerhet har den en av de lägsta brottsnivåerna och några av de bästa siffrorna för polisarbete.

Utbildningsnivå

Cypern erbjuder en hög utbildningsnivå med kvaliteten på högre utbildning och program på Cypern som garanteras av Cyperns byrå för kvalitetssäkring och ackreditering inom högre utbildning. Byrån följer förfarandena och utvärderings- och ackrediteringskriterierna i de europeiska standarderna och riktlinjerna som är kraven i det europeiska nätverket för kvalitetssäkring (ENQA).

Njut av dina studier (och din tid på Cypern)

Historia: Cyperns historia och kultur är bland de äldsta i världen. Arkeologiska utgrävningar går tillbaka cirka 9 000 år tillbaka. Öns rika kulturlandskap omfattar hundratals arkeologiska platser spridda över hela ön, vilket representerar de olika historiska perioderna i öns utveckling.

Levnadskostnader: Levnadskostnaderna är relativt låga på Cypern, med priserna mycket lägre än i de flesta nordeuropeiska länder. Cypern erbjuder en hög levnadsstandard till en överkomlig kostnad. Boendepriser i studentboende i Ayia Napa-området är mycket överkomliga.

Historia

Cyperns historia och kultur är bland de äldsta i världen. Arkeologiska utgrävningar går tillbaka cirka 9 000 år tillbaka. Öns rika kulturlandskap omfattar hundratals arkeologiska platser spridda över hela ön, vilket representerar de olika historiska perioderna i öns utveckling.

Levnadskostnad

Levnadskostnaderna är relativt låga på Cypern, med priserna mycket lägre än i de flesta nordeuropeiska länder. Cypern erbjuder en hög levnadsstandard till en överkomlig kostnad. Boendepriser i studentboende i Ayia Napa-området är mycket överkomliga.

Cypriotisk gästfrihet

Cypriotisk gästfrihet är lika känd som öns sol och hav. Cyprioterna är av naturen ett varmt och kärleksfullt folk som omedelbart imponerar besökare till Cypern; stämningen överallt är avkopplande och välkomnande. Cyprioter är en mycket engelsktalande befolkning, så det är alltid lätt att lära känna människor.120609_pexels-photo-Cyprus.jpeg

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Internapa College

Syftet med programmet är att ge studenterna akademisk, professionell och ledarskapskompetens som behövs inom den bredare gästfrihets- och turistnäringen. Studenterna komm ... [+]

Programmets syfte

Syftet med programmet är att ge studenterna akademisk, professionell och ledarskapskompetens som behövs inom den bredare gästfrihets- och turistnäringen. Studenterna kommer att utsättas för en kreativ inlärning och entreprenörsmiljö för att utveckla starka ledaregenskaper och gästfrihetsorienterad professionell kultur. Programmet stimulerar akademiska principer genom reflekterande lärande och kritiskt tänkande i teoretiska och professionella kurser och som en inkubator, stöder det studenter i att använda multidisciplinära strategier i ledning, problemlösning, effektiv beslutsfattande och bästa affärsmetoder. Tillsammans med praktikplatser och arbetslivserfarenhet ger programmet studenter möjlighet till professionellt nätverk för att främja deras framtida karriär. Kandidater kommer att förvänta sig att anställas i tillsyns- / ledande befattningar och arbeta i olika organisationer inom gästfrihets- och turistnäringen.... [-]

Cypern Sotira
Oktober 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
E304
5390 Sotira, Famagusta, Cypern