Läs den officiella beskrivningen

Casa College

Casa College i Nicosia, Cypern medger kandidater baserat på kriterier som visar sin förmåga att bedriva högre utbildning och så småningom uppfyller alla examensbehov. Vi behåller de internationella högre utbildningsstandarderna. Casa hjälper studenterna att bli utbildade individer, för att uppnå sina akademiska och karriärmål och hjälpa dem att ta ansvariga roller i en växande värld av internationellt samarbete och ömsesidigt beroende. Casa ger en fullständig pedagogisk upplevelse för studenter, skapar en miljö där de kommer att utvecklas intellektuellt och personligt. Det här gör Casa College en av de bästa utbildningsalternativen för dig.

Vi är med dig vid varje steg på vägen

Vid Casa förstår vi att det är inte lätt att ta beslutet att studera utomlands. Vi förstår hur du känner och vi är här för att stödja dig. Vi ger dig det bästa stödet och vård när du studerar på Casa College . Vi har hjälpt tusentals studenter, vi vet vad vi kan förvänta oss och hur vi hjälper. Våra lärare är professionella, passionerade och dedikerade för att hjälpa dig att lyckas. Varje lärare förstår behov av internationella studenter - ger ett samhälle av förtroende, omsorg och framgång. Vår läroplan är anpassad och personlig för att passa dig och dina behov. Vi kommer att arbeta med dig för att utveckla din komplett färdighetsbas - akademisk, språklig, kulturell och social - så att du blir en självsäker person som kommer att lyckas i alla skeden av din framtida karriär.

Kontaktdetalj

Casa College

Herr Nasir Hussain

International Admissions Officer

3 Jean Moreas Street 1075 - NICOSIA. CYPERN

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Casa College

Programmet ger en grundlig förståelse av hotellbranschens standarder och praxis. Dessa akademiker kommer att vara utrustade med kunskap och färdigheter för att driva en f ... [+]

Handla om

Programmet ger en grundlig förståelse av hotellbranschens standarder och praxis. Dessa akademiker kommer att vara utrustade med kunskap och färdigheter för att driva en framgångsrik karriär i den internationella gästbranschen.

Det allmänna programmet gör att eleverna kan få de nödvändiga färdigheterna för att bli framgångsrika chefer.

Genom att fullfölja Hotel Administration programmet ska eleverna utveckla den kunskap och färdigheter som krävs för att bli ledare och utveckla karriär inom gästbranschen. Dessutom kommer studenterna att få ovärderlig teoretisk kunskap inom en rad nyckelhanteringsområden, forskning och utvärdering, kritiskt tänkande och problemlösning som kulminerar i ett välformat program. Eleverna blir välutbildade i vårt professionella och välutrustade kök, utöver vår egen restaurang, så att de kan uppleva en riktig levande miljö. Programmet innebär en fyra månaders betald praktikperiod vid slutet av 3: e terminen av sina studier. Den praktiska träningsperioden som erbjuds studenterna i denna kurs kan ge extra inkomst för studieavgifterna för deras slutliga studieår.... [-]

Cypern Nicosia
September 2019
Engelska
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Casa College
Webbplats
Telefon
+357 22 681882