Veritas University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

1968 fanns det i Costa Rica bara fyra statliga universitet; Det var en missuppfattning att högre utbildning var bara bud statlig inblandning. Därför är grundandet av Technical Institute of Business Administration (NRTI) i samma år, var en stor konvulsion skapas i mitten av en skala som en generalstrejk förklarades vid University of Costa Rica.

Redan 1976 Collegium VERITAS född som en av de fyra grunda skolor i den första privata universitet i Costa Rica, den autonoma universitetet i Centralamerika (UACA). År 1994 Collegium VERITAS självständigt och TTNA samman för att bli en ny autonom universitet med namnet University VERITAS.

Med tiden och lyda trender och utvecklingen i Centralamerika samhället blir VERITAS universitetet en specialist i undervisning och inlärning av konst, design och arkitektur, med möjlighet att ange ett område institution disciplin relaterat dessa områden.

VERITAS University anses vara det bästa universitetet inom sina respektive specialitet. Dess pelare är kompetens, teknologi och innovation, hållbarhet, social projektion och internationalisering. Du kan läsa mer om VERITAS avsnitt institutionsstyrelse filosofi.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Examen I Hållbarhetsstyrning

Campusstudier Heltid 8 - 9 terminer January 2019 Costa Rica San Jose

Graden i hållbarhetsstyrning är lämplig för studenter som är intresserade av studier av mänsklig utveckling, sociala, miljömässiga och naturvetenskap, humaniora, policyutveckling och planering, internationella relationer, hållbar verksamhet och projektledning. [+]

Kandidathållbarhetsstyrning

Studentexamen Programmet bygger på engagemang många år och växer, som har Costa Rica med att finna hållbara lösningar på akuta sociala, miljömässiga och ekonomiska problem, och dess långa historia av internationellt samarbete inom olika områden. Vårt huvudsakliga mål är att entusiasmera och inspirera framtida ledare i en inlärningsmiljö som byggts i enlighet med ODS och en systematisk strategi för att lösa problem genom samarbete, kritiskt tänkande och tvärvetenskapliga metoder.

Våra kurser är utformade för att ge innovativa utbildningsmöjligheter och praktisk forskning som kommer att förbereda eleverna att vara aktiva och effektiva medborgare att finna lösningar på ohållbara metoder, och bedöma ekosystemtjänster. Dessa lösningar kommer att fokusera på behovet av medborgarnas deltagande, systemtänkande och främjande och antagande av hållbara metoder för produktion och konsumtion i samband med kvaliteten på vatten användning, energi, material och teknik, livsmedelssystem, klimat begränsning och anpassning och miljöpolicy, bland andra.... [-]