Läs den officiella beskrivningen

VUZF University IN BRIEF

VUZF01VUZF University är en privat institution för högre utbildning, belägen i huvudstaden i Bulgarien - Sofia stad. Det är det första privata universitetet som är specialiserat på finans, försäkring, ledning och marknadsföring i Republiken Bulgarien. Under de senaste fem åren har den starkt fokuserat sitt utbildningsprogram på finans, innovation, företag och entreprenörskap. Universitetet grundades av Nationalförsamlingens resolution av den 25.07.2002 (Prom. I "State Newspaper" -problemet 75 / 02.08.2002) för utbildning av studenter i kandidatexamen ekonomisk specialisering och välkomnade sina första studenter i 2002 / Läsåret 2003, medan det började sina masterprogram i läsåret 2007/2008 och dess doktorandprogram i läsåret 2016/2017. Studierna i kandidatexamen och masterprogrammen erbjuds i regelbundna, deltid och distansformer. Ph.D. Programmen erbjuds i regelbundna, deltidsformer och i form av individuell förberedelse. Under de senaste 15 åren lyckades VUZF etablera sig som ett av de bästa bulgariska universiteten inom företagsekonomi. Den senaste utgåvan av det bulgariska universitets rankningssystemet år 2017 rankade VUZF i topp 5 inom det professionella området ekonomi ut ur 26 universitet på detta område. VUZF har en av de högsta ackrediteringsbedömningarna i Bulgarien och erhållit ackreditering från British Accreditation Council 2013. VUZFs uppgift är att förbereda högkvalificerade specialister inom ekonomi, företag och entreprenörskap för att utveckla teoretisk och praktisk kunskap i enlighet med dagens moderna behov . Universitetets akademiska politik syftar till att integrera de bästa utbildningsmetoderna i Europa. Å ena sidan är dess huvudsakliga syfte att tillhandahålla högkvalitativa studier och karriärsucces hos studenter genom att upprätthålla ett mycket bra samarbete med näringslivet. Ungefär 90 procent av högskolestudenterna börjar arbeta inom det förvärvade huvudområdet inom den privata finansiella sektorn, liksom i affärsverksamheter. Mycket ofta VUZF University egna företag. För att hjälpa dem erbjuder universitetet gratis konsulttjänster avseende utbildning i olika majors, samt möjligheter till professionell och personlig utveckling. Å andra sidan erbjuder VUZF University högskoleutbildning, som motsvarar de ledande universiteten i Europa. Bevis och en av huvudprioriteringarna i VUZF: s utvecklingspolitik är genomförandet av samarbete med utländska universitet inom olika bachelor-, master- och forskarutbildningsprogram. VUZF University samarbetar med 20 universitet i Europa under Erasmus, och har ett solidt samarbete med ledande europeiska och världs universitet.

VUZF02

Föreläsarna har ett viktigt bidrag till den höga kvaliteten på de studier som universitetet erbjuder. Fakultetsmedlemmarna är bland de mest framstående forskarna i landet, med omfattande utbildning och praktisk erfarenhet. Många av lektorerna har också en god ställning i det professionella samhället som företagsledare, företagsledare och företagsledare (till exempel tidigare ministrar, finansdirektörer, ledamöter i riksdagen). Hitta mer om VUZF University på hemsidan: www.vuzf.bg.

pimgpsh_fullsize_distr01

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

VUZF University

Utbildningen i finansprogrammet vid VUZF-universitetet utmärks av studiet av klassiska discipliner samtidigt som man tillämpar moderna metoder för undervisning och tvärve ... [+]

Om programmet

Utbildningen i finansprogrammet vid VUZF-universitetet utmärks av studiet av klassiska discipliner samtidigt som man tillämpar moderna metoder för undervisning och tvärvetenskaplig inriktning.

Ett nytt utseende på organisationsfinansiering ges, inklusive kunskap inom affärsspecialområdet, studerar IT-systemets roll och mänskliga faktor för framgångsrik ekonomisk förvaltning.

Nyckelkompetenser

Utexaminerade kommer att:

känna till principerna för ekonomisk förvaltning ha kunskap om hur man investerar och framgångsrikt hanterar finansiella medel ha kompetens att analysera finansiella resultat och att fatta rätt ledningsbeslut vara medveten om principerna om att finansmarknaderna fungerar. Insikt ... [-]
Bulgarien Sofia
October 2019
Heltid
Deltid
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Address
1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Sofia City Province, Bulgarien
Webbplats
Telefon
+359 2 40 15 807; +359 2 40 15