European Polytechnical University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Uppdrag

European Polytechnical University är ett multinationellt centrum för interaktion mellan samtida utbildning, vetenskaplig forskning och innovationer samt akademiskt och affärssamarbete. Universitetet personifierar förhållandet med sina studenter och doktorander, uppfyller sina individuella förmågor och preferenser och förbereder dem för professionell förverkligande i marknadsmiljön i den dynamiskt föränderliga världen. Universitetet följer filosofin om hållbar utveckling och dess prioriterade värden är:

  • Europeiska traditioner och normer i kombination med amerikansk pragmatism av högre utbildning;
  • Utveckling av den akademiska vetenskapen inom universitetets profil, inriktad på praxis och behov hos den internationella och bulgariska verksamheten.
  • Internationell karaktär av högre utbildning som ett sätt att uppnå och upprätthålla hög kvalitet;
  • Internationell akademisk personal för forskare och utvecklare från utländska universitet och internationella akademier;
  • Undervisning av samtida akademiska innehåll, harmoniserat med det europeiska och amerikanska sammanhanget.
  • Undervisning i avantgarde professionell miljö och bedömning av eleverna genom moderna metoder;
  • Utveckling av elevernas och doktorandernas personliga egenskaper för att uppnå maximal intellektuell potential.
  • Uppmuntran till studentinitiativ, utveckling av vanor för kontinuerlig självförbättring och kompetens för självlärande, förvärv av "bärbar" kunskap, nyckelkompetenser och färdigheter.

värden

Syftet med EPU är att införa europeiska utbildningsstandarder, att undervisa moderna inlärningsinnehåll, ha akademisk personal av forskare från europeiska universitet och internationella akademier, att utföra utbildning och utvärdering med moderna metoder i innovativ yrkesmiljö och att odla värden av den europeiska civilisationen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Bachelor i Grön Energetik

Campusstudier Heltid October 2019 Bulgarien Pernik

Kandidatprogrammet i Grön Energi är ett teknikprogram med miljöfokus, inriktat på prioriterade områden av energikällor - energieffektivitet och alternativa energikällor med reducerade utsläpp för så kallad hållbar utveckling. [+]

Kandidatprogrammet i Grön Energetik är ett teknikprogram med miljöfokus, inriktat på prioriterade områden av energikällor - energieffektivitet och alternativa energikällor med reducerade utsläpp för så kallad hållbar utveckling. Utbildningen fokuserar på forskning, design och drift av energieffektiva och miljövänliga system och utrustning.

Alternativa energikällor som sol, vind, vatten, geotermiska, oceanströmmar, biomassa, väteteknik, solceller, tidvatten, skillnad i temperaturer mellan de olika lagren av havet studeras, liksom ny avancerad teknik för att generera den.

En separat kunskapsmodul och tillämpliga färdigheter är knutna till effektiv konsumtion i belysning, transport och drift i hushåll och industri, uppvärmning och luftkonditionering av byggnader, byggandet av "gröna" anläggningar och andra. Utbildningen är helt på engelska.... [-]


Kandidatexamen i civilingenjör

Campusstudier Heltid October 2019 Bulgarien Pernik

Civilingenjör är en av de mest populära och erkända specialiteterna i de utvecklade marknadsekonomierna. Det ger professionella för alla byggnads- och administrativa ämnen - teknik, konstruktion, rådgivning och expertrådgivning, kommunala och statliga organ. [+]

Civilingenjör är en av de mest populära och erkända specialiteterna i de utvecklade marknadsekonomierna. Det ger professionella med alla konstruktions- och administrativa ämnen - ingenjörs-, bygg-, konsulttjänster- och expertrådgivning, kommunala och statliga organ.

Den förbereder experter på olika nivåer inom investeringsprocessen och arbetar i enlighet med europeiska miljöstandarder i en dynamisk global affärsmiljö med ökad konkurrenskraft. Denna bransch är därför upptagen med att tillhandahålla många av de grundläggande tjänster som krävs för samhällets utveckling. Dess framgångsrika övning kräver effektiv tillämpning av matematik, fysik och ekonomi.

... [-]

Kandidatexamen i tillämpad datavetenskap

Campusstudier Heltid October 2019 Bulgarien Pernik

Programmets specifika mål är att ge eleverna kunskaper, färdigheter, vanor, attityder och värderingar som är relevanta för de moderna, snabbt utvecklade datorsystemen och programvarutekniken. För att uppnå ökad rörlighet för kandidatexamen, läggs tonvikten på kombinationen av klassisk kunskap och praktiska färdigheter. [+]

1) SPECIALTY EDUCATIONAL AIMS

Programmets specifika mål är att ge eleverna kunskaper, färdigheter, vanor, attityder och värderingar som är relevanta för de moderna, snabbt utvecklade datorsystemen och programvarutekniken. För att uppnå ökad rörlighet för kandidatexamen, läggs tonvikten på kombinationen av klassisk kunskap och praktiska färdigheter. Således är de förberedda akademikerna redo att uppfylla de breda behoven hos utövare och kommer att vara mer anpassningsbara till marknadsförhållandena.

2) KUNSKAP OCH Färdigheter, Fastställande av framgångsrik verksamhet hos specialisten i tillämpad datorvetenskap

Kandidatexamen kommer att få utbredd grundläggande kunskapsbas inom informatik och datavetenskap, har förmåga genom självstudier för att förbättra sina kunskaper och färdigheter, kommer att ha bra språkkunskaper, kommer att behärska datorteknik professionellt och kan stödja förberedelser av nivån på informationssamhällets krav.... [-]