Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Paraíba Valley - Univap erkänts av MEC 1992, är en gemenskap ideell, undervisning, forskning och utbyggnad. Historien om Univap började från 1954 med skapandet av fakulteten Paraíba Valley lag.

Sedan andra fakulteter har uppstått på grund av regionens behov, främst i São José dos Campos, som var snabbt växande med ankomsten av ett stort antal branscher. Idag har universitetet mer än 40 forskarutbildning i olika kunskapsområden, som administreras av lagen skolor, hälsovetenskap, teknik, arkitektur och stadsplanering, utbildning och konst och samhällsvetenskap och kommunikation. Som ett universitet erbjuder också fortbildning och Graduate strikt bemärkelse, sex masterprogram och tre doktorsexamina.

Den Univap har på Campus Urbanova, den största infrastrukturen vid universitetet: Institutet för forskning och utveckling (IR & D), vilket ger 44 laboratorier, utrustad med hög precision och banbrytande enheter; Nature Study Center, som aggregerar den Serpentarium, Butterfly Garden och Nursery medicinalväxter och observatoriet för astronomi och rymdfysik. För närvarande har tre campus, 2 i São José dos Campos (Urbanova och Castejón) och 1 i Campos gör Jordao (Platanus).

Platser

São José dos Campos

Address
Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova
São José dos Campos - SP
CEP: 12244-000

2911 São José dos Campos, Delstaten São Paulo, Brasilien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium