Läs den officiella beskrivningen

University of Paraíba Valley - Univap erkänts av MEC 1992, är en gemenskap ideell, undervisning, forskning och utbyggnad. Historien om Univap började från 1954 med skapandet av fakulteten Paraíba Valley lag.

Sedan andra fakulteter har uppstått på grund av regionens behov, främst i São José dos Campos, som var snabbt växande med ankomsten av ett stort antal branscher. Idag har universitetet mer än 40 forskarutbildning i olika kunskapsområden, som administreras av lagen skolor, hälsovetenskap, teknik, arkitektur och stadsplanering, utbildning och konst och samhällsvetenskap och kommunikation. Som ett universitet erbjuder också fortbildning och Graduate strikt bemärkelse, sex masterprogram och tre doktorsexamina.

Den Univap har på Campus Urbanova, den största infrastrukturen vid universitetet: Institutet för forskning och utveckling (IR & D), vilket ger 44 laboratorier, utrustad med hög precision och banbrytande enheter; Nature Study Center, som aggregerar den Serpentarium, Butterfly Garden och Nursery medicinalväxter och observatoriet för astronomi och rymdfysik. För närvarande har tre campus, 2 i São José dos Campos (Urbanova och Castejón) och 1 i Campos gör Jordao (Platanus).

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

BSc

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

The Bachelor of Chemical Engineer examen från UNIVAP är en professionell generalist, som tar hand om att tillsätta kunskap så att du kan arbeta i alla industrisektorer sa ... [+]

The Bachelor of Chemical Engineer examen från UNIVAP är en professionell generalist, som tar hand om att tillsätta kunskap så att du kan arbeta i alla industrisektorer samt hantera och forska i olika omvandlingsprocesser som är involverade i den nuvarande marknaden arbete.

kvalifikation: kemiingenjör

timmar: 3840 timmar (minst 5 år)

Profil för akademiker

Kursen syftar till att ge avstigning en professionell profil som gör det möjligt för dem att ta till sig, utveckla ny teknik och att agera kritiskt och kreativt identifiera och lösa problem, med tanke på vilka politiska aspekterna av ekonomiska, sociala, miljömässiga och kulturella, med etiska syn krav av samhället. Det syftar också till att utveckla en hållning av kontinuerlig kompetensutveckling.... [-]

Brasilien São José dos Campos
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska