Läs den officiella beskrivningen

University of Marilia (Unimar) har över ett halvt sekel ägnar sig åt utbildning av högt kvalificerade yrkesutövare att arbeta på arbetsmarknaden. Idag framstår som en av de ledande utbildningsinstitutioner i landet och kommer att vara i det tredje årtusendet den största privata utbildningsföretag universitet i Brasilien.

Med beprövad erfarenhet, dessa kommande åren som en generator kunskapscentrum, överföra dem till flera generationer och bildar ledare inom olika områden.

Historia

Den institution kom i Marilia, 1938, då staden - med bara nio år gammal - hade redan utsikterna för kommersiell utveckling, industri och jordbruk, inklusive överraskande ökning av befolknings index.

Vid detta tillfälle, professor Glicerio Póvoas lyckades skapa Alta Paulista School of Commerce, som då hette Academy of Marilia Commerce, som installerade loppet of Economics. Senare den 30 december 1956 ledde till att föreningen för Marilia Education idag upprätthåller Unimar. Sedan dess har tillväxten var naturligt, följa utvecklingen av deras land.

Den Unimar som ett centrum generator av kunskap genom undervisning, forskning och utbyggnad, har följt utvecklingen och delta i omvandlingsprocesser i samhället.

Således kunde resultatet inte vara annorlunda: den första skolan 1938, med drygt 50 kvadratmeter, idag institutet har komplett infrastruktur, med en av de mest moderna och utrustade universitetsområdet i landet.

Mission

University of Marilia har som MISSION bildar etiska och kompetent professionell, som ingår i den nationella gemenskapen, möjlighet att erbjuda kunskap, främja kultur, utbyte för att utveckla det kollektiva medvetandet i den fortsatta sökandet efter återvinning och mänsklig solidaritet.

Utsikt

Vara ett nationellt referens institution inom högre utbildning och redovisas som propagator av kvalitet i undervisning, forskning och utbyggnad.

Värden

Respekt för kunden, kvalitet och tillförlitlighet, engagemang, innovation, etik, socialt ansvar, hållbarhet, säkerhet.

Mål

Att vara en innovativ, kundorienterad, folk och resulterar i ständigt sökande efter undervisningens kvalitet.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade de Marília (UNIMAR)

Den Unimar Förvaltnings Course inleddes i januari 1974 med uppdraget att främja den integrerade bildandet av professionella, gör det möjligt att hantera organisationer fr ... [+]

Kurs

Den Unimar Förvaltnings Course inleddes i januari 1974 med uppdraget att främja den integrerade bildandet av professionella, gör det möjligt att hantera organisationer från en systemsyn, förbereda etiska entreprenörer, socialt ansvarstagande och engagerade till kontinuerligt lärande.

Career

Den professionella utbildning som administrationen garanterar en global vision och specifika kunskaper om näringslivet, gör det möjligt att agera inom följande områden: förvaltning, rådgivning eller konsulttjänster; kommersiella, industriella, ekonomiska, herdejordbruk, tjänster - banker, finansiella etc;. sjukhus, kliniker, laboratorier och läkemedelsföretag; kooperativ; undervisning område; företag och myndigheter: federala, statliga och kommunala; gästfrihet och turism. I denna mening, kan vi se att förvaltning karriär är dynamisk, så att du kan lägga till ständigt nya områden. Närvaron av en förvaltnings professionell, vare sig inom industrin, vare sig i finansiella institutioner, är fortfarande i handeln, kan vara den tillgång som en organisation behöver för att vinna.... [-]

Brasilien Marília
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska