Läs den officiella beskrivningen

Institutet ger i sin historia på nästan 50 år, oro byggandet av kunskap om deras akademiska, och vara beredda att effektivisera inlärningsprocessen. Skickliga på modern uppfattning om undervisning som värderar sociala intressen, respekterar individuella skillnader och främjar kollektiva åtgärder och tvärvetenskapliga projekt inom ett universum som kännetecknas av att berika samexistens mellan den kulturella mångfalden.

Den Univille erkänner att hans perspektiv ökar när respekterar och accepterar skillnader. Plural som livet, förstår att en miljö med mångfald av idéer, kulturer, övertygelser och kunskap ger balans och ett universum av möjligheter.

Universitetet anser att visdom förvärvas över tid, att övervinna utmaningar och överföring av kunskap, så det uppmuntrar människor att leva sina erfarenheter och upptäcka de många kunskaper som är på alla sätt.

Den Univille, varje dag, uppmuntrar människor att träffas och nå sina mål. Förstår att allt har sin orsak för att vara och genom mångfalden av idéer och kulturer, tror han att människor kan upptäcka och bygga sin verkliga syftet.

Universitetet överväger bildandet av college för att doktorsexamen och är det enda universitetet i norra Santa Catarina. I 50 år av historia, har befäst sin roll som referens i undervisning och som opinionsbildning på de viktigaste utmaningarna i det lokala samhället.

Var Univille du också!

Mission, vision och principer

Mission

Främja humanistiska och yrkesutbildning referens för samhället, som arbetar i undervisning, forskning och utbyggnad och bidra till en hållbar utveckling.

Utsikt Det är nationellt erkänd som ett community college, hållbar, innovativ, internationaliserade och referens i undervisning, forskning och utbyggnad.

Institutionella värderingar och principer

Medborgarskap: självständighet, engagemang, motivation, välbefinnande och ansvarsfullt demokratiskt deltagande främjar personlig och social utveckling.

Integration: samverkan och samarbete insatser med de interna och externa samhällen bygger det gemensamma bästa.

Innovation: makt att skapa och omvandla vetenskaplig kunskap till hållbara lösningar till interna och externa miljöer bidrar till socioekonomisk utveckling.

Miljöansvar: resursförvaltning och åtgärder åtagit sig att miljöbalansen gynnar förbättrad livskvalitet.

Mål

Producera och sprida vetenskapliga, tekniska, konstnärliga och kulturella syftar till social bra. Innovate ansvarsfullt, för att utöka tillgängligheten och studentens vistelse i institutionen. Genomföra förvaltningsåtgärder som syftar till att förbättra kvaliteten på arbetslivet. Integrera nya koncept och tekniker för att utbildningsprocesser, forskning och utbyggnad. Utveckla och förbättra kritiska, undersökande och interaktiv anda med de interna och externa samhällen.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Form kritiska medborgare och etisk hållning, uppmanade entreprenörsandan i varje akademisk. ... [+]

Om kursen Form kritiska medborgare och etisk hållning, uppmanade entreprenörsandan i varje akademisk. Bidrar till hans roll i skapandet, förvaltning och administration av organisatoriska system. Möjliggör akademisk övning professionella funktioner för hållbar utveckling för att övervaka de ständiga förändringar på marknaden.

Titrering: Bachelor

Varaktighet: 4 år

Bout: Morgon eller kväll

Professionell profil:

Aktiverar akademisk förståelse vetenskaplig, teknisk, social och ekonomisk produktion och förvaltning. Stimulerar personlig / professionell förtroende för beslutsfattandet, lämplig utveckling och kvalitetsstyrning.

Anstiftar assimilering av ny information, bilda flexibel, med möjlighet till anpassning i olika administratörs yrkesområden Kompetens proffs.... [-]

Brasilien Joinville
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Kursen Production Engineering Univille förenar kunskap om affärsverksamhet, ekonomi och teknik. ... [+]

Om kursen Kursen Production Engineering Univille förenar kunskap om affärsverksamhet, ekonomi och teknik. Studenten är beredd att planera, driftsätta och hantera produktionssystem, främja förbättrad produktivitet i ett företag. Den produktionsingenjör arbetar med design, genomförbarhet och bruksföremål drift, är fundamental bit i branscher och företag.

Titrering: Produktionsingenjör

Varaktighet: 5 år

Bout: Morgon eller kväll

Fokusområden

Omfattningen av verksamheten:

Tillverkningsprocess, Industriell ekonomi; Kvalitetsstyrning; Statistisk processtyrning.

Vissa innehåll som du kommer att studera:

Vetenskap och ma... [-]
Brasilien Joinville
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska