Läs den officiella beskrivningen

Engagemanget för regional utveckling som gjorts av universitetet Vale do Rio Doce (Univale) återspeglas i sin verksamhet. Dagligen, Univale arbetar för att möta samhällets behov, bekräftar sin identitet Community College. Det är hur hon kvalificerar sig som en partner till den lokala produktionssektor för att främja social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

Sedan starten 1967, när det fortfarande var Univale Minas embryo Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) förekommer i byggnaden historia högskola (HEI). Den Univale speglar att uppnå den önskade dröm för en lång pionjärer som, med ögon på framtiden, kunde ge en konsoliderad universitet i det regionala scenariot.

Undervisning, forskning och förlängning är grunden för Univale som alltid är inriktad på utbildning av kvalificerad arbetskraft på arbetsmarknaden. Genom att erbjuda en akademisk struktur i linje med detta mål Univale bibehåller mer än 27 grundutbildningsprogram, som erbjuder förlängnings kurser och examen vid bemärkelse.

Den Univale fortfarande har två program masters. MSc i Biological Sciences, som lanserades 2005, har som sitt område koncentration Immunopathology av infektions- och parasitsjukdomar. Men Master of Spatial integrerad förvaltning speglar avant-garde vision av Univale genom en banbrytande tvärvetenskapligt synsätt och unik i landet, som lanserades 2008.

Alltid uppmärksam på regionala behov, är ett uppmuntrande Univale University of sport och kulturell utbildning, alltid fokuserat på regionala aspekter för att främja tillväxt. Med projekt och gemenskap åtgärdsprogram och tjänster bidrar Univale till byggandet av en väg som leder till omvandling av verkligheten.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Den nya kursen direktion Univale innovation i alla aspekter som rör bildandet av denna professionella av yttersta vikt för den ekonomiska och finansiella stöd i vårt land ... [+]

Den nya kursen direktion Univale innovation i alla aspekter som rör bildandet av denna professionella av yttersta vikt för den ekonomiska och finansiella stöd i vårt land. Utöver den strategiska utbildning och befintliga etik, förbereder eleverna att utveckla en helhetssyn samt innovativa och hållbara HR, marknadsföring, produktion, logistik, rättvisa och kvalitet, kommer den nya kursen med ett stort gap att understryka i finans, huvud flaskhals som finns i företag och projekt i Brasilien. Således kommer den nya professionella administrationen kunna upptäcka, innan de andra, de största hindren för ett företag eller projekt, samt agera föreslår en modell av en ny ledning, smalare, effektiva, innovativa och lönsamma.... [-]

Brasilien Guvernör Valadares
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Loppet för systemteknik av Univale har moderna kemilabb, fysik, elektronik, material och elektriska mätningar elektriska maskiner, industriell instrumentering, automation ... [+]

elektroteknik

Loppet för systemteknik av Univale har moderna kemilabb, fysik, elektronik, material och elektriska mätningar elektriska maskiner, industriell instrumentering, automation, teknisk ritning och data- och informationsteknik.

Sedan 1 perioden eleverna pågående projekt i Academic Trade, hålls årligen, ledande vetenskapliga artiklar. Forskning och End of naturligtvis arbete känns igen av olika företag, skapa pedagogiska kit som förbättrar tillverkningsprocesser. Med ledning av lärare, elever genomför också gemenskap uppsökande projekt i behövande enheter i regionen.

yrkesprofil

De utexaminerade i kursen för elektroteknik i Univale har entreprenörs; förutom att kunna arbeta i offentliga och privata företag av alla storlekar, inom olika sektorer av yrket, som arbetar i akademiska och forskning och utveckling.... [-]

Brasilien Guvernör Valadares
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska