Läs den officiella beskrivningen

UNISANTA: DEN STÖRSTA Coast University Paulista

Ingår i utvald grupp av Excellence utbildningsinstitutioner av undervisningsministeriet (MEC) Högre, universitetet Santa Cecilia (Unisanta) bekräftar kvaliteten på deras pedagogiska projekt grund- och forskar, dess infrastruktur och enastående prestanda i deras aktiva lärare, studenter, alumner och personal. Endast 9% av brasilianska universitet är en del av denna grupp.

Sedan 1961, vände den blygsamma skolan gradvis Complex Educational Santa Cecilia, den äldsta av Santos och en av de viktigaste i landet, med cirka 15000 studenter, från förskola till doktorand, och omkring 100 tusen kvadratmeter byggas område.

För närvarande erbjuder universitetet 37 grundutbildningen, bland annat traditionella och korta (klassrum och avstånd) och många fortbildningskurser, vid bemärkelse, MBA och mästare, som godkänts enhälligt av CAPES: ekologi och Coastal Systems och yrkesverksamma inom maskinteknik.

De två herrar möta dagens behov av landet. The Master of Ecology, på miljöområdet och en hållbar utveckling och teknik, syftar till att utbilda ingenjörer för alltmer komplexa krav före salt och andra lovande ekonomiska sektorer av den brasilianska ekonomin.

Men erfarenheterna från Unisanta befälhavaren på fältet är tidigare, genom partnerskap med välrenommerade institutioner som institutionsavtalet med Polytechnic School of USP och EU-institutionerna.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Att anpassa sig till marknadens behov, som syftar till en målinriktad träning, har kursen avtal och utbyten med företagens låntagare teknik, elbolag, forskningsinstitut o ... [+]

LÄRARE är populära för studier i ENERGIkoncessions

Electrical Engineering Course i Unisanta är inställd på att nya tekniker som inbegriper områdena produktion, överföring och distribution av el, med tanke på integrationen av nya förnybara energikällor som vind, sol, biomassa, etc. I detta sammanhang, fokuserar den på begreppsmässiga och praktiska yrkesutbildning ansökningar avseende anläggningar projekt, analys av elnät, elektriska maskiner och kraftutrustning, skydd och styrsystem.

Att anpassa sig till marknadens behov, som syftar till en målinriktad träning, har kursen avtal och utbyten med företagens låntagare teknik, elbolag, forskningsinstitut och andra universitet i Brasilien och utomlands. ... [-]

Brasilien Santos Dumont
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Den mekaniska ingenjören är den professionella som arbetar i planeringen och övervakningen av tillverkningsmaterial, i synnerhet metaller, detaljer och sammanställningar. ... [+]

Den mekaniska ingenjören är den professionella som arbetar i planeringen och övervakningen av tillverkningsmaterial, i synnerhet metaller, detaljer och sammanställningar. Den använder också en variation av tryck och temperatur och hydraulisk, pneumatisk och termisk energi.

Det är därför en professionell med stor potential verksamhet, som det visar sig möjligheterna för praktikplatser för studenter och arbete för akademiker.

Sedan den första terminen, eleverna deltar i praktiska aktiviteter som design och konstruktion av en fyrhjuling för att pedalen, slutar med en omtvistade uttagningsprovet i slutet av terminen. Men det är en mycket allvarlig sak eftersom det kräver engagemang och studier av deltagarna, som måste behärska de fysikaliska begrepp. ... [-]

Brasilien Santos Dumont
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska