Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UNISANTA: DEN STÖRSTA Coast University Paulista

Ingår i utvald grupp av Excellence utbildningsinstitutioner av undervisningsministeriet (MEC) Högre, universitetet Santa Cecilia (Unisanta) bekräftar kvaliteten på deras pedagogiska projekt grund- och forskar, dess infrastruktur och enastående prestanda i deras aktiva lärare, studenter, alumner och personal. Endast 9% av brasilianska universitet är en del av denna grupp.

Sedan 1961, vände den blygsamma skolan gradvis Complex Educational Santa Cecilia, den äldsta av Santos och en av de viktigaste i landet, med cirka 15000 studenter, från förskola till doktorand, och omkring 100 tusen kvadratmeter byggas område.

För närvarande erbjuder universitetet 37 grundutbildningen, bland annat traditionella och korta (klassrum och avstånd) och många fortbildningskurser, vid bemärkelse, MBA och mästare, som godkänts enhälligt av CAPES: ekologi och Coastal Systems och yrkesverksamma inom maskinteknik.

De två herrar möta dagens behov av landet. The Master of Ecology, på miljöområdet och en hållbar utveckling och teknik, syftar till att utbilda ingenjörer för alltmer komplexa krav före salt och andra lovande ekonomiska sektorer av den brasilianska ekonomin.

Men erfarenheterna från Unisanta befälhavaren på fältet är tidigare, genom partnerskap med välrenommerade institutioner som institutionsavtalet med Polytechnic School of USP och EU-institutionerna.

Platser

Santos Dumont

Address
Rua Oswaldo Cruz, 277
Boqueirão - Santos/SP

Santos Dumont, State of Minas Gerais, Brasilien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium