Läs den officiella beskrivningen

Mission

USU uppdrag, att utbilda för frihet, för självständighet inspirerad av kristna värderingar, genom mänsklig och etisk bildning, uppmärksam på verkligheten och komplexiteten i dagens värld, rotade i karisma St Angela, som serveras motto (kommer att tjäna).

Principer

• dissociation av undervisning, forskning och utbyggnad, i enlighet med den federala konstitutionen, liksom utbildning av professionell personal med högre utbildning, forskning och utbyggnad och domänen av mänsklig kunskap i form av lagen om riktlinjer och baser för nationell utbildning.

• eras - "tjäna" är universitetet placeras i tjänst hos människan, familjen, samhället och kyrkan, tillhandahåller denna tjänst till dess existensberättigande.

• FRIHET konstruktion och självständighet i kunskapsspridning.

• hänsyn till alla förekomster av det organiserade samhället.

Värden

• KVALITET i leverans av tjänster och engagemang för produktion, bevarande och överföring av kunskap och utbildning av kompetenta och engagerade socialarbetare.

• ETIK tillämpas i alla relationer, en pluralistisk miljö där debatten är ett instrument för det demokratiska livet.

• Respekt för mänsklig mångfald, kulturell och naturvård och spridning av brasiliansk kultur.

• ENGAGEMANG universitetsvärlden med institutionen.

• Innovation och kreativitet ordnas etik.

• Dialog med ledningen deltagande, dynamisk och transparent åtagit sig att bättre arbetsförhållanden och livskvalitet.

• hållbarhet, effektivitet, effektivitet och ändamålsenlighet i utvecklingen av institutionella verksamhet med finansiell stabilitet och ledningskapacitet institutionen.

• ISONOMY den behandling som ges till institutionen enheter.

• Planering och kontinuerlig utvärdering av universitetens verksamhet.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade Santa Úrsula (USU)

Kurs of Biological Sciences, en pionjär inom området naturvetenskap i Rio de Janeiro så skickliga yrkesmän med hög vetenskaplig produktivitet, som kommer in i miljön som ... [+]

Kurs of Biological Sciences, en pionjär inom området naturvetenskap i Rio de Janeiro så skickliga yrkesmän med hög vetenskaplig produktivitet, som kommer in i miljön som en viktig kvalificeringsprocess inom flera områden.

Upplevelsen av biologi vid Santa Ursula University (USU), internationellt respekterad, säger universitetet som en av de mest väl förberedda institutioner i vårt land för yrkeskvalifikationer i hälso- och miljö.

Professional examen från USU kommer att kunna: utföra arbetsuppgifter och ansvar i samband med diagnostik i människors hälsa och ekosystemen, kliniker växt- och djurhälsa, sjukhus, laboratorier, center, och forskningsinstitutioner och produktionsföretag och djurparker; Plan, utveckla, styra och utvärdera projekt inom biologi of Health i enlighet med de nya tekniker och metoder, överensstämmelse med gällande regler och protokoll samt kvalitetssäkring; Söka utveckling av metoder och metoder kontextualiserad och anpassade till olika socioekonomiska realiteter, som syftar till effektivitet, kvalitet, minskade kostnader och användning av miljövänlig teknik.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade Santa Úrsula (USU)

Grundexamen i elektroteknik från Universidade Santa Ursula syftar till att träna generalist ingenjörer med kunskap i Power Systems. ... [+]

Presentations

Grundexamen i elektroteknik från Universidade Santa Ursula syftar till att träna generalist ingenjörer med kunskap i Power Systems.

Akter (från design till underhåll) i industri- och system eller mätutrustning och elektrisk styrning, liksom alla generation steg, överföring, distribution, användning och energibesparing till de traditionella källorna samt alternativa källor säger hänför sig till området av kraftsystem.

USU erbjuder samhället en kvalitet kurs, uppdateras som syftar till att bilda Electrical Engineers passar den löpande verksamheten och framtida marknad och deltagande i samhällsutvecklingen.

Institutionella värden finns i utformningen av kursen i elektroteknik, som ger omfattande utbildning som omfattar vetenskapliga, humanistiska, ekonomiska, finansiella och sociala miljö, tillsammans med förmågan att möta och lösa problem, att tillgodogöra sig och utveckla ny teknik och ständigt sträva efter att uppdatering och förbättring.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska