Läs den officiella beskrivningen

Den CEUBAN - Center Unified Bandeirante inledde sin verksamhet den 20 juni, 1968, under sitt tidigare namn av det civila samhället of Physical Education Santos.

• I april 1969 var det skapade sin första fakultet - fakulteten för idrott, som arbetade på plats hos Brasilien fotbollsklubben. För närvarande fakulteten idrott - är FEFIS installeras på Campus II (Av. Nackdelar. Nébias, 536); • Från 1972 började det verksamma College of Education och humaniora "Prof. Laertes de Carvalho "erbjuder kurser i pedagogik och samhällskunskap. Samma år startade han School of Business och administrativa vetenskaper i Santos, med kurser i företagsekonomi och företagsekonomi med inriktning på internationell handel, den första kursen i landet; • År 1976, den institution skapade School of Dentistry av Santos, erbjuder loppet av Dentistry och expertis inom områdena protes, endodonti, ortodonti och barntandvård. Fakulteten för odontologi, idag erbjuder specialiserade kurser i 12 områden, och förlita sig på olika typer av kliniker för tandvård till samhället och nådde ett genomsnitt på 500 behandlingar per dag; • På 80-talet började UNIMES att studera ekonomi (86), inom den administrativa och akademiska strukturen vid fakulteten för administrativa och kommersiella vetenskaper. Även i 1986, gjort ändringar i organisationsstrukturen, om inrättande av en sammanslagning av School of Business och administrativa vetenskaper i Santos med ekonomiska fakulteten. Denna koalition verkar School of Accounting; • År 1992 började erbjuda en annan banbrytande kurs i regionen, kurs marknadsföring. År 1996 etablerade han kursen i företagsekonomi med inriktning på transport och logistik. I år började också Skolan för teknik och tekniska vetenskaper, som erbjuder mat ingenjörsutbildningar, Datateknik, datavetenskap och produktionsteknik (kemi); • Även i 1996, började fakulteten för veterinärmedicin, liksom den första universitetssjukhuset i veterinärmedicin (HOVET), som för närvarande arbetar på lokaler Campus IV Morro da Nova Cintra; • År 1997 invigdes den sin School of Law. Samma år (97), började institutionen verksamhet Health Sciences fakulteten vid School of Medicine. Medicin har blivit en generator kärna av kunskap, i syfte att integrera undervisning, forskning och fortbildning i yrket i regionen. Konsolidera sin verksamhet inom området hälsa, 2001, var det skapade Nursing kurs som erbjöds från 2002.

I doktorandkurs, förutom specialiserade kurser som är riktade speciellt för hälso- och sjukvårdssektorn, banken började också att erbjuda kurser i kunskap om nya kurser som konsolideras. Dessutom UNIMES har en magisterexamen (strängt taget examen) i rättsfilosofi och diffusa och kollektiva rättigheter som erbjuds av Law School.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Hantera är att planera, organisera, leda och kontroll, fatta beslut om tillgängliga resurser och krävs för förvaltningen av en organisation, med hänsyn till professionell ... [+]

Hantera är att planera, organisera, leda och kontroll, fatta beslut om tillgängliga resurser och krävs för förvaltningen av en organisation, med hänsyn till professionell information, lag, ekonomisk, politisk och social utveckling i sin region, landet och världen.

Att planera, organisera, leda och kontroll, måste administratören vara beredd att:

Sätta mål och syften; Analysera, förstå och lösa problem Organisera och fördela resurser, både ekonomiska, tekniska och som människor; Ledande, kommunicera, leda och motivera människor; förhandla; Fatta beslut; Kontroll, mätning och utvärdering.

Det goda resultatet av förvaltningen beror på vad den professionella kan vara en bra ledare som kan hantera människor, förhandla och kommunicera, och även kunna fatta beslut, med en systematisk och global syn på situationen som den förvaltar.... [-]

Brasilien Santos Dumont
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska