Läs den officiella beskrivningen

Mission, vision och värderingar

Metodistkyrkan vägleda sina utbildningsverksamhet styrs av en filosofi på kristna principer och ett åtagande att byggandet av medborgarskap.

Mission

Effektivt medverka i bildandet av människor, utöva makt att påverka och bidra till att förbättra livskvaliteten, baserat på kunskap och etiska värden.

Utsikt

Vara pedagogisk referens för att bygga en lärande gemenskap, nationellt och internationellt erkänd för tjänster av hög kvalitet och samhällsrelevans, med flexibla, kreativa och innovativa metoder.

Kärnvärden

Kritisk medvetenhet om utvecklingen av verkligheten; Utveckla känsla för rättvisa och solidaritet, och dess rutiner, bland annat i relationerna på arbetsmarknaden; Reflekterande praktik inriktad på omfattningen av kristen andlighet; Öka medvetenheten om de sociala och individuella intressen är lika viktiga för balansen i sociala relationer; Innovation och kreativitet ordnas etik, konstruktion och socialisering av kunskap.

Historia

Åtagandet till utbildning har präglat arbetet i metodistkyrkan från grunden för den första Metodistkyrkan läroanstalt, Kingswood School i England 1748. Under de senaste 255 åren har denna pedagogiska kallelse också manifesterats i Brasilien, där olika läroanstalter Methodist införliva mer än ett århundrade av kontinuerlig aktivitet.

Historien om Methodist University of São Paulo har spårats i över 70 år sedan inrättandet av teologiska fakulteten i metodistkyrkan i Sao Bernardo do Campo, 1938. Vid den tiden hade metodistkyrkan bara slå samman två teologiska utbildningscentra, som ligger i Minas Gerais och Rio Grande do Sul. Det var av intresse för den nyskapade college - den första byggdes i kommunen São Bernardo do Campo - var närvarande i ett område som var utformad som en av de viktigaste centra för sociala, politiska och ekonomiska delen av landet.

För att stärka engagemanget för utbildning, som undertecknades på 40-talet, gick institutionen för en mer vågad projekt, i samklang med sin pedagogiska kallelse. Förekomsten av professionella och kvalificerade lärare och adekvat infrastruktur möjliggjorde en förstärkning av dess införande i den nationella akademiska världen. Således, 1970, var det skapade IMS - Methodist Institutet för högre utbildning.

Med konsolideringen av utbildningen och spetskompetens uppnås genom åren, har IMS integrerats bland de mest prestigefyllda lärosäten i landet. Detta tillåts i 1997 erövrade University of status, öka antalet högskolor och kurser. Idag har Methodist tre campus i São Bernardo do Campo (Rudge Ramos, Vergueiro, Plateau). Det finns mer än 117.000 kvadratmeter av den totala arealen, som omfattar ett stort grönområde. Metodistkyrkan har cirka 70 platser mellan laboratorier, moderna experimentella och kliniska myndigheter, så att eleverna kan omsättas i praktiken de kunskaper som förvärvats i klassrummet, samt bibliotek och salar spridda över tre campus vid universitetet.

Programmen undervisas på:
  • Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Kursen Methodist Economics fick betyget 4 (intervall 1-5) i den sista utvärderingen av MEC och syftar till att utbilda personal åtagit sig att studiet av brasilianska ver ... [+]

Under

Kursen Methodist Economics fick betyget 4 (intervall 1-5) i den sista utvärderingen av MEC och syftar till att utbilda personal åtagit sig att studiet av brasilianska verkligheten och medvetna om vikten av relationer som förbinder ekonomiska fenomen till social helhet och i synnerhet dess roll som en agent för dessa relationer. Således får eleven en gedigen teoretisk, historisk och instrumentala utbildning.

Enligt filosofin institutionens strävar utbildning för att förena de tekniska etik och förbereda eleverna för att arbeta i olika delar av offentliga eller privata sektorn. Kursen, med klasser på natten, kan slutföras inom fyra år.

Medel

Kursen har klassrum med multimediafunktioner, ergonomiska stolar och simuleringsprogram och forskning samt datorsalar med tillgång till Internet och med liknande institutioner databas. Studenterna har också bred och uppdaterad samling av biblioteket.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 - 8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Institucional Metodista